Man skjuten till döds i Rosengård, Malmö

BROTTSLIGHET. En man har skottskadats i Rosengård i Malmö, skriver polisen på sin hemsida. Mannen avled på platsen.

Polisen fick in larmet efter att flera personer hört smällar i området. När polis kom till platsen påträffades den skjutne mannen på en trottoar vid Von Rosens väg.

Polisen söker efter en man iförd silvrig hjälm som kör på en svart moped. Polisen har spärrat av området och samlar in vittnesuppgifter.

– Pettersson undrar om inte Malmö slagit all time high. Tio döda hittills i år om jag räknat rätt. Vi kan konstatera att efter över 100 år med socialdemokraterna vid makten har Malmö aldrig varit värre.

Den mördade var en andra generations kulturell berikare som har haft chansen att gå i skola och skaffa sig en utbildning.

22 thoughts on “Man skjuten till döds i Rosengård, Malmö

  1. Polisen i Malmö meddelade i dag på em att dom har läget under kontroll alltså ser ljuset i tunneln De e säkert samma ljus som ex polischefen Eliasson såg allt som oftast

  2. Polisen är på plats och utför en teknisk undersökning Man har upprättat en.anmälan om mord alt.dråp Man har ingen misstänkt.för dådet Man börjar kunna denhär ramsan De som inte borde ha skett skedde en fånge rymde under en transport Man har ännu inte hittat mannen men stabchef Henrik Dahlström var mycket nöjd med sökningen efter rymlingen Vi har gjort ett gott jobb enligt Dahlström Man kan ju tänka sej att polisen var där för att få fast mannen men så var det tydligen inte Dessutomkunde rymlingen ha gömt sej i en lada enligt Dahström och polisen körde runt på skogsvägarna fram och tillbaka med blåljuset på så undra på att man inte hittade honom

  3. Jag har mycket svårt att förstå hur så många människor i Sverige kan vara helidioter och rösta så erbarmligt idiotiskt som på 7-klövern när det är så uppenbart att ett litet barn kan se vad som händer när man importerar mördare från Afrika och låter dom härja fritt i landet utan att den så kallade regeringen lyfter ett finger för att göra något åt detta.

  4. Eller ”efter över 50 år med journalisthögskolan vid makten har Malmö aldrig varit värre.”

  5. Det har kommit många ljus från Lund genom åren , Fast
    Morgan Johansson……….??????

  6. Bara att önska att Malmöborna insett att deras valda politiker gjort allt för att förstöra staden till det träsk det blivit ..

  7. Hemskt och sorgligt visst- men jag mår så dåligt och blir illa berörd av ännu en igelkott plågad till döds, uppspikad på en dörr i en malmöfejd:( Även katter, smådjur, fåglar och hundar skadas av nysvenskar som aldrig förr!

    • Men det var väl så dom 87 % som röstade fram dårarna’
      ville ha det, för varningar saknades inte om hur det skulle
      komma att bli. Ifall många av dem som använde tiden till
      att tänka efter istället för att jamsa med i kören med att
      framställa SD som rasister hade det sett annorlunda ut.

      • Får se hur stor eller liten denna trygga 87:a är den 9 September !

  8. Ja, sådär ja.
    Tyckte det har varit lite ovanligt lugnt i Skåne de sista timmarna.
    Där sparade de i alla fall in 40 000;- spänn/dygn på akutvården.

    • Ja det tycker jag också, nu är det tio av de 80000 som Ynkeman lovade skicka ut som hittills repatrierat sig själva.

  9. En mindre av arten kameldrivare… Samtidigt förberedelse för mottagande av afrikanska kannibaler. Hörde just i tyska nyheterna att ”flera EU-länder” förklarat sig villiga,att mottaga en del av de afrikanska godbitarna, som ”räddades utanför Libyen” och nu mellanlandat i Italien. !
    Vem vet,Malmö blir kanske första Voo-Doostaden i Absurdien ? Det går mot ju allt mörkare tider ?

  10. ”Världens snällaste kille har aldrig gjort en fluga förnär”
    så kommer det låta. Jaja. Vem bryr sig? En död arab är en bra arab.

Kommentera