Invandrare drogade och gruppvåldtog brutalt 19-årig kvinna

BROTTSLIGHET. Åklagarmyndigheten kräver långa fängelsestraff och utvisning för ovanligt allvarliga övergrepp i Herning. Enligt åklagarmyndigheten blev en 19-årig kvinna i december drogad och våldtagen av fyra män i Herning på centrala Jylland i Danmark.

Åklagaren anklagar de fyra männen för att gemensamt ha gett kvinnan en okänd substans och därmed göra henne försvarslös. Enligt anklagelsen tvingade männen sedan sitt offer till oralsex samtidigt som de stack upp olika föremål i henne.

”Det är ett slags brott vi sällan ser i Danmark. Vi tror att kvinnan har drogats och därför inte kommer ihåg övergreppet”, säger åklagare Iben Ernst Bøttker, i ett pressmeddelande.

Trots kvinnans begränsade minne har polisen en detaljerad kunskap om vad hon har utsatts för.

”Vi vet vad som hänt för att de anklagade har filmat och tagit bilder på överfallet och distribuerat bildmaterialet via sociala medier,” sade åklagaren.

De fyra åtalade i åldern 23-26 år har suttit anhållna sedan den 9 december 2017. De nekar och förnekar också att den 19-åriga kvinnan har blivit drogad.

I samband med utredningen har polisen blivit uppmärksam på att våldtäkten i december 2017 uppenbarligen inte är den enda.

Ytterligare tre fall av våldtäkt som begåtts under perioden 2013-2017 i Herning ingår i åtalet. En av de fyra männen åtalas i alla dessa tre våldtäkter, medan en annan är anklagad för att ha varit med på två våldtäkter.

Åklagaren kräver minst fyra års fängelse.

För tre av de åtalade som inte är danska medborgare, är kravet också utvisning med permanent förbud att återkomma till Danmark. Två av de åtalade är från Afghanistan, en från Irak och den fjärde dansk medborgare men inte etnisk dansk.

Rättegången börjar den 14 augusti. Domen faller den 31 augusti.

Jyllands-Posten

Om Herning på bloggen…

-Pettersson konstaterar att Danmark har samma problem som vi fast färre, jag ser också att danska medier inte har några som helst problem med att skriva etniciteten på de misstänkta…

Stöd bloggen…

25 thoughts on “Invandrare drogade och gruppvåldtog brutalt 19-årig kvinna

  1. The famous Swedish narcissism, is at the core of this problem, ” can’t be wrong”, ” can’t admit a mistake”, ” can’t be told” ,
    We know that denyal , eventually leads to senility, loss of sense of reality.
    That is why Sweden, will never recover, from the invation of cultures of death and destruction.
    It’s just a race to the bottom now, for the country.

    • Njuter ?
      Finns naturligtvis ingen normal och vettig människa som njuter av en vidriga våldtäkter/gruppvåldtäkter utförda av barbariska parasiter med grottbeteende som aldrig ska få vistas ute i det fria.

  2. Obs detta är DANMARK !!!
    DÄR FORTFARANDE ETT VISST SAMHÄLLS TILLSTÅND GÄLLER !!!!!!

  3. Övergreppen och dagliga våldtäkter på Svenska kvinnor är resultatet av moderaternas DÖ 2014 .

    • Alla politiker sedan 2004 har sett till detta !!
      Ni alla som har barn / kvinnor som blivit antastade / våldtagna eller antastade !!!!!

      Se till att Ni anmäler och gör gällande alla problem !!
      Om Ni har problem med soc och psyk så sök hjälp hos grupper som finns !!!!!!!!!!

  4. I flera fall på sistone har gärningsmännen filmat övergreppet/våldtäkt/misshandeln och dessutom spridit film och bilder på sociala medier.
    Vad är syftet med det?
    Är de stolta över det de gör och möts de av beundran i sina kretsar?
    Vill de kunna återuppleva vad de gjort via film?
    Är det här beteendet kulturellt?

    • Förnedra så klart dom älskar att förnedra Svenska kvinnor, sen kan man undra vad Svenska kvinnor tänker när dom gifter sig och skaffar barn med dessa barbarer.

      • Tja, både kvinnor och män förnedras ju och filmas; senaste tiden har vi ju haft flera fall där både våldtäkter och misshandel filmats.

        Att dominera tycks vara en mycket viktig del av vissa kulturer.

        För vissa individer ( ffa inom vissa kulturer) tycks förnedring av offret vara en viktig del av att dominera.

        Och ja, eftersom gärningsmännen sprider film och bilder på nätet ligger det nära till hands att tro att de möter uppskattning i sina kretsar när de gör det.

      • Men det kan väl inte finnas en, enda svensk kvinna som parar sig med en muslim?

      • ”Jörgen”!
        Jag är bara förvånad.
        Enligt koranen ska muslim betrakta kvinna som en åker
        – och en åker ska brukas.

    • :/ cinna
      Att förnedra en viss accepterad religion ger dom en status. Hade vi bott i ett normalt land skulle jag kunna skriva som de är men nu är fallet inte så. Man blir anmäld. Jag kan bara säga vad jag tycker, ” fega jävla svin” hur i helvete kan ni tro att vi Svenskar ska acceptera er?

      • Ja, det finns anledningar att vara försiktig med vad man skriver på nätet. Formellt har vi yttrandefrihet men i praktiken skattefinansierade inkvisititatorer som jagar och anmäler folk:
        Att tala om invandrade kulturerers avigsidor och beteenden och att rasism även riktas mot svenskar är tabu.

    • Svin eller grisar som det också heter våltar väl inte ?
      Synd att dra in en djurart i sammanhanget.

      • Ja du har så rätt Stackars svin eller grisar som de också heter

    • Elin, hela Sveriges numera hyllade mångkulturella kelgris ?
      Ja, hon gör sig verkligen ett namn i massmedia och lite överallt och dömd för sitt uppträdande på planet kommer hon självklart aldrig att bli eftersom denna s.k civila olydnad nu mangrant backas upp av och hyllas av det svenska mångkulturälskande etablissemanget som själva bor i kvarter fria från mångkultur.

Kommentera