Afghan häktad misstänkt för knivmord i Husby

BROTTSLIGHET. En man i 25-årsåldern har gripits misstänkt för mordet på en man i Husby den 4 juli. Mannen greps  mannen i Linköping efter att ha tagits in av en väktare för misstänkt snatteri.

Polisen

Mitti.se

-Pettersson ber om ursäkt men vi skrev inget om detta mord, helt enkelt för att jag inte orkar med alla mord och allt som händer i vårt land och jag är övertygad om att ni inte orkar läsa om allt heller.

Nåväl, den misstänkte och numera häktade heter Massoud Massoudi, är född 1994, medborgare i Afghanistan och skriven i Linköping. Massoud behöver tolk på farsi.

Herr Massoudi är på sannolika skäl misstänkt för mord i Husby den 4 juli 2018.

2012 dömdes Massoud Massoudi till två månaders sluten ungdomsvård för misshandel – yrkandet om utvisning ogillades.

Solna Tingsrätt Solna Tingsrätt B 5782-18

 

8 thoughts on “Afghan häktad misstänkt för knivmord i Husby

  1. Knivmord finns det tid till, har denne Afghan inget hederligt arbete att gå till och sköta ?

  2. Underligt att han skall ha tolk på Farsi, hans modersmål borde vara paschtu eller Dari om han är Afgahn. Farsi är det persiska modersmålet, alltså kommer han från Iran

  3. Att det var en Afghan var ingen vild gissning, hela den gruppen är KRIMINELL, de flesta har inte styrkt sin identitet, dvs de har sökt asyl i Sverige utan pass eller ID vilket är ett brott i de flesta andra länder. GRUPPEN AFGHANER vurmar Socialdemokraterna och Miljödårarna särskilt för, så ”värdefulla” individer stiftar de speciallagar för, den s.k. ”gymnasielagen”….TYCKER DU ATT DET ÄR BRA OCH VILL HA MER AV DETTA SKA DU RÖSTA PÅ MILJÖPARTIET ELLER S!!!

Kommentera