Flygpassagerarna stoppade utvisning av afghan


INVANDRING/UTVISNING. 19-årige homosexuelle konvertiten Mohammad Simone skulle utvisas till Afghanistan, där han på grund av sin sexualitet och religion riskerar dödsstraff.

Det var i förrgår som 19-årige Mohammad Simone från Afghanistan skulle utvisas. Mohammad är homosexuell, vilket i hemlandet är förbjudet, och i värsta fall kan bestraffas med döden. Dessutom har han konverterat till kristendomen – och det pågår ett krig i Afghanistan, skriver Aftonbladet.

Men innan flygplanet lyfte ställde sig flera personer upp i kabinen och vägrade sätta på sig säkerhetsbältena i protest mot tvångsutvisningen – som stoppades.

-Pettersson noterar att ”flygpassagerarna” tillhör asylrättsrörelsen och hade bokat biljetter på planet, de uppmanade andra passagerare att protestera och fick med sig en del i protesten.

Troligen ljuger Mohammad, homosexuell och konvertit på en gång, kanske andra tveksamheter också som Migrationsverket genomskådat. Mohammad har fått avslag och överklagat, alltså ska han ut. Aktivisterna saboterar svensk lagstiftning.

Dessa aktivister borde självklart få betala ett chartrat plan för Mohammad och få ett straff för brott mot domstolen och flygsäkerheten.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


34 responses to “Flygpassagerarna stoppade utvisning av afghan

 • Tony

  det är ju det korkade Sverige som sänder ut signaler i hela världen om vilka förmåner som väntar här, tacka fan för att all världens kriminella ser sin chance att komma till gratislandet, vet inte om Sverige även förmedlar
  att bär dig åt hur du vill här blir nästan inga straff??

  Gilla

 • Tony

  Måste detta landet göra bort sig i precis alla ärenden???? Varför annonsera ut när dom ska utvisas, varför inte tyst o stilla lasta dem och skicka ut dem, man får känslan av att vänsterstöntarna styr Sverige, dom verkar ha all information? Otroligt.

  Gilla

 • Punto

  Om man googlar så kommer det direkt upp flera fall där passagerare fått böta, fängelse och skadestånd. För att ”inte ställa grupp mot grupp” så är det självklart att här måste rättsväsendet agera.

  Gilla

 • Ove

  YNKEDOM ATT DE INTE FICK UT DENNA RÅTTA, – SVERIGE AV IDAG I ETT NÖTSKAL!!! AfS eller SD i september!!!!!!!!

  Gilla

 • nisse

  Det packet på planet gjorde kallas luftfartssabotage och kan (bör i detta fallet) ge 4 års fängelse.
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Luftfartssabotage

  Gilla

  • Lena

   Argus :
   Jag är så förbannad på många svenska kvinnor, varav hon är en av dem !
   Hjälper tyvärr inte men de kommer att få sitt straff .
   Gift och få barn med en muslim, det är ju det de vill !

   Gilla

 • Lellegoo

  Köp in brandbekämpningsflygplan. När det inte brinner så plockas vattentankar bort och flygplanen används för transport av utvisade.

  Nackdelen kanske skulle vara att det fjuttas på lite mer, här och där.

  Gilla

 • Nosferatu

  Varför lämpade man inte av asylaktivisterna och genomförde utvisningen?
  Jag har varit på ett plan där en knäppgök hindrade planet att lyfta genom att vägra sitta i stolen. Han åkte av planet med polisens hjälp och därefter lyfte vi.

  Gilla

 • Björn

  Rimligen skall dessa personer åtalas och dömas. Borde vara en självklarhet i ett land som har lagar och regler att följa. MEN i landet bananrepublik (Sweden) gäller dessa lagar och regler inte lika för alla. Det har vi sett mängder av bevis på under årens lopp.

  Gillad av 1 person

 • vind utan segel

  sjuka sverige

  Gilla

 • Joy

  Såklart! Det är ofattbart att att det finns så många revolutionsromantiker i vårt land. De ska straffas enligt de lagar som finns för flyget.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Sverige har tyvärr blivit ett land där den som skriker högst får rätt!

  Gilla

 • ruben

  Ja varför blev de inte polisanmälda och gripna för störande av ordning? Mycket märkligt eller har de någon typ av diplomatimmunitet. Jag vill inte att mina skatter går till godtyckligt politiskt utvalda bidragstagare.

  Gilla

 • Jörgen

  Satans jävla idiot svennar för svennar var det med största sannolikhet, hur ska detta land kunna komma på fötter och rätt riktning med hela landet fullt av nyttiga idioter.
  Mycket märkligt att muslimer helt plötsligt vill bli kristna och bögar.
  Svemsken har svårt att tänka logiskt numera.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Sådana svenskar sådana svenska makthavare, enkel matematik !

   Gilla

   • Jörgen

    Precis, man får dom politiker folket röstar på.
    Sådan hund sådan husse.
    Jag har i hela mitt liv älskat Sverige och det Svenska folket, men dom senaste 5-10åren sett vilket bedrövligt skitfolk svensken är.
    Tattueringar, egocentriska, lätt manupulativa korkade media styrda puckon.
    Sen finns det en nationalistisk elit med vettet kvar.

    Gilla

 • Hanna

  Det enklaste framöver verkar vara att chartra ett trafikflygplan för 200-300 passagerare och flyga till Afghanistan
  m fl destinationer. I bojor om det behövs. Att skrikgråta eller säga att man är homosexuell ska väl inte vara vara skäl till uppskjuten utvisning? Österrike har under första halvåret utvisat över 6000 personer och nyligen stängdes sju moskéer och 60 imamer utvisades för statsfientlig propaganda. Även Finland har lyckats utvisa fler personer, trots den lilla del de tar emot idag!

  Gillad av 1 person

  • Joy

   Det går inte att utvisa människor med vanligt civilflyg. Det är bara fånerier av våra myndigheter. Allt ska vara så mesigt som möjligt. Det utnyttjar ju folk som inte drivs av annat än egennytta.

   Gilla

 • tikamax

  Ha ha Har ni hört den där om Rödluvan och Vargen…….

  Gilla

 • Kent

  De passagerare som vägrar sätta på sig säkerhetsbältet borde utvisas från planet. Om nödvändigt med polishjälp och få betala alla extrakostnader de har orsakat och böter eller ev fängelse.

  Gilla

  • Tony

   Man kan ju landa planet och låta vänsterkräken betala för sabotage, det får ju fulla individer göra om dom stör ordningen ombord, men vänster jönsar ska det daltas med i alla lägen.

   Gilla

 • Janne

  Att gå emot kaptenens order att sitta ner på sin plats och sätta på sig säkerhetsbältet och t.o.m. uppmana till uppvigling, är så nära en flygplanskapning man kan komma!
  Konstigt att inte myndigheterna/polisen/säkerhetspersonal reagerade?

  Åtminstone borde dom omedelbart slängas ut från planet, svartlistas för all framtid samt betala skadestånd till flygbolaget och passagerare för förseningen.
  Men….så fungerar det i normala länder, vilket Sverige definitivt inte hör till längre!
  Och det är inte första gången det händer, exakt samma sak hände på Östersunds flygplats för ett par år sedan och den gången var det en kvinnlig EU anställd (kommunist förstås) som agerade på precis samma omdömeslösa och extrema sätt.

  Hon gick också fri för sitt olagliga tilltag, kapning!
  Sverige är en motbjudande lekstuga för kompletta galningar!

  Gillad av 2 personer

 • Urban Hjärne

  Tydligen är frun till den nuvarande Afghanske presidenten, Rula Ghani, kristen, (eng, wikipedia). Hur kan det vara möjligt?
  Hur kan det sedan vara dödsstraff när alla männen i dessa länder tycks vara homosexuella och pedofiler? Otäck dokumentär om hur småpojkar utnyttjas i Pakistan; https://www.youtube.com/watch?v=NMp2wm0VMUs https://sv.wikipedia.org/wiki/Bacha_bazi

  Gilla

 • ossie

  Ska man ha med dylika ”personer” på ett vanligt flyg får man väl ta till bagageutrymmet. Vanliga passagerare har väl rätt att i lugn och ro flyga utan afganska orosmoment.

  Gilla

  • Wally Walrus

   Eller skaffa ett takräcke till flygplanen.

   Gilla

  • Macke

   Försvarets Herkules plan flyger stup i ett med transporter från F 7 i Såtenäs till/ från landet.
   Det finns säkert plats att få med dem också..
   Samt förankra och säkra väl så att denne inte kan göra några hyss under flygningen.

   Gilla

   • Janne

    Och vem har sagt at dom ska flyga? Vad är det för fel på en kompass och ett ar begagnade gymnastikskor?
    Varför ska vi betala för all skit hela tiden?

    Gilla

 • age

  Ja, bara att han, förhoppningsvis på ett trovärdigt sätt vänt ryggen mot islam borde ge honom uppehållstillstånd i vårt land!
  Som homosexuell är han säkert väldigt fredlig av sig också.

  Låt honom bli en av oss!

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Han + alla andra tusentals afghaner även de kanske snälla, icke muslimer eller någon annan orsak som vill också stanna i paradiset Sverige och bidra till samhället som det brukar heta !
   Tänk vad tyst och lungt det bli om idiotSverige bara tog emot människor från hela världen och sedan gav alla permanent uppehållstillstånd.
   Vad skulle man då prata i PK-media ?

   Gilla

  • Joy

   Homosexuella män misshandlar sina män i högre grad än heterosexuella sina kvinnor. Det finns svenska och amerikanska seriösa rapporter om det. Dessutom är de våldsamma vid sexuella handlingar. Akutläkare kan berätta åtskilligt.

   Jag vet inte om de slår andra män än de har en sexuell relation med, jag har inte sett någon rapport om det. Men afghaner är inblandade i mycket våld, även mot svenska män, så nej… Jag tar inget för givet, tyvärr.

   Gilla

  • Björn

   Inget ont om homosexuella eller de med annan sexuell läggning men menar du att homosexuella skulle vara mer fredliga än andra? Vad har du för grund för ett sådant påstående?

   Gilla

   • Kenth Andersson

    I dagens Sverige får man vara och uppföra sig precis hur som helst bara man är 100% PK står upp för och slaviskt efterföljer etablissemangets normer och regler och inte minst står upp för och i alla lägen försvarar ett heligt och trygg mångkulturellt samhälle!

    Gilla

  • age

   Ja, jag vet. Det var att gå för långt.
   Jag backar.
   //age

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: