11 thoughts on “Hjälp

  1. Först en utredning om det.

    Vilket kan bli en ”utmaning” att tolka sedan.

    ( Utmaning= problem )

  2. Inrikesminister Molgan Johansson har också märkt att de brinner i knutarna I sitt tal till nationen bedyrade han ändå att människorna kan lita på.stadsminister Löfven Inrikesminister Molgan Johansson samt på en Eliasson Molgan kom inte ihåg Eliassons tittel men de vet väl ingen annan heller De ryckte så i mungiporna på Molgan så månne han ljög Allt kommer ändå att bli så bra så bra allt enligt minister Molgan Johansson

  3. Trygga samhället mot vilka då, infödda hederliga arbetande svenskar inte mot framtida pensionsräddare väl ?

  4. Nu kan dom väl skicka hem alla utländska brandmän för nu är nästan alla bränder släckta.
    Lördagen 2018-07-21 pågick 74 st. bränder i skogarna i Sverige. nu är det bara 21 st. Det betyder att 53 st bränder är släckta sedan i Lördags.
    Detta är enligt SVT:s text-tv.

  5. Tyvärr, så är det lika sant, som med det undermåliga brandförsvaret. Sverige tar inte det ansvar de bör för att skydda svenska medborgare. De ansvarar bara för att höja skatterna stup i ett. En regering och riksdag, som visar en obegripligt hat mot svenska vita män och mot etniska svenskar. Hatet visar sig oftast i likgiltighet, som kan vara en viss sorts hat också. Jag vet inte varför och var det kommer från. En slags mental förgiftning?
    https://www.di.se/nyheter/svenskar-politiken-gynnar-inte-oss/
    Så kan vi inte ha det.

    • Radikalfeministerna bör endast använda sig av produkter uppfunna och producerade av svarta varelser.

  6. Jag tycker att Sverige påminner om ett U-land.
    Frivilliga hjälper till med släckningsarbete, mat, och med alla andra samhällsnyttiga funktioner. Vi har fått hjälp från flera länder för att få kontroll över de enorma bränderna. Var är regeringen som har lovat folket att skydda dom? Misstänker att den Svenska regeringen hellre ger bistånd till andra fattiga länder än att hjälpa den Svenska befolkningen. Man får helt enkelt flytta till Somalia, Palestina eller något annat bistånds land för att få ta del av våra skattepengar. Just nu hyllar jag alla hjältar som ställer upp där regeringen har svikit.

  7. Detta är bara början. Kollapsande Sveriges behov av nödhjälp från andra länder kommer att öka.

    • Sveriges insats i detta scenario är att vara en varningssignal till andra länder: så här kan det gå om man bröstar sig för mycket, anser sig vara en moralisk stormakt och veta bäst. När sunt förnuft inte får råda utan allsköns irrläror som genus, identitet osv. skall råda.

  8. Stefan Löven från den ”feministiska” humanistiska stormakten måste be EU snällt, trots världens högsta skatter räcker pengarna bara till Integrationsverket….!

Kommentera