10 thoughts on “Mer välutbildade pensionsräddare anländer till en badstrand i Spanien

  1. Det tar minst två generationer för att assimileras de flesta tar ännu längre tid på sig. Därför skulle ett UT gälla högst två år, har de inte under den tiden gjort framsteg så blir det att resa hem igen.
    Det här ska noga poängteras då asylanten får sitt UT, med beskedet klarar du inte svenska testen så, bye, bye. Vi möts aldrig igen i Sverige.

    Har två ggr på rad beställt hemtransport av varor, båda gångerna var utföraren Best, de klarade inte ens att komma genom porten. Jag blev tvungen att hämta paketen själv. Skälet var de kunde inte förstå svenska.
    De är nu av mig omdöpta till Worst istället för Best.

    Varför anställa folk som inte kan svenska, därför att de är subventionerade av oss för att kunna komma in i statistiken som ej arbetslösa.
    Bara det visar förståndet hos våra politiker, där fattas mycket av erfarenhet.

  2. Och som vanligt frågar vi oss, var är kvinnorna?
    Bara unga män flyr från krigen och och andra faror, medan åldringar, kvinnor och barn stannar och kämpar för sitt hemland.

    Ynkligt.

    • De stackars männen är så rädda och utsatta !
      I det nya landet blir de sedan omhändertagna av snälla kvinnor.

    • Nja, lokalbefolkningen kämpar och … kämpar, de låter hellre Nato-ländernas arméer kämpa mot fienden. Afghanska barn i 8-12 år får matkonserver, choklad, böcker, pennor och krittor från Nato-soldaterna. Strax efteråt uttrycker barnen sin tacksamhet genom att kasta sten på soldaterna och på deras militära fordon, för att inte nämna smällare , t. o. m. hemtillverkade bomber. Övriga ’barnen’ – skäggbarnen – väljer ett parasitliv i Europa och de uttrycker sin tacksamhet med stenkastning, mordbränd och bestialiska våldtäkter.
      Ja, skäggbarnen har rätt: Afghanistan är farligt !

  3. Grattis Spanien, vill ni dela med er så finns det ett land norrut ligger mellan Norge och Finland som aldrig får nog av trygg mångkultur och framtida pensionsräddare !

  4. Ja, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge som det sägs i det öppenhjärtliga och mångkulturella Sverige !

  5. Försvarsministerns kärnväljare. Poseidon har semester så de fick besvära sig att resa in i Schengen själva

Kommentera