12 thoughts on “Nått muhammedanskt

  1. Vi får hoppas att detta spektakel håller sig borta från vallokalerna denna gång med sina fuskiga tilltag. Att hon fortfarande får gå lös är mycket märkligt pga. upprepat VALFUSK !!!

  2. Klart kvinnor inte är tillåtna att närvara, de skulle pissa på sig av skratt och tappa all respekt för islam om de så det här..

  3. Tänk va
    Inga kvinnor får närvara
    Någon har fött dem
    Någon har gett dem näring
    Någon har bytt blöjor på dem
    Torkat dem i arslet
    Klätt dem
    Passat upp på dem
    Lärt dem respektera en religion
    Någon har odlat det material som tyget är vävt av
    Någon tvättar deras kläder
    Någon städar deras lokaler
    Någon syr deras vita klänningar
    Någon stryker kläderna
    Någon byter deras sängkläder
    Någon talsjunger en trudelutt

    Detta är resultatet
    Några nuckedockor som snurrar runt runt
    Alla vågar dock inte
    Eller får inte ens alla män snurra

    Och detta slipper kvinnorna se

    Hur många där skulle ejenkligen vilja slippa?

  4. För mej va de en stor dag när.dom äntligen fick henne För utom alla politiska farser hon ställde till med så levde hon som inga lagar o paragrafer skulle gälla henne Hon var i många år sveriges förklarare nummer ett tätt följd av sinna sossebröder o systrar

    • Ärligt talat, är inte detta sufister? Att snurra sådär är inget som t.ex. salafister sysslar med. Sufister däremot. Man må tycka vad man vill om sufism och alla möjliga tokiga religioner men de är bra mycket mer rimliga än salafister i varje fall.

  5. G.P. ansåg att Mona faktiskt inte var känd som stor tänkare. Hon bara sa vad andra bett henne säga, det finns flera som hon inom S.

  6. Vad Mona Muslim säger bryr vi oss inte om, hon är ju inte tillräknelig. Hon är vad man säger inte vid sina sinnes fulla bruk.

  7. Mona Sahlin jag vill bara UPPLYSA DIG OM ATT DIN period som politiker är nog det värsta som man kan åstadkomma, ett totalt misslyckande och tror mig det kommer det att stå i historieböckerna. Jag undrar om DU är medveten om detta, du kan inte på något sätt stoppa detta. Tänk 100 år framåt där någon läser i historieböckerna om detta, och kanske även känner någon från din släkt och förmedlar detta hur tror du då dina släktingar känner, stolthet, knappast.🤤😨😢

Kommentera