Sydamerikan döms till tre års fängelse för våldtäkt, som vanligt ingen utvisning

BROTTSLIGHET. Jorge Alberto Martinez, 37, medborgare i El Salvador och bosatt i Köping, döms till fängelse i tre år för våldtäkt mot en ung kvinna i början av juli samt för grov stöld. 

Våldtäkten begicks i närheten av busshållplatsen Gesala vid riksväg 56 mellan Sala och Västerås. Jorge hade iakttagit den unga kvinnan på bussen och klev av på samma busshållplats som hon varefter han enligt domen våldtog henne under dödshot.

Jorge Martinez stal också kvinnans mobiltelefon. Den innehåll en spårningsfunktion vilket gjorde det lätt för polisen att hitta honom. Han ska även betala skadestånd till kvinnan på drygt 145.000 kronor. Det är oklart om han kommer att överklaga domen.

Herr Martinez är medborgare i El Salvador, döms inte till utvisning, trots att de flesta politiker påstår att de vill ha hårdare straff med utvisning som följd vid grova brott.

Sveriges Radio glömmer som vanligt att nämna var gärningsmannen hör hemma.

-Pettersson undrar om politikerna inte tycker våldtäkt är ett grovt brott eftersom det så sällan blir utvisning och inget görs åt lagarna?

Västmanlands tingsrätt B 3232-18

TIDIGARE 20118-07-01. Kvinna våldtagen utanför Västerås

BROTTSLIGHET. Vid tretiden natten till söndagen våldtogs en kvinna i 20-årsåldern i ett buskage längs riksväg 56 norr om Västerås. Våldtäktsmannen kunde gripas kort tid efter brottet – han hade stulit kvinnans mobiltelefon och den hade spårningsfunktion, skriver Sala Allehanda

Mannen, som var okänd för kvinnan, bad om att få låna kvinnans mobiltelefon. När hon sa nej drog han in henne i ett buskage och våldtog henne.

Därefter stal han hennes mobiltelefon.

Kvinnan kontaktade polisen, och då hon har funktionen ”hitta min iPhone” på telefonen som pejlades och kunde mannen gripas i närområdet av en hundpatrull.

Mannen, som är i 35-årsåldern, fördes till polisstationen för förhör och vidare utredning. Kvinnan har förts till sjukhus för undersökning.

-Pettersson konstaterar att det inte var den skarpaste kniven i lådan…

11 thoughts on “Sydamerikan döms till tre års fängelse för våldtäkt, som vanligt ingen utvisning

  1. Sveriges rättsväsende vill tydligen inte göra sig av med de kriminella importerna, som regeringens migrationsverk berikat samhället med. Jag antar att de importerade kriminella är lönsamma för rättsinstansernas jurister och personal? Borde inte lärarna ges samma möjlighet att ta betalt för timmar och mängden elever de blivit påtvingade?

  2. Det är en grov förolämpning mot dom som blivit våldtagna att
    dessa otroligt låga individer ska få gå kvar här efter ett
    avtjänat, i dom flesta fall ett löjligt straff, detta skitsamhälle
    straffar gärna offren en gång till genom att låta grovt
    kriminella bli behandlade som att dom är offren?

    • Ett hån ?
      Brottsoffer har inget människovärde i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige, bara kriminella parasiter tillsammans med makteliten och det övriga välgödda mångkulturälskande etablissemanget.

  3. Jag har givetvis mailat till SR och ställt frågan varför de inte ger hela bilden. En intressant fråga eftersom Löfvén stod i SVT:s partiledardebatt och påstod att våldtäktsmän visst utvisas. Detta var svaret på en fråga från Åkesson varför så inte sker.
    Det var f.ö. i samma debatt Löfvén började svamla om LAS i samma fråga.

    • Något svar från politiskt korrekta och styrda SR är inte att vänta har själv aldrig lyckats få svar på något mejl till PK-media som ligger inom censurens ramar, det är alltid dödstyst !

  4. Arabregimen använder ju t.o.m. regeringsplanet för att hämta (hem) grova terrorister. Och att inte folk reagerar på sådana galenskaper är ju fullständigt ofattbart??

  5. Sverige utvisar inte gärna heliga brottslingar som i framtiden ska rädda pensionerna och Folkhemmet från undergång !

  6. Varför ska han utvisas? Regimen gör ju allt dom kan för att samla på sig (oss) all sköns slödder och ohyra från andra länder!

    • Ja det är fin samling av avarter som 7 klövern och begåvningsreserven samlat på sig under åren lopp, framtiden är förmodligen säkrad den kriminella framtiden alltså !

Kommentera