Iran avrättar 36 människor i Juli

Enligt bekräftade rapporterna från Iran Human Rights (IHR) genomfördes minst 36 avrättningar i olika iranska städer i juli månad. Hittills i år har minst 133 personer avrättats , bland dem fyra minderåriga.
11 av de avrättade var dömda till döds för ”krig mot Gud”, dvs de hade sagt nått negativt om den ”fredliga och humana” så kallade religionen,  24  för mord och en för narkotikahandel.
Bif från Sveriges statsminiminister Löven besökte Iran i början av förra året, med flera ministrar ur sin feministiska regering!
OBS !
Det är inte en avrättning som de tittar på!

22 thoughts on “Iran avrättar 36 människor i Juli

  1. Sveriges feministiska SKIT-REGERING!! En skam för hela mänskligheten, invektiven i det svenska språket räcker inte till, skit är ett för milt ord….

  2. Eftersom det är lag på att alla kvinnor i Iran ska täcka håret och detta även meddelas innan folk stiger av planet så kan man välja att följa den lagen eller låta bli och hamna i problem.
    När kvinnliga svenska ministrar åkt till Saudiarabien har de inte haft något på huvudet efterrsom sådan lag saknas för de som besöker landet.

    • När Svenska ministrar åkt till Iran har dom inte haft något i huvudet men på huvudet.

    • Men alla dom lagar här i Sverige som dagligen bryts av
      det nya frälset , vad säger du om det Mia ?
      Om jag förstår dig rätt, så andra länders lagar ska
      respekteras, men våra lagar kan andra ge fan i ,
      har jag förstått dig rätt?

      • Jag tror att dessa kvinnor mest följde lagen för att det blev enklast så och att de inte ville hamna i något polisiärt.

        I Sverige råder svensk lag och hur man efterlever den är inget jag kan göra något åt och det har för övrigt inte ett dugg med den här Iranresan att göra,

      • Mia Något som varit väldigt enkelt då hade varit att alla som inte vill/kan följa Svenska lagar hade blivit hemskickade, för att det hade varit enklast så, eller hur?

  3. Ser nästan ut som dessa påskkärringar från den feministiska regeringen väntar på sin tur att bli stenade. Vid närmare eftertanke inte mig emot.

  4. Var har de kvasten kaffepannan och katten? Bilden föreställer väl ett gäng påskkäringar i påskas, eller?

  5. USA:s utrikesminister Mike Pompeo liknar regimen i Iran med ”maffia” som fyller sina egna fickor med rikedom samtidigt som de låter de egna folket lida.

    https://omni.se/pompeo-irans-ledare-mer-lik-maffia-an-regering/a/7lA0v8

    Stefan Löfven tar emot Irans utrikesminster Mohammad Javad Zarif i Rosenbad 2016.

    https://www.svtstatic.se/image-cms/svtse/1464772113/opinion/article8914893.svt/alternates/extralarge/regeringen-iran-jpg

    Veckan före Zarifs ankomst i Sverige avrättade regimen elva unga fångar i 20-års åldern genom kollektiv hängning i Gohardasht (Rajai Shahr) fängelset.

Kommentera