En snäll vänstermänniska: All skit försvinner i SVT

HUMOR. Lorry är en svensk TV-serie som hade premiär den 19 oktober 1989 och som sedan sändes i fyra säsonger till och med 1995 på SVT. 

Lorry-gänget blev känt för sin vassa, stötande och politiskt inkorrekta humor, bland annat för en reklamparodi, där en kvinna, Lena Endre, hade en sprejburk med texten ”Håll Sverige rent” i handen och använde den till att städa och efter varje sprejning sade ”All skit försvinner”, och slutligen sprejade på en invandrare, så att denne försvann.

-Pettersson tycker det är småkul att Lorry-gänget som tillhör vänsterns kulturelit klarat sig utan drev. Det är bara ännu ett bevis på att vad som sägs är inte så viktigt, det är vem som säger det, speciellt på SVT…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

7 thoughts on “En snäll vänstermänniska: All skit försvinner i SVT

 1. Vill komplementära med en sak:
  Sketchen ifråga blev faktiskt anmäld till Granskningsnämnden för att vara racistisk. Lorry tog själva upp det i det följande avsnittet, i ren ironi. Vet inte hur det gick med den där anmälan.

 2. Jimmy Åkesson i barn-TV, ingen ska behöva återvända med tvång !
  Vad har hänt, SD backar nu helt plötsligt på det ena efter det andra av sina kärnfrågor ?
  SD vill kanske dansa med de stora PK-elefanterna efter valet och börjar nu sälja sig billigt, undrar hur många av sina vallöften J.Å verkligen kommer att infria efter valet som gynnar Folkhemmet om SD får politiskt inflytande ?
  Har inte AFS Sveriges förmodligen nästa enda oppositionsparti frågan om återvandring högst uppe i sitt partiprogram ?
  Tror faktiskt det.

 3. Men när Jimmie Åkesson blev giftbesprutat av en nördig journalisttjej från en Norrlandsblaska, så väckte det allmän beundran och munterhet hos vänsterfolket, dessutom med dom andra partiernas loggor i bakgrunden.
  Så visst här är skillnad på folk o folk tycker vänsterpack!

 4. Lorry med dåtidens innehåll skulle idag vara totalfärbjudet !
  Det skulle bli upplopp och kravaller i Sveriges heligt mångkulturella anarkisamhälle om serien ocensurerad visades i TV !

Kommentera