Ögonblicksbild från Västra Storgatan i Nyköping


INSÄNDARE. Sverigebilden 2018: En svensk pensionär i sjavig klädsel står och rotar efter pantflaskor i en papperskorg vid stadens affärsstråk.

På en bänk bredvid sitter fyra unga asylsökande så kallade afghanska ”flyktingar” i trendiga jackor och skor av märket Adidas och fingrar på sina nya smartphones. Mat och boende betalar kommunen, inklusive sjuk- och tandvård. Pensionären får förlita sig på vad han hittar i papperskorgen.

Anonym

-Pettersson undrar varför statsminister Löfven (S) vill undvika att tala om invandring och koncentrera sig på välfärden i valrörelsen? Begriper inte Stefan att det hänger ihop…


17 responses to “Ögonblicksbild från Västra Storgatan i Nyköping

 • Gringo

  Ja vad kan man säga, mår bara illa hur dåligt ställt det är i Sverige. Mår ännu sämre när man ser hur långt från verkligheten våra politiker lever sina liv. Blir riktigt förbannad när de som kommer ska ha det bättre än våra pensionärer. Varför ska de få alla dessa förmåner som inte ens vi själva får?

  Gilla

 • Sven

  Pictures or didn’t happen resp. saknar ett foto som visar situationen.

  Gilla

 • Jörgen

  Efter att i tre och ett halvt år upprepat sig som en papegoja: sd har sina rötter i nazismen,sd har sina……. bla,bla.
  Så nu ska denna clown byta spår och börja lova folket trygghet, det inte han begriper är att invandring och trygghet inte går ihop.

  Gillad av 1 person

 • OPete

  Mia ! Vad tycker du ??? Du som avgudar dessa beslutsfattande !!! Vist ser det bra ut för Sveriges framtid ???

  Gilla

 • Mm

  Fru Wallström tycker inte att det räcker med frikostigheten. Gänget i Niger har hon bjudit in till Sverige. Nu gäller att få in så många invällare de bara orkar, om två månader är det slut. Rösta klokt så vi blir av med parasiterna som tror att de har fått svenska folkets mandat att bjuda in hela världens ekonomiska invällare. Hon kan börja med att skatta för sina EU intäkter!

  Gilla

 • Sixten

  Ja isåfall kan ju pensionären ifråga samla ihop burkar och flaskor till de 200 kr i månaden det kostar att betala av sina mediciner.
  Undrar förresten hur länge det dröjer innan Sossan dyker upp under denna rubrik?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  En talande och sanningens bild av Lövens och det s.k rättvisa arbetarpartiets trygga och heligt mångkulturella välfärdsland Sverige 2018 !
  Det är INTE svårt att få mycket onda tankar när man ser sådant här.

  Gilla

 • ossie

  Denne vår statsminster har ju varit på bröllop i USA hos den amerikanska ”adeln” Han ser ut som Maffiabossen Tony Soprano på bilden. Detta lär inte höja sosarnas opinionssiffror.

  Gilla

 • tikamax

  Det är precis så här verkligheten ser ut i Sverige! Fattiga pensionärer och eleganta migranter på de gamlas bekostnad och dessutom har de väl sanerade tänder och det har de fått på pensionärernas bekostnad dessutom!

  Gilla

 • Björn

  Stefan Löfvén och Annika Strandhäll bara för att nämna ett par borde tvingas att leva på den pension och de villkor fattigpensionärer gör. Sen kan de komma och snacka om att valet skall bli en folkomröstning om välfärd.

  Gillad av 1 person

  • Kenth Andersson

   Dessa två föraktfulla Löven och Strandhäll och alla övriga välgödda hycklande mytomaniska politiker i riksdagen är inte ens värda att leva på fattigpensionärernas förnedrande låga pensioner, de skulle inte ha ett öre utan behöva gå ut i verkligheten och under lång tid samla tomglas för sitt uppehälle !
   Man blir lindrigt sagt ursinnig på dagens vidriga politiska nyadel som ständigt blåljuger svenska folket rakt i ansiktet inte minst vart 4:e år.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: