Allvarligt talat, hur många idioter finns det?


BRÄNDER. Många bränder i Sverige är anlagda. Anlagd brand är bland de vanligaste brandorsakerna i Sverige. MSB arbetar på olika sätt för att minska problemen med anlagda bränder. Anlagd brand är ett samhällsproblem och ett allvarligt brott.

Läs mer.


23 responses to “Allvarligt talat, hur många idioter finns det?

 • Peter Skoglund

  Med världens snabba befolkningsökning lär vi få många fler ”okunniga”.

  Trots att vi lever i ett informations-samhälle av sällan skådat slag.

  Gilla

 • Tony

  I Simrishamn brann för något år sedan ett helt kvarter med
  gamla kulturbyggnader ner till grunden, och tydligen ingen
  ansvarig, för det blev helt tyst om orsakerna, men det blir så
  för att inte få fram fel sorts gärningsmän? Bättre då att lägga
  locket på och hoppas på att folk glömmer.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Det finns utan tvekan väldigt många om man tänker efter !

  Gilla

 • Argus

  I sedvanlig ordning jagar myndigheterna laglydiga. Fast det är klart om man behandlar vuxna som barn och alla som idioter vilket man gjort det senaste halvseklet får man ett folk utan personligt ansvar och med noll konsekvenstänk så eldningsförbudet på den egna fastigheten kanske kommer till sin rätt i enstaka fall. Om presskonferensen måste jag dock säga att en gräns är nådd. 😉

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/msb-vill-stoppa-grillning

  Gilla

 • Sissi

  Anser att det är makthavarna själva som tuttat på Sverige,man vill skapa kaos för att sedan komma med lösningar – det klassiska ”order out of chaos”. I det här fallet verkar det som man vill ha Nato som hjälpare vilket kan tolkas och ses som ett närmande till denna krigshetsande org.

  Scenarie kan också vara att det vid oroligheter i Sverige så kan Nato-styrkor sättas in emot Svenskarna som protesterar mot NWO och förstörelsen av landet…..

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Det förutsätter ett extremt kognitivt vakuum för att förklara den epidemiska pyromani som ödelägger våra marker med vettlösa hänvisningar till klimatförändringar och i slutänden den vite mannens skuld.

  Dessa strategiska krigshandlingar mot civilsamhället motsvarar en enorm belastning på räddningstjänstens resurser och de ögonskenliga brister som påvisats kan samtliga härledas till rikets lika undermåliga som allmänfarliga regim och dess provokativa snedprioriteringar.

  Det omfattande och högst kännbara lidande och de ekonomiska förluster som nu drabbar oskyldiga medborgare, borde vara tillräckligt för att tända gnistan till ett massivt folkuppror mot makthavarnas metodmässiga misskötsel av det land vi en gång kände som Sverige.
  Andreas.

  Gilla

  • Grune

   Det farligaste för Sverige är att det inte bara är sossarna och deras trogna som gör vad som helst för att utplåna Sverige, Moderaterna och deras anhängare är precis likadana och hela 7-klövern skyller alltihopa på SD.

   Gillad av 1 person

 • Tore

  Det är nog mörkklädda män utan signalement av okänd ålder som tuttat på.
  Och dom heter inte Peter eller Arvid.

  Gilla

  • Argus

   Kanske Försvarsmakten kan hjälpa till att släcka de bränderna? Det gick ju lysande i Älvdalen och risken för att bli utsatt för stenkastning är noll.

   Gilla

 • Stenbock

  Nej de är ju som råttor de smyger fram i obevakade ögonblick….
  Vad gäller inhemska röstberättigade av arten,ligger siffran kring dryga 6 % hos röda Kommunisterna. Därtill kommer några %-delar av Gröna !

  Gilla

 • Jörgen

  Det finns många idioter och den siste är inte född än.

  Gilla

 • Janne

  Stoppa invandringen och utvisa minst 2 millioner utlänningar så slipper vi minst 95% av alla anlagda bränder, våldtäkter, stölder, narkotika, mord och bedrägerier!

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Tyvärr så kommer det nog istället att importeras ytterligare minst 2 miljoner stackars utsatta och dessutom verkar riksdagens 8 partier från V till SD numera vara överrens om att ingen med tvång ska utvisas från Sverige vilket naturligtvis försvårar en återvandringpolitik som verkar vara lågprioterad just nu bland partierna i riksdagen.

   Gilla

 • X

  Någon som vet något om vilka sorts personer det är som anlade skogsbränderna?

  Gilla

  • Jörgen

   Gissar på pyromaner.

   Gilla

  • Kenth Andersson

   Förmodligen svenskar eftersom alla som bor i detta land enligt partierna i dagens riksdag är svenskar !
   En typisk svensk är inte blond med blå ögon som Jimmy Åkesson sa vid något tillfälle, nej kanske inte blond med blåa ögon men garanterat naiv och konflikträdd.

   Gilla

  • Grune

   Spekulationerna är många och kommer att öka så länge den sittande regeringen inte lyfter ett finger för att göra något åt bränderna.
   Titta på vilka som arbetar med släckningsarbetet 90% är civila eller utländska. 10% är anställda av staten. Vi kan alltså tacka civilpersoner och utländska brandmän för att det blir släckt om det nu blir det.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: