14 thoughts on “Lars Bern om de odugliga Svenska politikerna

  1. Löfvén och den lille fjanten Morgan Johansson har ju lovat en översyn när katastroferna är över. Det är så dags då.

  2. Sanningssägare som Lars Bern får aldrig något Media utrymme
    hos Gammelmedia, verkligheten är Medias värsta fiende så det
    är bättre då att inte släppa fram Lars Bern!

    • :Tony
      Kunskap är lögnarnas största fiende.
      ” Där lögnerna råder är sanningen ett brott ”

  3. Ja det är bara att instämma i allt som Lars Bern säger och tycker om dessa uppblåsta politiker som i dessa dagar verkligen visar sin totala brist på kunskap och förmåga att styra ett land som lilla Sverige . Vi kan ju verkligen hoppas på att det blir en förändring efter valet i höst , men vi ska nog inte förvänta oss några stordåd till att börja med men en sak är då säker och det är att det behöver rensas ut i dom statliga förvaltningarna och på Rosenbad . Man kan verkligen hoppas på att SD får en sådan makt att dom kan komma till rätta med det mesta som dom nuvarande hösäckarna till politiker har åstadkommit , till men för landet och dess invånare . Vi ska vara klara med att ”Rom byggdes inte på en dag ” men förhoppningen är ju att det ska bli bättre och inte som nu sämre .

  4. Man talar i intervjun om hur Isabella Lövin (MP) står i riksdagens talarstol och ljuger om sin bruna gräsmatta och om öknar som breder ut sig.

    Det är sorgligt att Alternativ för Sverige också slirar på fakta när det gäller partitoppens insats för att släcka skogsbränder.

    • Belysande för den intellektuella kapaciteten på denna artikel belyses av att man skriver klimatförnekare. Klimat förnekas inte . Däremot råder det skepsis som jag anser är berättigad då bevisen och statistiken visar på en något kallare värld. Då alla fåren i flocken bräker lika blir det naturvetenskapliga förtroendet lågt. Företrädare som får stor plats heter Wiks… någonting gammal avdankad folkpartist och Rockström, ingen av dessa har en vetenskaplig pregnans då de är renons på en kunskap i ämnet. Den senare använder sig av en prof titel för att skapa trovärdighet fast han är agronom. Titeln har han fått som en hederstitel för han bräker med.

  5. Jag kan i mitt inre höra hur vår svetsare till statsminister hade kommenterat denna i mycket intellektuella intervju.
    – käbbel, det är käbbel. Det är inte okay att föra diskussioner på den här nivån. Jag förstår inte vad han säger.
    Det är en gåta hur vi i detta framstående land har kunnat få en statsminister som Löfven.
    Ni kanske har noterat att sossarna har börjat sin förtals och hatkampanj emot de värsta politiska motståndarna. Helt utan saklig grund.
    Jag undrar också vad LO-medlemmarna säger om att deras fackavgift används i reklam mot det parti de sympatiserar mest med?
    För att förstå den härva sossarna virat in Sverige i, får vi lyssna mer på Lars Bern.

  6. Kan mirakel hända? För det är nog det som krävs för att få SVT och andra PK media att sända videon..

Kommentera