Två afghaner och en libanes häktade misstänkta för våldtäkter på minderåriga flickor i Boden

BROTTSLIGHET. En man häktades i dag på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt på en minderårig flicka. Händelsen ska ha inträffat den 2 juli mitt på dagen i centrala Boden.

Enligt åklagarens häktningsframställan finns det risk för att den misstänkte undanröjer bevis och försvårar utredningen. Mannen, som är i dryga 30-årsåldern, nekar till våldtäkt och bestred häktningsyrkandet vid förhandlingarna i Luleå tingsrätt.

Så långt SVT som inte med ett ord andas om att att den häktade mannen är Ahmad Nori, född 1985 och medborgare i Afghanistan. Herr Nori behöver tolk på Dari.

-Pettersson noterar att sedan tidigare sitter två unga herrar häktade misstänkta för ett flertal våldtäkter mot barn  begångna under maj månad i Boden. Inte heller nu så mycket som andas SVT eller NSD om gärningsmännens ursprung.

Det rör sig inte om gruppvåldtäkter utan om sex våldtäkter vid olika tillfällen.

De båda herrarna är eller har uppgett att de är 16 och 17 år gamla, den ena hör hemma i Libanon och den andra i Afghanistan.

8 thoughts on “Två afghaner och en libanes häktade misstänkta för våldtäkter på minderåriga flickor i Boden

  1. Tänk om vi någon gång kunde få höra en invald i vår riksdag som talade klarspråk. Det var riktigt upplysande, han sparade inte på ”krutet”.

    • Talar inte SD och J.Å klarspråk i svenska riksdagen ?
      Väljarkåren tycks ju tydligen uppfatta det så eftersom partiet enligt opinionsmätningar stadigt växer, vad som sedan händer med SD:s klarspråk får väl framtiden utvisa efter valet.

  2. Så tackar man idiotSverige för öppenhjärtligheten !
    Det svenska dårskapet forsätter någon gång tar det slut, frågan är bara när och vad händer sedan ?

  3. Statsministern vilseleder och hemlighåller den verkliga sanningen för Sveriges folk !

    • Hederliga arbetande svenska medbormedborgare s.k vanligt folk som politikerna och det övriga etablissemanget kallar alla för som inte befinner sig i de finare salongerna och som lider av vanligt sunt förnuft har naturligtvis länge vetat och sett verkligheten, därför är det mycket märkligt att svensk väljarkår röstat på och gett 7 klövern förnyat förtroende fram till 2014 !
      Ett nytt val och förmodligen en sista chans till förändring kommer i September 2018, återstår att se om den trygga s.k vanliga svensken vaknat ur sin mysiga Törnrosasömn.

  4. ”Norrlänningar” får man inte hänga ut i media.
    Trots dessa vidriga brott.

    Det är lättare med göteborgare som Lasse Kronér.

    Så på det, tar vi lite debatt med Ann Heberlein rörandes ämnet…

Kommentera