Våldsamma anti-europeiska attacker av schizofrena afrikanska muslimer är ganska vanliga i Tyskland

Eftersom det är en afrikansk muhammedaner det gäller så kan det som dom diagnostiserar som schizofreni istället vara en annan psykisk sjukdom, PMM, den Plötsliga Muhammedanska Mordlystnaden. Det uppges inte om ”afrikanen” ropar allahu akbar när han sparkar det liggande offret i huvudet upprepade gånger.

Efter att ha tittat på videon så kan man klart konstatera att ”afrikanen” har en värdegrund som skiljer sig starkt från vår!

 

12 thoughts on “Våldsamma anti-europeiska attacker av schizofrena afrikanska muslimer är ganska vanliga i Tyskland

  1. Europas skattebetalare betalar och betalar, i det fallet gäller en förflyttning av gambianer från en förläggning till en annan , suck .

    • Det var för svårt för våra politiker att säga, så då fick det bli hjärnkirurg och raketforskare. Dom trodde det var samma sak, det var någonting med hjärnan iallafall

  2. Det bästa är ju att det statistiskt borde drabba ”87an” o deras anhöriga, hoppas dom njuter o håller käften, eller är det SD´s fel? hur fan kan ni krypa för dess svin , ( som flytt för sina liv, vilket djävla hån)

    • Det vet väl alla att allt negativt i dagens svenska samhälle beror på SD, AFS, NMR och alla övriga elaka och hemska högerpopulistiska krafter !!!!!
      Stackars 7 klövern och extremvänstern, är inte lätt för dem att kämpa mot Pride och mångkulturfientliga högerkrafter.

  3. Det är precis den värdegrunden 7 klövern och de som röstar på dessa skitpartier vill ha. Önskar att de får smaka på frukterna själva.

  4. Feministregeringen, Alliansen, FI o Jonas kommunister, tycker det är helt OK så länge ingen rasist pillar på en i slöja, då tar det hus i helvete, eller hur Mia, värre brott än det finns inte.

  5. Kulturberikning ”al carte” snart på din gata. Lite osäker om vi ska tacka och Allha i 7-klövern.

  6. Ändå är det denna pensionär som varit med att bygga upp landet denne avart sparkar på, utan henne och andra pensionärer så kunde avarten inte ens bosätta sig i landet. För det var inte ens uppbyggt om det bara fanns avarter som han i landet tidigare.
    PK bubblan kommer spricka inom en snar framtid, då kommer många flyktingvurmare vända kappan efter vinden och säga jag visste inte. Och det svaret kommer jag aldrig att godkänna för att förlåta dom, förresten så kommer jag aldrig att förlåta dom överhuvudtaget .

Kommentera