Malmö levererar – ännu en ung man skjuten i Rosengård

BROTTSLIGHET. En man i 20-årsåldern har förts till sjukhus med ambulans efter att ha hittats skottskadad i en bil som hade voltat vid en bensinmack i Rosengård i Malmö under natten.

Mannen är allvarligt skadad. – Han har en skottskada i kroppen. Vi misstänker att han blev skjuten i bilen under färd och att det är det som har orsakat olyckan. Men vi vet inte var han blev skjuten, säger Thomas Söderberg, vakthavande befäl.

Larmet om olyckan kom vid 01.45. Vapenhundar har sökt i området och polisens tekniker arbetar på platsen men det finns inga spår efter några gärningsmän och inte heller några uppgifter om någon som sett eller hört skottlossningen, vilket är ovanligt.

Polisen

-Pettersson noterar att akuten är avspärrad med en massa mörkt solbrända utanför…

Dödsskjutningar i Malmö

2018: 10 hittills i år
2017: 7
2016: 7
2015: 4
2014: 3:
2013: 0

6 thoughts on “Malmö levererar – ännu en ung man skjuten i Rosengård

  1. Liksom många politiker så borde de kriminella vara enkla att operera,…..i de forna kommunistländerna så raljerades det , de lättaste att operera är politiker för de ”saknar ryggrad, hjärna och hjärta”.
    Detsamma gäller givetvis även för de kriminella !

  2. En händelse som numera är så vanlig,att inte ens lokalpressen ägnar en rad åt dessa mord längre !! Allahn Achba….

  3. För två dagar sen meddelade polisen att läget är under kontfoll i Malmö men så va de ju inte Den svenska regeringen lever i en önskevärd långt ifrån verkligheten

  4. Morgan fabulerar och talar i tungomål, men efter valet blir han frisk så vi känner igen honom.

Kommentera