Sjuklövern har klassfest ”SD är ett homofobt parti som vi inte kommer att samarbeta med”


VALET 2018. Sju riksdagspartier och Fi är överens om att inte samarbeta med Sverigedemokraterna. Moderaterna verkar vilja en ny decemberöverenskommelse efter valet.

Det är är vuxenmobbing på hög ni och det är inte Sverigedemokraterna de mobbar utan den svenska väljarkåren. Inget av blocken kommer att få majoritet, inget av blocken ska samarbeta med SD. Så…

-Pettersson säger att detta är förnedring av väljarkåren och jag trodde mer om Kristdemokraterna även om Ebba Busch Thor tvekar lite.

Hur kan vuxna människor ställa upp på skiten…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


30 responses to “Sjuklövern har klassfest ”SD är ett homofobt parti som vi inte kommer att samarbeta med”

 • Kenth Andersson

  Får hoppas att SD tar påhoppet om att vara ett homofobiskt parti som en komplimang !
  Det räcker med 7 icke homofobiska partier i riksdagen.

  Gilla

 • Johan

  Haha, detta är ju förnedring. Inser de det?

  Gilla

 • centurion

  Våra tankar går till deras anhöriga. Gud hjälpe de förvirrade. Påminner faktiskt lite om påskkärring-paraden i Saudi.

  Gilla

 • Grune

  Har inte 7-klövern upptäckt att ju mer dom mobbar SD ju fler röster får dom, SD alltså.

  Gilla

 • centurion

  Varför kör ni inte Bög-tåget genom Järva-fältet, era j-a fegisar ?

  Gilla

 • centurion

  Bögar och flator är ANNORLUNDA. De vill vara ANNORLUNDA. De vill accepteras trots att dom är ANNORLUNDA. Men om jag har en uppfattning som går på tvärs mot deras egen, så betraktas jag som ANNORLUNDA. Och är man så pass ANNORLUNDA så måste man ha en skruv lös och det blir marsch pannkaka till närmsta dårdoktor, specialiserad på FOBIER.

  Gilla

 • Johan

  Vilket bör läsas:”- SD är ett parti som slåss för nationalstaten vilken vi andra vill avskaffa genom att först skapa kaos. Därför är inte SD ett parti som andra”

  Gilla

 • Marina af Grivas

  Unsubscribe me

  Gilla

 • putte

  När man ser dessa partiledare stå med sina små flaggor går tankarna till en samling treåringar på ett barnkalas . Man kan fråga sig har dessa självupptagna personer ingen som helst självinsikt , och frågar sig själva att vad gör jag här . Det syns tydligt att alla har fullt sjå med att agera enligt ett manus som är tillrättalagt av den rätta åsikten , tänk om en jag säger en av dessa tafatta individer hade haft modet och sagt att nu får det räcka med det här taskspeleriet och låt oss erkänna att vi har haft fel , och låt oss nu alla verka för ett bättre Sverige befriat ifrån alla batikhäxor och genustänkare som gör att allt går överstyr . Sedan tycker jag att en som är statsminister ska agera som en sådan och inte fara omkring och fjanta sig och tro att det ger intrycket av ett bra ledarskap , tvärtom det bara bevisar att han inte på någon punkt besitter dom egenskaperna som behövs , även om hans rike är tämligen litet .

  Gilla

  • Grune

   Den du kallar statsminister är ju i själva verket bara statsminister för ungefär halva Sverige.
   Den andra halvan har under minst ett sekel stått utan sådan.

   Gilla

 • Wally Walrus

  Det är en förbannat lycklig omständighet att SD inte deltar i detta otroligt smaklösa jippo.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Är det inte en självklarhet att SD som enligt uppgift ska rädda Sverige inte deltar i detta spektakel ?

   Gilla

 • Danne

  Att de som deltar i pride har brist på förnuft är tydligt. Utan att presentera vad som är fel med SD, efterlyser fakta, så arbetar man för att importera de mest homofoba av alla, muslimerna.
  Både de ensklida och deras s.k. ”fredliga relgion” är extrema moståndare till bögar och andra se anser avvikande.

  Det är inte svårt att leva ut sin sexualitet offentligt i Sverige, varför man nu ska göra det, förutom i no-go zonerna där det är omöjligt.
  Jag vill gärna se pride förlägga lite torgmöten och projekti Tensta, Rinkeby och Alby. Då skulle vi få se homofobins rätta ansikte.
  Konstigt att det mångkulturella, trots bevisad motsats, framställs som något Sverige är i behov av. De fakta jag efterlyst under många år uteblir och i stället sysslar man med vuxenmobbing, sånt man själva säger sig motarbeta.

  Jag vill lyckönska de ”alfabetssexuella” om islam får större inflytande i landet. Jag kommer inte att lyfta ett finger för att hjälpa dessa människor, utan flyttar hellre till något demokratiskt land. Idag attackeras demokratin från alla håll och i olika former, det enda gemensamma dessa krafter har är multikulturalism, och den är bara en utopi.

  Rösta på SD i valet för att garantera att Sverige förblir demokratiskt.

  Gilla

 • Gammaldags Svensk

  SDfobt har jag klassat som en sjukdom.
  De innebär att man har tagit avstånd från sin hjärna och istället låter andra styra sina åsikter och handlingar. Här är en film på sjukdomsförloppet.

  Gilla

 • Sten i Gatan

  En tillställning i denna storlek med nationell mediabevakning där alla medverkande riksdagspartier mobbar ett enda icke-närvarande parti genom att ersätta detta med en uppblåst leksakselefant, är bara ytterligare ett exempel på sanningen i aforismen:

  ”DÖa, mobba och blockera – offret gynnas desto mera”

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Inte samarbeta med, det låter bekant !
  De partier från 7 klövern som blir kvar i riksdagen efter valet i September kommer förmodligen att bilda någon typ allians för hålla SD utanför politiskt inflytande, vad som är bra och dåligt för landet bryr sig inte 7 klövern sig ett dugg vilket de senaste 40 åren av politiskt vanstyre klart och tydligt visar.
  Det blir ännu mer kaos i den svensja politiska sandlådan efter valet !!!!!

  Gilla

 • Kent

  Att kalla detta för sandlådepolitiker är en skymf mot alla barn som besitter ett betydligt högre mått av förstånd.
  Hela Sverige är på väg att knäckas och de vägrar söka lösningar på katastrofen.
  Man undrar också vilka kontakter har dessa Hbqt personer i samhället som kan agera utan kritik från journalister och politiker. Tillomed sätta skräck i dem.

  Gilla

 • centurion

  ”Stå inte där som en bingoutropare”, sa Löfvén till Björklund en gång i debatt-studion. Vill påpeka att agerandet på filmen påminner om Ko-Bingo. Betyder ”homofob” att den som har fräckheten att ha en avvikande åsikt gentemot flicksnärtan till vänster på filmen, per automatik anses ha en nedsatt hjärnfunktion ?

  Gilla

 • Nils Dacke

  Tänk att ovan bild visar 7/8 av den svenska politiska eliten, FI borträknat eftersom det är ett extremistiskt parti utanför riksdagen. Vem i vårt land skulle lita på dessa 7 st s.k politiska ledare vid en allvarlig kris eller krig? Hoppas bilden sprids internationellt så fler länder inser vilka töntar som gör anspråk på att leda landet. Jag är säker på att Åkesson hade tackat nej till spektaklet även om han blivit inbjuden och har säkert vunnit några tiotusental röster på att inte synas bland rikstöntarna.

  Gilla

 • Macke

  Vad sägs om vänsterns #jag är här.

  Mobiliserar med att de under valet ska bosätta sig i vallokaler för att peppa sina väljare och skrämma den andra sidan.
  Detta trots att ett sådant beteende sannolikt är olagligt, vilket valnämnden i Stockholm har varnat för.

  Fjällsjö Nyheter skriver följande:

  Sverigedemokraterna största parti en månad innan valet
  ”Krossar S”

  Socialdemokraterna ser ut att krossas i valet om en månad, då Sverigedemokraterna ser ut att bli överlägset största parti. Samtidigt hotar vänsterextremister från SVT att olagligt störa valet inifrån vallokalerna.

  Sverigedemokraterna ser ut att bli Sveriges största parti i valet nästa månad. I den senaste opinionsmätningen från Sentio får Sverigedemokraterna 26 procent av rösterna, medan Socialdemokraterna får 21 procent och Moderaterna får 19 procent.

  Luften ser ut att ha gått ur alla partier i Riksdagen förutom Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet. Kristdemokraterna och Miljöpartiet åker ur Riksdagen medan invandringsextrema Centerpartiet har mer än halverat sitt stöd sedan toppnoteringarna när Anna Batra ledde Alliansen.

  Vänsterpartiet däremot får nu 13 procent av väljarsympatierna. Eftersom Socialdemokraterna vägrar att samarbeta med Vänsterpartiet och istället söker stöd av nyliberala extremerna i Centerpartiet kan Vänsterpartiet komma att öka ytterligare på Socialdemokraternas bekostnad.

  Samtidigt som Sverigedemokraterna ser ut att vinna valet meddelar den vänsterextremistiska näthatsgruppen #jagärhär att de under valet ska besätta vallokaler för att peppa sina egna väljare och skrämma motståndarsidan. Detta trots att ett sådant beteende sannolikt är olagligt, vilket valnämnden i Stockholm har varnat för.

  Det vänsterextrema så kallade ”nätverket” #jagärhär är bildat och leds av journalister på statliga SVT. Frontfigurer för gruppen är Mina Dennert och Magnus Dennert, som styr SVT Opinions twitterkonto.
  http://www.fjällsjö.nu/media/20180802-sverigedemokraterna-storsta-parti.php

  Gilla

 • Punto

  Vuxenmobbing med statsbidrag. Dags att SD börjar kalla det med sitt rätta namn.

  Gilla

  • ,

   I riksdagen har 7-klövern sagt att man måste få bort mobbingen i skolor och på arbetsplatser. Detta gäller överallt utom i riksdagen där man blir hyllad av likasinnade ju mer man mobbar.
   Värsta mobbarna i Sverige är Stefan Löven och Annie Lööf.

   Gilla

 • gamgubben

  Förmodligen blir många av 7-klöverns partier varse att många väljare tänker likadant om just deras partier.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  En sammanställning av verklighetens svenska opinionsläge, i augusti 2018. Det är bara att vifta på.

  https://val.digital/

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: