Åsiktsförbud


Den förträfflige Henrik Jönsson om åsikter och eventuellt förbud mot att sprida åsikterna.


18 responses to “Åsiktsförbud

 • Kenth Andersson

  Mia:
  Får själv tummen ner för vissa inlägg inget att bry sig om bara att respektera, huvudsaken är ju att man står för sina åsikter så får andra stå för sina !

  Gilla

 • Grune

  Mia skrev till Opete och frågade på vilket sätt Sverige skulle bli bättre om SD hade makten.
  För det första skall jag säga att om SD hade makten så slapp dom få skulden för allt idiotiskt som 7-klövern hittar på. Sedan är det ju så att 7-klövern har försökt nu i flera decennier att ”få ordning ” på Sverige. Detta har resulterat i att Sverige idag är ett U-land.
  SD är det enda parti som inte haft något som helst med hur Sverige har styrts under den tiden. Dom blir t.o.m. utestängda från sådant som samtliga innevånare i landet borde få reda på, t-ex hur och varför 7-klövern avskaffade demokratin i Sverige och varför?
  Det kastas alldeles för mycket skit på SD helt i onödan, SD har sina fel och brister dom också men inte på långa vägar så många som 7-klövern.

  Gilla

 • eva

  Det han säger är bra och klargörande men varför detta plingande ljud i bakgrunden som gör det svårt att höra vad han säger. Varken musik eller något annat, bara ett mycket irriterande ljud som åtminstone för mig försvårar vad han säger. Kanske motverkar dessa ljud syftet med upplägget?

  Gilla

 • Robin H.

  Hittar ingen rubrik som passar med innehåll detta inlägg och av ”ulsan kortsiktiga politiska poäng” ser ut att gå i reprisockså avseende Assange?

  https://yournewswire.com/ecuador-hand-assange-police-days/
  Ecuador är bara dagar bort från att överlämna Wikileaks grundare Julian Assange till brittiska myndigheter, där han står inför utvisning till Amerika och sannolikt fängelse.

  Enligt RT-chefredaktör Margarita Simonyan har polis källor berättat för henne att nödvändiga förberedelser görs för att överlämna Assange till storstadspolisen.

  Rt.com rapporterar: ”Mina källor berättar [Julian] Assange kommer att överlämnas till Storbritannien under de närmaste veckorna eller till och med dagar” skrev Simonyan i en ny tweet som reposten av WikiLeaks. ”Aldrig tidigare har önskat att mina källor hade fel,” fortsatte hon.

  Chefsredaktör för RT: ”Mina källor säger att @JulianAssange kommer att överlämnas till #UK under de närmaste veckorna eller dagarna.
  https://t.co/rvN3ne3ifd

  https://twitter.com/JulianAssange?ref_src=twsrc%5Etfw

  Gilla

 • Grune

  Yttrandefriheten är något som står inskrivet i grundlagen och för att ändra på den så måste det vara minst ett val emellan borttagande av den gamla och införande om ny grundlag Så ett borttagande av yttrandefriheten kan träda i kraft tidigast 2022 och till dess hoppas jag att för det första har Sverige fått en regering, för det andra det blir en folkomröstning om ny grundlag.

  Gilla

 • Gus

  Fredrik Jönsson är som hämtad ur Sovjetisk 60-tals Tv-propaganda. Fy så obehaglig best !

  Gilla

 • ossie

  Vi kanske ska införa nånting av husförhör som man hade förr när prästerskapet höll folk i herrans tukt och förmaning. Man blir utfrågad om sina åsikter och faan ta den som inte har korrekta åsikter.

  Gilla

  • Mia

   Ja, du ska tycka som en SD gör – om du tycker alls.
   Om man inte vill hållas i herrans tukt och förmaning med hjälp av nedåttummar.

   Gilla

   • Stenbock

    Mia:
    Hittade en artikel i Skånskan som kan intressera dig,som lite annorlunda. (av dina kommentarer att döma)
    Kanske kunde vara något för dig ?
    http://www.skd.se/2018/07/21/berlin-txt/

    Gilla

   • Kenth Andersson

    Mia, uppåt och nedåttummar är inget att bry sig om de tillhör den fria demokratiska debatten här på Petterson!
    Man behöver ju inte gilla och instämma i andras åsikter utan det räcker med att respektera dem.

    Gilla

   • OPete

    Mia ! Men snälla ! Jag har bett dig skriva vad du tycker din regering gör för ett bra Sverige ! Övertyga mig ! För själv har jag väldigt svårt att komma på något som blir bättre i detta land !!!

    Gilla

   • Mia

    OPete
    Jag tycker istället att du kan skriva på vilket sätt det skulle bli bättre om SD övertog regeringen. Man har ju redan stramare regler när det gäller invandringen och Jimmie har förklarat att den aldrig ska stoppas helt.

    Stenbock
    Jag vet inte om jag har lust att åka till Berlin bara för att äta vegetariskt.Det låter inte särskilt lockande med vegetarisk Kebab, t.ex. Däremot har jag inget emot Berlin. Var där första gången när man skickade hem vykort på ”die Mauer” och gick längs muren och tittade på allt som skrivits och ställts .dit.

    Kenth Andersson
    Jag får väl ungefär 95 % av nedåttummarna, men man kan tydligt se att om någon annan skulle skriva något utanför det man ”ska” tycka!, så är någon direkt framme med en tumme ner där också.

    Gilla

 • Kenth Andersson

  Total censur i Sverige är nära förestående !

  Gilla

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  I en rättsstat respekterar man sedan tidigare demokratiskt stiftade lagar.
  Dessa lagar ska inte ändras kortsiktigt för att vissa vill uppnå kortsiktiga politiska poäng, ej heller för att gynna vissa grupper.

  Gillad av 1 person

 • Ateisten

  Henrik ska det stå inte Fredrik men förträfflig håller jag med om att han är.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: