Pride

Pride är för mig ett lika ointressant ämne som läran om fästingens egenskaper.

Fast jag måste ändå ställa tre frågor till hbtq-världen och till de poliser, militärer, idrottsprofiler, politiker och andra som känner ett tvång att ställa upp.

  • Varför arrangeras Pride i de centrala delarna av våra städer och inte i de muslimskt dominerade förorterna?
  • Varför bjuds inga imamer och företrädare för muslimska föreningar in till paneldebatterna?
  • Var tror ni som i helgen deltar i Pride att en hbtq-person som vill hålla föredrag om homosexualitet, transsexualitet och sexuella minoriteter får bäst respons? Framför tusen deltagare på SD:s Landsdagar eller framför tusen manliga besökare i en moské?

Hbtq-världen är för mig het ointressant, men jag har full respekt för de män som helst älskar med andra män, kvinnor som hellre älskar med andra kvinnor, män/kvinnor som vaknar på morgonen och inte kan bestämma sig vilket kön de har och människor som älskar att krypa på knäna iförda nitar, läder och halsband. Det är liksom deras sak och inte min, så länge man inte gör oskyldiga illa.

15 thoughts on “Pride

  1. Men fästingen har inte AIDS och spärrar inte av våra gator och stirrar inte i bastun på badhus.

  2. nej jag känner ingen respekt för dem, inte för att dom är annorlunda lagda, utan att för att dom försöker att smeta alla sina märkligheter
    på dem som inte bett om dem, så likheten med Fästingen stämmer,
    jag vill inte ha dem i närheten heller fast likt förbannat är dom
    lika påträngande o besvärande som pride.

    • Fästingar kan bära på TBE-virus och ge dig en allvarlig hjärninflammation.
      De som deltar i Pride är helt ofarliga och behöver heller inte vara påtränga eftersom en halv million människor helt frivilligt brukar komma för att titta på paraden varje år..

  3. Helt rätt där pettersson.alla bögar o transsor + alla präster är de som först får hoppa ifrån 5e våningen när islam tar över.det konstiga är att de tror sd är fienden,vilket är fel då det är islam som är fienden.

  4. Politiseringen är högst osmaklig av de som är olyckligt födda under en onormal stjärna, kidnappade i grupp av vänsterrörelsens organisationer med åberopande av alla människor lika värde. Allt detta kommer bara att fortsätta så länge den gällande Regeringsformen (1974) inte ändras till att Sverige fullt ut uppfyller de mänskliga rättigheterna (UDHR 1948) och Europakonventionen (1950), bägge ratificerade av Sverige.

    UDHR säger under Article I: – “All human beings are born free and equal in dignity and rights.” Regeringsformen säger angående statsskickets grunder 2 § – ” Den offentliga makten ska utövas med respekt för alla människors lika värde och för den enskilda människans frihet och värdighet.”

    Av alla länder som ratificerat UDHR är det bara Sverige som har ändrat texten från ”lika värdighet” (equal in dignity) till ”lika värde”, och Norge som lär ha ändrat till ”menneskeverdi”. Notera också att Regeringsformen säger att ”makten skall utövas med respekt för den enskilda människans frihet och värdighet” – inte ”lika värdighet” som UHDR kräver. Andra länder undviker nogsamt ordet ”value”, d.v.s. att värdera människor, vilket inte är statsmaktens uppgift överhuvudtaget – utom i Sverige och eventuellt Norge!

    Också övriga svenska lagar och värdegrunder måste ändras till ”alla människors lika värdighet” och allt trams om ”alla människors lika värde” strykas. Inte undra på att Sverige nu framstår som Europas fullt utvecklade dårhus med makabra Pride-parader, regnbågsflaggor, värdegrunder, flyktingars uppblåsta värde, o,s,v, – när folk och riksdag har blivit vilseledda i årtionden av denna ytterst allvarliga manipulering av svensk grundlag.

    För intresserade, läs https://www.politiskfilosofi.se/fulltext/2014-3/2014-3_11-28_hagg.html

    • Om vi för ett ögonblick låtsas att ”Alla människor äro födda fria och lika i värde och rättigheter” är en korrekt översättning och istället dissekerar meningen så gäller det födelseögonblicket. Det står tillexempel inte ”Alla människor äro fria” vilket är sant då många sitter i fängelse. I Artikel 9 av konventionen framgår också att ”Ingen må godtyckligt anhållas, fängslas eller landsförvisas”.

      Hade det allt-åt-alla-rörelsen hävdar varit sant så hade det stått ”Alla människor äro lika i värde och rättigheter och födda fria”. Nu gör det inte det och slutsatsen blir dessa värden är föränderliga och det som jag anser styr det är din ärlighet, moral och etik.

      Om vi som exempel tar Reichsführer-SS Heinrich Himmler och greve Folke Bernadotte som var samtidiga och hade beröring med varann. Den ene fängslade människor utan urskiljning och sände dem till läger som de knappast kunde undkomma med livet ifrån. Den andre hjälpte till att befria ett icke oväsentligt antal från dessa läger. Har de två då ”lika värde”? Anhängarna av lika-värdes-doktrinen är påbjudna att svara ja vilket de högst troligt inte gör eftersom de inte ens tycker det om sina politiska motståndare som ändå inte begått brott i allmänhet och i synnerhet inte mot mänskligheten.

      Konventionen kom till i ljuset av Nürnbergrättegångarna då förbrytarna behandlades med värdighet även efter det att snaran lagts om deras halsar. Ett annat argument för värdighet är att konventionen togs fram under ledning av Eleanor Roosevelt och slår man i Merriam-Webster efter synonymer till ”dignity” finner man inget som för tankarna till ”värde”.

  5. Därför att de som bor i dagens heligt mångkulturella s.k utsatta områden förmodligen inte vill befatta sig med etablissemangets viktigaste spektakel PRIDE och naturligtvis så skulle ju ingen komma på tanken att inte rätta sig efter vad den snart helt dominerade icke kristna gruppen i Sverige säger och tycker !

  6. Detta dekadenta och motbjudande spektakel borde naturligtvis förbjudas!
    Vi lever i en modern tid och det är därför mycket märkligt att inte folk begriper att detta är något synnerligen onormalt? Om det hade varit meningen att två män eller två kvinnor skall leva tillsammans och skaffa barn och bilda familj, då hade det också varit möjligt.
    Men nu är det (som dom allra flesta begriper) inte så, man och kvinna är skapade för att skaffa barn och föra sitt arv vidare, allt annat är onormalt!
    Men dagens Sverige är dessvärre en orgie i dekadenta, onormala och motbjudande beteenden. Beteenden som märkligt nog anammas av både myndigheter och andra styrande! Dom har tappat både kontrollen och förståndet.

    • Bara åsikter som av 7 klövern och det övriga välgödda etablissemanget anses som icke politiskt korrekta förbjuds, allt annat är tillåtet i dagens totalt omoraliska flummiga och extremt vänstervridna Sverige !

  7. Pride har bevisat att de består av ett gäng vänsterextrema virrpannor.
    Det underliga är varför de behandlas så servilt av politiker och journalister.

Kommentera