Dömde terrorsvensken Oussama Kassir vill hem

ISLAM. Dömde terroristen och svenske medborgaren Oussama Kassir, 52, sitter i USA:s tuffaste fängelse. Där avtjänar han två livstidsstraff – plus 55 år. Nu ansöker han om att bli överförd till ett svenskt fängelse.

Han vill ”gå tillbaka till det normala livet, ta hand om barn och hitta ett jobb”, skriver han i sin ansökan till svenska UD.

Läs mer på Expressen…

-Pettersson säger att Expressen har fel på några punkter. Herr Kassir är inte en terrorsvensk och absolut inte svensk, och han är redan hemma där han ska bo resten av sitt liv…

2011 fick Kassir också vara med på bloggen, även då ansökte han också om att få komma ”hem”.

39 thoughts on “Dömde terrorsvensken Oussama Kassir vill hem

 1. ”Hem” kan väl inte vara något annat än Afghanistans fängelse.
  Bah Kuhnke hinner nog inte få hit Araben, det är sommaruppehåll nu och val om en månad.

 2. Klart han vill från ett riktigt fängelse till ett svenskt hotellfängelse. Det får han säkert om Bah-Kuhnke får bestämma.

 3. Det skulle vara fullt möjligt att exkludera dem med tilldelat medborgarskap att söka överflyttning till svenskt fängelse; ”Om sökanden innehar eller innehavt annat medborgarskap…”

  Som vanligt är det bara viljan som saknas.

 4. ”Ta hand om barn” brukar väl för typer som han innebära att man gifter sig med en 13 – åring?

 5. Sätt igång och snabbutred lag om fråntagande av svenskt medborgarskap vid kriminalitet. Det bör gå på en vecka, politruker är så duktiga på att anamma nya lagar och det brukar gå snabbt. Sätt igång så gör lite skäl för er alltför feta lön och förmåner.
  Terroristen sitter bra där han sitter. Det är inte så mycket käbbel i amerikanska fängelser har man hört och det passar ju bra till detta äckel.

  • Det kräver tyvärr ett återställande av den förändring av Regeringsformen som genomfördes 1978. Med tanke på riksdagens sammansättning och reglerna om förändring av grundlagarna har vi tur om det är genomförbart ens 2022.

   Det är därför extra viktigt att ”rösta rätt” i höst.

 6. Han är inte och blir aldrig svensk !
  Jasså han vill inte sitta i ett riktigt fängelse ?
  Nej han vill naturligtvis bo på något av Kriminalvårdens fina fullservade och totalt odisciplinerade hotell där det helt vidrigt daltas och fjollas med terrorister, mördare, sexualförbrytare och övriga kriminella parasiter, vilket naturligtvis beror på att brottslingar jämte politiker i Sverige har ett skyhögt högre människovärde än brottsoffer och övriga hederliga medborgare ute verkligheten som ju inte är värda ett dyft.

  • Det är han ju fullt medveten om och siktar på. Han vet ju att han snabbt kommer ut ur fängelset här. Så ska han leva familjeliv. Jo, tjena, det tror jag inte ett ögonblick på, men han vet ju fåniga och veka folk är i Sverige.

   Det blir bara mer och mer otäckt, Sverige är så slappt. Jag orkar knappt formulera mig längre! Vanvettet borde vara maxat nu, men varje dag kommer nyheter då man inser att botten aldrig nås, Sverige sjunker bara mer och mer.

 7. Våra fattigpensionärer har ett bedrövligt liv. Allt fler pensionärer saknar eget hem.
  Regeringen ska inte betala en skattekrona för den där skitstöveln.

  • Därför att Sverige som alla vet är ett duktigt, öppenhjärtligt, solidariskt, generöst, stormrikt, naivt mångkulturälskande välfärdsland !!!!
   Utan dårhuset Sverige stannar väl världen, eller hur ?

 8. En grön landstingsekreterare i finland vägrade sätta sej i ett plan som skulle starta från Helsingfors för att de fans en man med som skulle utvisas I finland skötte den finska polisen saken på 5 min o slängde ut henne I finland ser man mycket allvarligt på saken och den finska flygfälltspolisen är inte att leka med

  • Finsk polis är fortfarande en Polis. Poliskåret i Sverige är bara en flock politikerstyrda toffelhjältar. Det samma gäller även svenska folket. SD har bara 20-25% stöd i opinionsmätningar, borde vara over 50% vid det här laget!

  • Men dårhuset Sverige hyllas dessa patetiska mångkulturälskande sabotörer av journalister i PK-media och av den övriga extremvänstern för sitt s.k civilkurage och för att de bryter mot lagen !
   Detta land kan det bara gå rakt åt h…….

  • De e dyrt att låta ett plan stå och vänta med motorerna i gång så damen kan vänta sej både böter och ett betydande skadestånd

  • I finland låter man inte saken bero liksom man troligen gör med den svenska idioten utan damen kommer att förutom dryga böter få ett betydande skadeståndskrav De e dyrt att ha ett flygplan att vänta med motorerna på för att en IDIOT vägrar sätta sej

 9. Det blir en lång väntan för att komma till paradiset. Kalifatet Malmö också, eller vad tusan han menar med ”hem”.

  • Men det kommer han inte att göra, inom en snar framtid i Kriminalvårdens omsorg så börjar resan mot frigivning och först blir det naturligtvis en ansökan om tidsbestämt straff tillsamans med sin eller sina välgödda advokater efter ett antal år på hotellet vilket självklart kan bifallas eftersom han nu ska bli en fin och skötsam familjefader, därefter blir det permissioner och sedemera efter några år så är denne brottsling som så många andra åter ute i den svenska trygga mångkulturella friheten igen.

 10. Hem, det måste betyda Libanon, för svensk blir han aldrig !’
  Dra in medborgarskapet måste vara möjligt !

 11. Man skall väl avtjäna straffet där brottet är utfört? Ingen åklagare borde ha tid att ens titta på ärendet

  • Nja…det innebär ju att kebabteknikerna som begår brott i sverige också får sitta av straffen i sverige….bättre att skicka till ursprungsland…

   • Ursprungsländerna är inte dumma, de vill inte ha tillbaka och försörja sina kriminella parasiter det får Sverige göra och det gör som alla vet Sverige med glädje !

 12. Vänta nu snart står de nån hjärntvättad blondin och hindrar ett flygplan att lyfta för att få hit honom Jobba med barn oj herregud Nog vet jag att många av hans gelikar har piss i huvudet men hos Kassir skvalpar de ordentligt

 13. Nämen lilla gubben… Han skulle kunna göra underverk i sverige med skattebetalarnas pengar….

 14. Nej nej nej nej aldrig i livet!!! Han är dömd narkotika- och terrorbrottsling och ska sitta sina 55 år i USA. Vi har nog av egna terrorister redan. Att han vill ta hand om sina barn och söka jobb tyder på att han räknar med att vara ute strax efter överflytten. Snälla USA, ni vet väl att terrorister släpps fria i Sverige eller får samhällstjänst…!

  • Han skall sitta av sina livstidsstraff först. I USA är det brukligt att den dömde får ta ett straff i taget, tills alla är avklarade, till skillnad mot i Sverige, där man i stället drar ifrån …

   • Ja i de kriminellas paradis Sverige är det ju straffrabatt för stackars missförstådda unga kriminella parasiter och frigivning efter 2/3 av s.k strafftiden (gäller ej livstidsstraff) för de s.k vuxna kriminella parasiterna på grund av gott uppförande, gott uppförande ?
    Jo, jo bara så patetiskt.

Kommentera