Gür och teserna

Thomas Gür fick sitt möte i Visby förstört av en domprost som ansåg sig ha rätten att neka andra att ta del av Gürs framträdande.

Själva framträdandet gick mycket lugnt tillväga, men domprost Mats Hermansson ansåg att innehållet i Gürs uppträdande låg på en oacceptabel nivå. Nedan kan ni se det som upprörde honom.

”9,5 teser om integration” löd rubriken till Thomas Gürs presentaion på kyrkbacken i Visby. Med detta ville han väcka en diskussion om den misslyckade integrationen och de verkliga lösningar som skulle kunna bringa ordning i eländet. Här är de nio teser Gür lägger fram.

  1. Assimilation är en förutsättning för integration
  2. Svensk kultur är just svensk kultur
  3. Håll det svenska språket högt
  4. Kultur slår ekonomi
  5. Tillit ger tillväxt
  6. Utan export ingen välfärd
  7. Hårdare straff ger färre brott
  8. Straffrabatter är att spotta offren i ansiktet
  9. Behärska ditt territorium om du vill bli respekterad

Givetvis är det hemska ordet volymer en viktig ingrediens. Detta är dock inget son nämns bland teserna och i texten. Vilken sansad människa som helst inser dock att man lättare integrerar 1 000 personer än 100 000 och detta i kombination med krav på den som ska integreras är en lösning som även normalbegåvade begriper.

Fast med tanke på de siffror som når oss undrar vi om regering och riksdag menar allvar med sina integrationsprojekt eller om de bara är svepskäl för att ta fokus från den verkliga agendan. Den att göra etniska svenskar till en minoritet i sitt eget land.

Gürs teser

11 thoughts on “Gür och teserna

      • Min något uppbragta kommentar syftar på mordet i Rouen, 2016, då Fader Hamel angreps av två jihadister. Antje Jackelén må älska sina fiender, men hur känner hon inför sina vänner?

  1. En annan tes som ni får notera innan det är för sent…
    Förbud mot sugrör träder i kraft vid nyår,om nu EU får sin lag igenom. Orsaken till detta är att stränderna i Thailand lär vara fyllda av sådana !! Detta fjärran land tycks vara deras förebild,även plastkassarnas öde låg ju deras händer !
    Tja allt har ju blivit bättre p.g.a. dessa dårar,sedan man förbjöd krumma gröna gurkor.Nu lär de också ha sina ögon på storleken av hönsägg,men dessa blir ju svårare för oss,att hamstra !

  2. Gür skulle ha spikat upp teserna på kyrkporten. Det börjar bli dags för en till reformation av kyrkan. Den är lika vilsen idag som på Luthers tid.

  3. Tack gode Gud att jag lämnat det satans elände som kallas svenska kyrkan.
    Måtte någon god kraft driva dessa antikrist demoner ur kyrkan med hugg och slag.

  4. Jag mailade till domkapitlet i Visby och fick faktiskt ett långt mail från domprosten själv där han verkligen gjorde avbön från sitt tilltag. Reaktionerna blev nog inte de han hade räknat och under galgen är det ju alltid lätt att vara efterklok. Han hade även varit i kontakt med Gür.

  5. Räknar vi Kyrkans medlems volymer finner man att dom volymerna
    krympt ordentligt dom senaste åren, och tassar man för Idelogin
    Islam som denne vänsternisse till D(u)mprost gör får man räkna
    med att folk försvinner.
    Sparka ut alla vänsterfigurer från kyrkan, dom använder bara
    kyrkans resurser för sina egna dunkla syftens skull.

    • Tony
      Fullträff med ’dumprost’. På mitt modersmål betyder ’prost’ just ’dum, stupid, trög, idiot, enfaldig’ !!

Kommentera