7 thoughts on “Varför är dom inte deporterade dit där de kom från

  1. Eller bemöta dem med samma kallt stål som de själva hotar andra med. Det är inte långt dit.

  2. Svenska och andra vita antirasister anser garanterat detta vara rätt åt henne och de andra i butiken på grund av att vita slog sig ner i på öarna.
    Man skulle hållit sig till den gamla principen när det gällde invandring till Australien.

    I Israel vill man inget hellre än bli av med sudaneserna förresten.

  3. Detta pågår ÖVERALLT där vita människor bor.

    Om man ser på den polis som intervjuas, så ser man att han är otroligt spänd. Han vägrar att medge att det handlar om gangstergäng, enligt honom handlar det bara om enskilda ungdomar, vilka som helst. Om han gör det av egen ondska, eller om han är tvingad, vet vi inte. Att han medverkar till förstörelsen av sitt samhälle är dock fullständigt klart.

    Gällande afrikanerna i denna film är det ju faktiskt så här:

    Någon importerar dem från Sydsudan.
    Någon förser dem med skjutvapen.
    Någon planerar attackerna.
    Någon hindrar polisen från att tänka själv.
    Någon skyddar gängen och hindrar utvisning.
    Någon hindrar sanningen att komma ut i media.

    Ingen i samhällsmaskineriet bryr sig längre om sina drabbade medmänniskor.

    Detta kan inte vara tillfälligheter. Det kan inte ens vara en spontan masspsykos. Vi måste inse att vita människors samhällen är utsatta för en världsomspännande konspiration, i avsikt att förstöra dem och injaga skräck i befolkningen.

    Men det är inte svarta människor som ligger bakom detta, även om det är de som begår hemskheterna. Någon spelar schack med oss och utnyttjar de svarta spelpjäserna för att åstadkomma förstörelsen av den vita sidan.

    Målsättningen med spelet är att uppvigla vita mot svarta, eller kristna mot muslimer. Allt är en enda härva av false-flag-aktioner. Målet är kaos, anarki och förstörelse.

    Minns ni fartyget, som tvingades ligga i hamn i Skåne, för något år sedan, efter att en besättningsman blivit sjuk? Den svenska fackföreningen gjorde en inspektion av fartyget, som befanns fullastat med vapen. Fartyget kom från Tyskland och rederiet hävdade att det var på väg till Balkan med vapnen.

    Svenska staten släppte sedan iväg båten – med sin last. Några månader senare kunde vi läsa att serbisk polis sprängt en liga, som smugglade vapen till Sverige…

    Av detta kan man, utan att vara särskilt konspiratoriskt lagd, misstänka att båtlasten var ämnad att levereras till svenska invandrargäng, direkt från fartyget, men lasten fick nu ta omvägen över Balkan i stället. Från någonstans beväpnas gangsterligorna – med pistoler, automatvapen och granater – de regnar inte från himlen.

    Det är ingen slump att poliserna tvingas till genus- och HBTQ-fjoll, i stället för att bekämpa brott.
    Det är ingen slump att tulltjänstemännen sitter och plockar navelludd, i stället för att granska bilar, lastbilar och båtar.
    Det är ingen slump att gränskontrollerna avskaffats och det bara är att knalla över gränsen för vilken gangster som helst.
    Det är ingen slump att domstolarna alltid står på förövarnas sida, i stället för på brottsoffrens.
    Det är ingen slump att det svenska gränsförsvaret har lagts ned.
    Det är ingen slump att svensk krishantering är sämst i hela världen.

    Vi är utsatta för en satanisk ondska och det är samhällets högsta befattningshavare som står för den.

    • till ladulaas:……den/det här någon är ett internationellt nätverk av antivita Globalisters-gangsters som vill kalergisera i stort sett alla länder så att kabalen till slut är kungarna på berget. De har full kontroll på de flesta Väst Europeiska politiker
      Studera kalergiplanen och dess antvita budskap samt Googla även på FNs ”migrant replacement” där man vill ha folkutbyte i alla homogena länder som man vill slå ut för att skapa en identitetslös bruns-svart folk som ska tjäna eliten (officiellt heter det att man vill hjälpa en åldrande befolkning )

      se vidare: UN migrant replacement-UN agenda 21 samt Kalergi…

      • Jag har avsnittet ”Adel” ur boken ”Praktischer Idealismus”, som skrevs av den galne greven Richard Coudenhove-Kalergi, det har kommit i nytryck. I det presenteras hans sataniska plan i klartext, t.o.m. vilken folkgrupp feodalherrarna, den nya adeln, skall rekryteras från, när globalisterna besegrat oss.

Kommentera