Kamelcenter, nöjesparker och den arabiska profetens bedrägerier

ISLAM. Angereds Kamelcenter som vi skrivit om flera gånger gick i konkurs för några månader sedan och efterlämnade stora skulder till skattebetalarna. 

Så filmen, 11 minuter, är inte helt ny men väl värd att titta och lyssna på. Angered har via skattemedel på över en miljon varit med och satsat på ett kamelcenter. Vi går igenom fördelarna med kamelmjölk och kamelurin som ordinerades som medicin av Muhammed, samt andra förslag på nöjesparker.

-Pettersson vill även passa på att göra reklam för en bok ”Allahs Bedrägeri: Studie på djupet av Islam”. 

Det är en bok som muslimer inte vill att vi läser. Diskrimineringsombudsmannen och PK-etablissemanget kanske är av samma åsikt men att läsa hur koranen kan väl inte vara fel?

Innehållet i boken är menat att ge läsaren en bättre insikt i islams doktriner och dess påverkan på den fria världen. Är det sant som makthavare och politiker har sagt? Är islam en stor och fridfull religion? Konflikten mellan Israel och muslimvärlden. Bör Israel existera, eller är det Hamas land? Kristna och judars rättigheter under islams styre. Ateister, bögar, lesbiska. Vid en djupgående studie, så visar islam vetenskapliga, historiska och logiska felaktigheter såväl som misstag som exponerar de falska påståendena om vetenskapliga mirakler i Koranen, samt ingående detaljer rörande kvinnors rättigheter. Kan slaveri någonsin upphävas samtidigt som en despotisk religion tillåts härska i vår värld? Kan en sådan religion tolereras tillsammans med andra former av religioner? Författaren har gjort stora ansträngningar för att ge oss en insikt i faran med vara likgiltig och slapp i sitt förhållande till detta aggressiva trossystem. Det finns mycket tydliga tecken på att den fria kulturen vi har inte är acceptabelt i den muslimska världen.

 

5 thoughts on “Kamelcenter, nöjesparker och den arabiska profetens bedrägerier

  1. För vissa partier är väl islamiströsterna skillnaden mellan att leva vidare eller gå under.

  2. Synd och slöseri med tid att vi tvingas sätta oss in i den uppenbara könsdiskriminerande så kallade religionen, som egentligen är organiserad brottslighet där hälften av befolkningen anser sig vara mer värda och ska tjänas av den andra hälften. Apartheid i skolan och fängelser behövs, för att hålla islamisternas bråk och tjafs på avstånd där de sårbara i tvångsbranscherna behöver utvecklas (skolbarn tvingas idag umgås med 30% invasiva arter och i fängelser mer än 50%)

    Problemet när vi låter helt outbildade politiker styra oss är att de lättare köper asylbedrägeriet i utbyte mot fler röster. Ideologin där man anser sig vara mer värd än andra kommer alltid ha sina anhängare, och vi måste utvisa dem nästa år med hjälp av Afs. Vi som borde vara 100% fastighetsägare och ha total bestämmanderätt här, har den viktigaste uppgiften att hålla råttor och skadedjur på så låg nivå som möjligt hela tiden. De angriper ständigt vår sätt som gör oss rika, vi får inte ens äta fläsk i fängelser för den invasiva arten anser sig ha automatiskt tolkningsföreträde på allt.

  3. Jag rekommenderar starkt boken…
    Jag forskar inom ämnet och försäkrar att Christian Prince gör ett otroligt exakt beskriving av koranen,hadiths och islam. Det är den är den bästa boken på svenska för den som vill veta sanningen ..

  4. Vad ska man säga. Gör Angered till ett eget kallifat och stoppa tillförseln av skattepengar utifrån. Låt dem bli självförsörjande. De kan väl leva på sin kamelmjölk och sin kebab.
    Alla som har en hjärna att tänka med förstår hur intolerant och våldsbejakande islam är. Synd att politikerna i sjuklövern inte har några hjärnor.

Kommentera