Polisbuss i lågor utanför polishus i Göteborg

BROTTSLIGHET. En polisbuss har brunnit utanför ett polishus på Hisingen i Göteborg under natten mot onsdagen. Larmet inkom till polisen strax före klockan 02. Räddningstjänsten kom till platsen och kunde släcka branden utan att någon person eller fastighet kom till skada. – Det var någon som satte eld på en polisbil utanför en polisstation på Hisingen, säger Peter Nordengard, vakthavande befäl vid polisen i region Väst och fortsätter – Det är ganska omfattande skador på bussen, säger Peter Nordengard. Ingen person är gripen för dådet.

GP.se

-Pettersson säger att det är inget att tjafsa om. Parkerade polisbilar har alltid börjat brinna i Sverige, speciellt på 1950-talet innan den dysfunktionella invandringen började…

15 thoughts on “Polisbuss i lågor utanför polishus i Göteborg

  1. Ja inte bara Polisbilar, bilar överhuvudtaget verkar att ha blivit väldigt eldfängda på senare år, likadant med skolor ,daghem, till och
    med Moskeer brinner, fabriksbyggnader brinner,märkligt!

  2. Kom att tänka på den kunniga Tino S som sa att ett land tål ganska mycket stryk innan det går under, hur mycket stryk har inte det här landet fått? Jag undrar om och när någon förståndig vågar göra en utvärdering och bedömning.

  3. Dom som gör dessa gärningar har ingenting här att göra. Ut ur Sverige omedelbart. Sverige åt Svenskarna.

  4. Känns verkligen tryggt att bo i dagens heliga mångkulturella Sverige till skillnad mot det f.d homogena kristna icke mångkulturella Folkhemmet som man också upplevt som enligt dagens PK-expertis (ej torra bakom öronen) var ett mycket oroligt samhälle att leva i vilket man själv av någon anledning aldrig märkte eller upplevde !

    • Är nog likadant idag. Ingen ändring på beteendet, klädseln, attityden såvitt jag kan se. Samma vaggande tanter med ett ental barn runt omkring sig. Alla konstant vandrandes fram och tillbaka mellan butiken och hemmet. Nomader?

  5. Härligt samhälle våra politiker har skapat åt oss!
    Man kan knappt ta ett steg längre utan att oroa sig för mördare, psykopater och övriga vettvillingar!

    Rättssystemet i Storbritannien verkar visserligen vara minst lika korrupt som det svenska, men de har åtminstone hårdare straff…
    En fjortonårig flicka blev där nyligen våldtagen av en 21-årig sudanesisk ”flykting”. För detta blev han sedan dömd till 16 års fängelse.
    Tänker (som jämförelse) på den grymma gruppvåldtäkten mot den 13-årige flickan i Västerås där förövarna kom undan med bara några månaders ungdomsvård (sedan Svea Hovrätt sänkt de redan löjligt låga straffen).

    Straffen måste bli tuffare även i Sverige, och sådana som attackerar polisen bör omgående låsas in på obestämd tid då de utgör ett mycket allvarligt hot mot de sista små spillrorna som nu återstår av det här landet.

    https://youtu.be/_mJ3oUXtcOw

  6. Vad är det som är så svårt att fatta vad alla dessa problem beror på ??? Dom fanns inte förr !!! Konstigt !!!!

  7. Javisst, det är en urgammal tradition, ja i alla fall sedan första bilen kom till Sverige.
    Aina ska inte sticka upp,
    utan alltid hållas kort.

  8. De unga muslimska männen ser den svenska polisen är ett skämt och de vet att de har Sveriges primitiva journalistkår på sin sida.
    Det gör det inte bättre att en stor del av poliskåren består av flickor.

  9. Om man ser till hur många attacker mot polisen det varit hittills i år.
    Då är det uppenbart att civilingenjörerna bedriver ett lågskaligt krig mot polisen.

Kommentera