8 thoughts on “Women are losing their femininity

  1. Hej Pettersson. Vi är många som också finns på plattform VK p g a hur FB behandlar många av oss. Flera har blivit utsparkade från fb och många har gått frivilligt, själv tillhör jag dem som jobbar på båda. Därför vill jag nu fråga dig om du kan ordna en dela knapp till VK blir så mycket enklare då som det är nu får jag kopiera länken och lägga upp den på vk, Tänkte dessutom bilda en grupp och lägga in länkar från Petterssons blogg , Gruppen ska heta Petterssons Blogg fans . Tack på förhand

    mvh Anne-Marie G Wouda

    annemariegw@hotmail.com

    ________________________________

  2. En shemale från Thailand är mer feminin än många av våra svenska kvinnor idag, sorgligt men sant..

  3. Kvinnor önskar barn men önskar de att döda djur, fiska och rensa, odla och skörda ,kan de bygga ett säkert hus för sina barn ?
    Varför inte följa det som var meningen skulle ge det bästa för barnen ?

    • Invällarnas kvinnor har förstått , de svenska kvinnorna lämnar sina barn i främmande händer för att jobba på ett jobb, betala skatt som de invällande sedan tar………………..
      De kan aldrig bli anställningsbara, riskerar aldrig någonting !
      Förakt för mitt land !

      • Det är säkert det som gör invandrarungdomar så skötsamma och läraktiga? Jag tror man skulle göra mer nytta att fokusera på hur bra barnet tas om hand än på vilka gener barnet delar med den som sköter det…

  4. Å andra sidan kompenseras det mer än väl av feminiserade män. 😉

    Jämlikhet och jämställdhet går inte, som jag ser det, ut på göra kvinnor till män och vice versa eller jämföra utfall utan att ge alla lika chanser och låta dem utvecklas till vad de själva vill. Vänstern doktriner gör alla osäkra och olyckliga.

    • Jovisst. Fast rent tekniskt sett så kommer lika chanser leda till att män i genomsnitt blir lite mindre maskulina och kvinnor lite mindre feminina än på den tiden när icke stereotypt beteende sågs som mental ohälsa; detta på grund av personer som naturligt dras till det motsatta könets intressen.

Kommentera