Polis till sjukhus efter angrepp av rånare


BROTTSLIGHET. Två personer, varav en polis, har förts till sjukhus i Linköping, skriver polisen på sin hemsida.

En polispatrull skulle gripa gärningsmän misstänkta för rån när poliserna kom ifrån varandra. Den ene av poliserna angreps då och avlossade sitt vapen i nödvärn.

Både gärningsman och polis fördes till sjukhus.

Uppdaterat: Rånaren har avlidit.


5 responses to “Polis till sjukhus efter angrepp av rånare

 • Greger

  Nu ligger polisen risigt till.

  Gilla

 • Ove

  De av SOCIALDEMOKRATERNA importerade negrerna och/eller araberna är ute och kultur-berikar Linköping….För en gångs skull lyckas polisen hinna upp avskrädet för att gripa dem, ett av asen gör våldsamt motstånd som en liten flicka. POLISEN gör för en gångs skull sitt jobb, negern stryker med….OM INTE SOCIALDEMOKRATERNA utsett skithålsländer till asylländer hade detta aldrig hänt!!!! Då hade detta invasiva avskräde inte varit i Sverige och begått brott, detsamma gäller AKILOV och allt annat RAS-AVSKRÄDE politikerklassen ger fritt tillträde till vårt ”välfärdssystem”…..

  Gilla

  • Ove

   Vill ni ha mer av detta ska ni rösta på 7klövern!! Annars finns Alternativ för Sverige som vill starta upp ”ÅTERVANDRINGSVERKET”….

   Gilla

 • compulsoryunion

  Ville nyadelsmannen ha svenskt pass utfärdat av polisen?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Hoppas att den skadade polisen klarade sig bra, repar sig och snart är tillbaka i arbete igen ! All heder till polisen som använder sitt tjänstevapen, mer sådant för att skydda sig själv och sina kollegor.
  Idag får naturligtvis PK-media i första hand ägna tid åt att oroa sig för den stackars missförstådda kriminelle som blev skadad och vem vet kanske tar även Lövet och Eliasson vägen förbi sjukhuset mellan bränderna och besöker brottslingen och ser till att han får all tänkbar hjälp och service, den skadade polisen får nog förmodligen inget besök av någon minister vilket han skulle ha fått i ett land där man är stolt över och respekterar sin poliskår.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: