Socialdemokraterna har fortfarande personer med rasbiologiska tankar i partiet, enligt partisekreteraren

VALET 2018. Efter SD:s dokumentär om Socialdemokraternas bruna förflutna råder det fullständig panik i de röda leden. Ett motargument är att det var så länge sedan. Så socialdemokraterna tycker alltså vi ska glömma förintelsen och förföljelsen av judar.

 

Lena Rådström Baastad, partisekreterare för Socialdemokraterna, tycker att filmen är ”absurd” i en mejlkommentar till SVT Nyheter.

Lena Rådström Baastad fortsätter: ”Bildandet av rasbiologiska institutet är ett exempel på dåtidens strömningar, det kom till genom en enig riksdag stödd på den tidens akademi då sådana tankar betraktades som en vetenskap”.

”När de flesta av oss tack och lov har lämnat dessa tankar bakom oss.”

-Pettersson tycker detta uttalande är intressant ”När de flesta av oss tack och lov har lämnat dessa tankar bakom oss.”

..de flesta av oss…”

 • Vilka menar Lena Rådström Baastad har inte lämnat dessa tankar om rasbiologi bakom sig?
 • Vilka är de?
 • Vad tänker sossarna göra med dem?
 • Kan man vara sosse och rasbiolog?

Partisekreteraren har fortfarande många frågor att svara på, som vanligt var inte SVT:s journalister tillräckligt vakna för att ställa de rätta följdfrågorna.

38 thoughts on “Socialdemokraterna har fortfarande personer med rasbiologiska tankar i partiet, enligt partisekreteraren

 1. Jag undrar om inte den här filmen kan vara en nackdel för SD. Hade hellre sett att någon opolitiskt organisation eller filmskapare låg bakom den. Det är bra att folk får veta vad sossarna stod och står för men jag är emot smutskastningskampanjer oavsett vem som ligger bakom dem.

 2. Det här är tungt, särskilt innan valet. Din bedömning max 20 % kan mycket väl slå in.

   • S Eriksson :
    Tack skall du ha, vi är många här med erfarenhet och kunskap och många av oss skriver ut våra erfarenheter !

  • Scrolla ner lite i artikeln så ser ni vilka svenskar som vill sola sig i dekadensen !
   Väntat !

 3. Samtidens film om Socialdemokraterna har rört om i grytan rejält.

  SR Studio Ett har tagit upp om filmen.

  ”Dokumentär om Socialdemokraterna väcker känslor”

  Publicerat kl 15.30

  ●Den film om Socialdemokraternas historia som Sverigedemokraternas webbtidning Samtiden släppte häromdagen väcker starka känslor.
  ●Är det här början på en ny typ av politisk kommunikation?
  ●Hör Dick Erixon, chefredaktör för Sverigedemokraternas webbtidning Samtiden, Marie Grusell docent i politisk kommunikation och medieforskare och Tommy Möller, professor i statsvetenskap.
  https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=7012517

  • Studio ett är ofta mycket bra. Och det var modigt av dom att ta upp det så snabbt. Ska lyssna strax. Annars kan faktiskt public service på P1 rekommenderas söndagar vi 11 tiden . Med Erik Blixt o Imitatörer. Dom är riktigt vassa och man är förvånade att programmet får vara kvar. Finns att ladda ner ca 9 min per avsnitt.

 4. Hoppas S snart är ett parti som får kämpa för sin överlevnad i riksdagen. Det bästa är om de åker dit de hör hemma på historiens soptipp.

 5. Ja om man läser vad Mia skriver så kan man rättfärdiga allt.
  Eftersom hon är en flitig cäst på den här bloggen så borde hon ta och läsa Petterssons sammanställning över brott utförda av representanter för S i nutid.
  Hon är som många andra snabb att fördömma SD:s representanter när de anklagas, även om de inte dömts, vilket de på listan har.

  Att SD en gång i tiden var befolkat av virrhjärnor är sant. Men idag så är det inte rasistiskt eller nazistiskt.
  Att S har en liknande historia är bevisat och säkerställt. Så är det nog inte idag om man inte räknar rasism mot svenskar.

  Men eftersom S inte har rent mjöl i påsen så borde detta leda till eftertanke och avbön.
  När det gäller SD så kan det inte vara rasistiskt att vilja att landet följer lagar och inte tar in fler som belastar välfärden på andras bekostnad.

  • Det har jag redan läst, men jag kan inte jämföra med SD, eftersom alla partier har en likadan syndalista utom ett, det som numera är ett av de största.

   Nej, jag är inte snabb att fördöma SD, har aldrig kallad dem rasister och liknande och min kriktik har varit ganska liten i jämförelse med den som här riktas mot andra partier och mot S i synnerhet. Vad det gäller S så tycker jag det är skamligt med all den dynga, personangrepp och elakheter som hävs över Löfvén.

   Javisst har SD blivit mer och mer rumsrent och det är bra. Men Jimmie tvingas fortfarande kasta ut en och annan då och då.

   Det slipper Löfvén

   • Men jag är snabb att döma moderaterna som svikit Sverige mest genom alla tider ! DÖ 2014 förstörde ett väl fungerande land ! SD kramar så det känns !

   • ” Det slipper Löfvén”……….skriver ,”Mia”.

    Vadå slipper ”kasta ut” ???

    Lite av nutidshistoria för de som glömt.

    Minister förändringar i Löfvens regering.

    – Den 18 april 2016 meddelade statsminister Stefan Löfven vid en presskonferens att statsrådet Mehmet Kaplan hade begärt entledigande från alla sina uppdrag i regeringen. Statsministern hade omedelbart godkänt begäran. Kaplan hade samma månad uppmärksammats för att bland annat ha deltagit på en middag med företrädare för den turkiska fascistiska organisationen Grå vargarna, och för att ha jämfört Israels politik mot Palestina med den som nazisterna förde mot judar under andra världskriget. Statsministern Löfven meddelade att han i samråd med Kaplan hade gjort ”den samlade bedömningen att hans agerande i förhållande till externa politiska och religiösa organisationer har lett till en diskussion som står i vägen för hans arbete som statsråd”.

    – I maj 2016 meddelade statsminister Löfven att han avsåg att ombilda regeringen samma månad. Vid en presskonferens den 25 maj presenterade Löfven tre nya ministrar: Peter Eriksson (mp) med titeln bostads- och digitaliseringsminister, Karolina Skog (mp) med titeln miljöminister och Ann Linde (s) med titeln EU- och handelsminister. Samtidigt avgick statsråden Kristina Persson och Åsa Romson. Tre statsråd fick utökade uppgiftsområden: Isabella Lövin bytte titel till ”Minister för internationellt utvecklingssamarbete och klimat samt vice statsminister”, Ylva Johansson till ”Arbetsmarknads- och etableringsminister” och Ibrahim Baylan till ”Samordnings- och energiminister”
    Aida Hadzialic

    – Den 13 augusti 2016 meddelade Aida Hadzialic vid en presskonferens att hon skulle avgå som statsråd. Anledningen var att hon dagen innan hade fastnat i en poliskontroll vid Öresundsbron där det upptäcktes att hon hade 0,2 promille alkohol i blodet. Statsministern skrev i en skriftlig kommentar till TT att ”Jag delar hennes bedömning om allvaret i situationen. Jag är ledsen över att förlora en uppskattad kollega och ett framgångsrikt statsråd”.

    – I juli 2017 ombildade statsminister Löfven regeringen till följd av hot från Alliansen och Sverigedemokraterna om misstroendeförklaring mot Anna Johansson, Anders Ygeman och Peter Hultqvist. Anna Johansson och Anders Ygeman lämnade regeringen, liksom Gabriel Wikström som entledigades av hälsoskäl. Morgan Johansson tog över Anders Ygemans portfölj och släppte migrations- och civilrättsfrågorna till Heléne Fritzon som utsågs till biträdande justitieminister och migrationsminister. Tomas Eneroth efterträdde Anna Johansson som infrastrukturminister. Annika Strandhäll tog över Wikströms portfölj och fick titeln ”socialminister”.

   • Och av vilken anledning TRO du att löfven inte behöver detta. Jag skulle tro att det beror på att hela pk-media skydda socialdemokraterna oavsett vad som än händer, så tystas det ner för SVERIGES medborgare.

   • Helt ärligt Mia. Jag avskyr Löfven av hela mitt hjärta. Jag tycker han är hemsk. Det är så många som dagligen lider pga hans politik och beslut. Han är inte ensam men han är högsta hönset.
    Ta t.ex. alla hemlösa fattigpensionärer i Stockholm som SVT visade i sin dokumentär. Samma pensionärer som blir rånade av invandrare som de marockanska gatu”barnen” som får härja fritt. Eller alla stackar flickor, pojkar, män och kvinnor som blivit överfallsvådltagna eller gruppvåldtagna och som fått sina liv förstörda i ett land som styrs av en feministisk regering men som inte får en gnutta stöd från regeringen eller myndigheter.
    Löfven förtjänar inget gott.

 6. Hycklandet fortsätter från våra s k ”politiker”.
  Bra att delar av såssarnas historia kommer fram. Hoppas att de vrider sig av oro på högkvarteret nu. En röst på sjuklövern är en förlorad röst!
  En röst på fortsatt vanstyre av Sverige!
  SD2018

  • TACK -alternativmedia, utan er så hade vi nog varit många som gått under.
   Massmedia har hånat oss under lång tid de har gjort sitt yttersta, vi glömmer inte !

 7. Bastarden tillika partisekreterare vill inte kännas vid denna mycket upplysande film !
  Nej, sanning och ärlighet är ju inte Sossarnas starka sida !

 8. Oj då kommer Agenda vara förlängt på Söndag? Nej skojade bara, linjen går säkert varm mellan regering och Media med att förtiga och att ta i ämnet överhuvudtaget.

  • Naturligvis blir det locket på från 7 klövern och deras knähund PK-media angående denna film, man är livrädd nu och vill inte ge motståndarna någon som helst publicitet men det är redan försent många medborgare har garanterat redan sett denna mycket upplysande film om den hycklande socialismen och har förhoppningsvis bildat sig en egen och rätt uppfattning inför valet i September.

 9. Det där att märka ord.
  Man brukar uttrycka sig så när man tror att något inte förekommer längre.
  Hon kunde lika bra sagt ”Vi har lämnat dessa tankar bakom oss” och menat samma sak.

  Om det sedan finns någon tok som fortfarande tänker sådana tankar oavsett partifärg kan man ju aldrig veta, men det saknar betydelse i det här sammanhanget.

  • Hur vet du det? Det kanske finns rasbiologer kvar inom S!

   Annars är det väl bra att S får smaka på sin egen medicin då ordmärkning länge har varit deras paradgren!

   Titta bara på hur debatten om ”nackabon” med tre fruar tystades med att han inte alls hade fått tre lägenheter, vilket man säger i dagligt tal i Sverige, utan bara fick betalt för att bo i dom!

  • Problemet med att om det finns någon tok som fortfarande har sådan tankar är att om det är från PK partier är det ok men är det från SD så blir partiet och alla medlemar nazister, rasister , islamofober och vidriga…

   SD2018 FÖR ett fritt Sverige

 10. Det intressanta är att den kritik som kommer från vänsterhåll antingen är baserad på vem som ägde aftonbladet eller så är den känslobaserad vilket visar att de inte har några som helst viktiga motargument. Det blir spännande och se hur de kommer att hantera denna krishantering iför valet.

 11. Jag har inte sett filmen. Jag undrar om det inte finns något från mer nutid. Som tex bistånd i mångmiljardklassen till diktaturer och massmördare. Deras älsklingar palestinierna som utövar terror med S goda minne och finansiering.

 12. ”Partisekreteraren har fortfarande många frågor att svara på, som vanligt var inte SVT:s journalister tillräckligt vakna för att ställa de rätta följdfrågorna.”

  Hej Pettersson. Jag tycker att,
  SVT:s journalister var tillräckligt vakna för att just inte ställa de rätta följdfrågorna.
  Annars skulle ju det ha avslöjats.

 13. Sossarna måste vara desperata. Ju mer man gräver ju mer skit hittar man om detta skitparti, helt i linje med tokpartiet MP. Palme bara fortsatte det som grundlagts av nazisterna i sossepartiet och nu har vi resultatet. Partisekreteraren försöker åter igen mobba det parti SD som absolut inte haft makten att styra in tillvaron för oss som arbetar och försörjer sossar o resten av 7-klövern med Mångkultur och en vänster som fått alldeles för mycket att säga till om, med deras historia av slakt på arbetare här i Sverige och där kommunismens fula tryne fått sticka upp.

 14. Och där kraschade glashuset till grunden !

  Sossarnas jätte nazistådra blottläggs.

  Sossarnas ” mänsklighet” grundar sig i Rasbiologi vilket A.Hitler tog till sig,hyllade och genomförde.

  Socialistnazister ,,ert svek,lögner och förräderi mot svenska folket är till ända.

 15. Man frågar sig vilka hemska uppgifter som finns i de hemligstämplade dokumenten som nämns i slutet av filmen. Antagligen ännu värre vidrigheter än det som visades i filmen.

  Kanske finns namnuppgifter på nu levande socialdemokrater eller andra personer i de övriga 7-klöver-partierna som ännu inte lämnat dessa tankar om rasbiologi bakom sig.

  Häv hemligstämplarna och publicera innehållet NU!

Kommentera