SD inte inbjudna till RFSL:s partiledardebatt

DEMOKRATI. På fredagen anordnar RFSL en partiledardebatt i Kulturhuset i Stockholm. Samtliga partier är inbjudna att delta – förutom Sverigedemokraterna. – Vi granskar Sverigedemokraterna men vi pratar inte med dem, säger Sandra Ehne, förbundsordförande på RFSL, till Expressen. 

-Pettersson hoppas Jimmie Åkesson är tacksam för att slippa den debatten. Varför ska han umgås med RFSL som har som värdegrund att behandla människor olika.

Vi får hoppas att Sverige så småningom får en annan regering, som kan dra in alla bidrag till RFSL – Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners och queeras rättigheter, och använda de pengarna till pensionärers rättigheter eller något annat vettigt och att förbundsordförande Sandra Ehne får skaffa sig ett riktigt arbete med en vanlig lön.

De vettiga saker som RFSL sysslar med kan med fördel övertas av någon med en bättre värdegrund.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

23 thoughts on “SD inte inbjudna till RFSL:s partiledardebatt

  1. Om SD fortfarande är icke PK skiljer sig från 7 klövern och är partiet som enligt dess väljarkår ska rädda Sverige framöver, hur kan J.Å då ens tänka tanken att vilja förnedra sig själv och SD genom patetiskt och löjeväckande vifta med en PRIDEFLAGGA bland en massa vänstervridna verklighetsfrämmande omoraliska flummare ?

  2. Finns det inte något uttalande från vissa partier, om att man inte ska samarbeta med sådana som behandlar folk olika?

    Ni får nog ta upp det här senare också, vi samarbetar inte med SD för …. men vi står upp för alla människors lika värde! Det går ju bara inte ihop.

  3. Fortsätt larva er ni RFSL. Skall ni fortsätta i samma stil även om SD blir största parti efter valet?
    Fint exempel på hur ett förbund som säger sig arbeta för allas likaberättigande agerar.

  4. Vilken rolig folkrörelse som lindar 7 klövern runt sitt finger. De färgglada är arga för att inte alla låter dom stå i centrum och samtidigt som dårarna själva fryser ut alla andra efter eget behag. Kan de vara av politiska intressen som detta spektakel har fått så stort utrymme? Jag vet att dessa regnbågs aktivister inte tillför Sveriges befolkning något positivt. Deras läggning och åsikter ska vara en privat tillställning och utan att allmänheten ska behöva komma i kontakt med på allmän plats.

  5. Vi inom gammelfeminismen kämpade mot pedofilin, men det blev andra takter i queerfeminismen minsann. Tina Rosenberg har hånat oss många gånger och tycker att vi ska hålla reda på våra heterosexuella män istället för pedofiler. De är totalt smaklösa inom queerrörelsen. Tina Rosenbergs bok Queerfeministisk agenda är så vidrig att jag nog aldrig glömmer den sedan jag läste den.

    Det är människofientlig sexpolitik de håller på med. Sodom och Gomorra är här och hyllas av våra politiker. Det är så sorgligt att jag vill gråta!

  6. Stod i SvD idag att fler och fler borgerliga väljare som är gay bojkottar pride för att de inte känner sig välkomna längre. Vänsterns plakatpolitik tagit över helt liksom queer teorier att det inte finns olika kön mm mm. Allt betalt via miljonstöd från staten. T o m olika UD-anställda hade (mot chefens beslut) beviljat stor spons av skattemedel! De goda gör numer helt som de tycker med våra pengar…

  7. Jag tror nog att ledningen för SD fullständigt struntar i om de blir inbjudna eller ej.

    • Håll med om att det är bra reklam för SD.
      Varje gång som SD utesluts från något eller att någon i 7-klövern säger att dom inte talar med SD så åker SD upp några pinnhål.
      Bravo 7-klövern, fortsätt så här så hanar hela ert parti snart under 4%.

  8. Att dessa nötter till PK folk aldrig lär sig, vilket iofs jag tycker är bra och det är stor humor och komik när alla s.k goda människor i så många år försökt mobba, inte bjuda in, utesluta, inte tala med, inte vara beroende av osv osv SD, ändå växer de för varje dag som går, eller kanske just därför?
    Dessa PK nötter får säga som uppfinnaren i Lorry, ”tänkte inte på det”

  9. Inte ”inbjudna” till RFSU eller vilken bokstavskombination dom nu använder för sina onormala beteenden, skall ses som en solklar merit.
    Jag skulle skämmas ögonen ur mig om jag fick en inbjudan från något liknande!

  10. När Svenska politiker står som lydiga knähundar och viftar med färgglada flaggor ditkallade av RFSL , kan man fråga sig har dom inte något annat vettigt att göra , SD ska bara vara glada för att dom inte är inbjudna till detta spektakel .

  11. Och M är med bara för att de är tvungna, annars får de svarta-änkan-media efter sig. Varenda präst idag i Svenska Kyrkan är homo, verkar det som.

  12. Det finns inget annat riksdagsparti som vill stoppa invandringen av muslimer. Avvikande sexualitet är ett giltigt asyl för personer från muslimska länder på grund av att det utgör en fara för livet där. Uppenbarligen önskar RFSL fler muslimer i landet, kanske rent av en majoritet? Saknar de självbevarelsedrift eller har de dödslängtan?

Kommentera