Intressant från Bali

Hanif Bali (M) publicerar en bild från QX (Sveriges största gaysajt) 2010 och visar antalet homosexuella i de olika partierna.

Varför är detta intressant. Jo, ni ser på bilden nedan…

…att också Sverigedemokraterna har homosexuella i sina led. Jag antar att undersökningen gjordes bland både representanter och väljare. 6,1 procent 2010. Hur många det är nu vet jag inte, men oavsett antalet så hånades de av RFSL och övriga riksdagspartier under fredagens partiledarutfrågning. I ett annat tweet undrar Hanif Bali om vi haft Pride om högerns homosexuella kidnappat rörelsen istället för vänsterns?

7 thoughts on “Intressant från Bali

  1. Hur högre andel nedan desto mer förespråkar det partiet invandring, vilket sannolikt kan förklaras av att dessa grupper redan räknat ut att två av samma sort inte kan reproducera sig.
    Noterar också bögöverrepresentation i M och flator i V, vilket man kunde gissa på förhand.

    Om % representerar del av befolkningen verkar det närmast osannolikt. I så fall är 39,7% av M bögar och flator. Kanske förklarar ett och annat.

  2. ”Strait” är benämningen på oss nittio procent som väljer vår partner på traditionellt vis och betyder ”rak” på svenska. Den svenska antonymen ”böjd” motsvaras på engelska av ”bend” som har som slanguttryck flera betydelser varav en är ”promiskuös”. Stämmer rätt bra om man ska dra slutsatser av vissa delar av pridetåget.

  3. Flathetens partier är v, c och mp. Det är mer stake i c, lib men mest i m.
    Det matematiska sambandet ger att fler flator skapar flathet i riket.😊

  4. Säljer sitt folks kroppar och land till utomeuropeiska intressen diagram är censurerat

  5. Konstigt att inte J.Å också blev inbjuden att vifta med Pridefanan tillsammans med de övriga hycklande partiledarna från 7 klövern när nu även SD har icke heterosexuella medlemmar !
    Nästa år får kanske SD vara med i Sveriges förmodligen absolut viktigaste spektakel ?

    • Tror du inte att det det kan finnas en och en annan smygbög eller smygflata som tänker välja AFS? AFS har väl inte öppet uttalat sig om några homofilrestriktioner.

Kommentera