SD ”Ju större vi blir desto kaxigare kommer vi att bli”

VALET 2018. Sverigedemokraternas partisekreterare Richard Jomshof säger att partiet kommer att vara så stort att man kan tvinga sig till inflytande efter höstens riksdagsval, rapporterar Svenska Dagbladet.

– Ju större vi blir desto kaxigare kommer vi givetvis att bli. Vi kommer att ställa krav och vi kommer att bli ännu tuffare den här mandatperioden, säger Jomshof som fortsätter med ”Om man inte pratar med oss kan det sluta precis hur som helst”. 

SD har tidigare sagt att man helst vill bilda regering med Moderaterna och Kristdemokraterna.

– Pettersson undrar när ”hjärnorna” i sjuklöverna fattar att de måste prata med SD? Eller om de tänker köra samma taktik som tidigare i fyra år till och tro att resultatet ska bli bättre än tidigare…

Sjuklövers taktik vid tidigare val och SD:s valresultat:

SD 2002: 1,44 %. SD nämndes knappt

SD 2006: 2,93%
Sjuklöverns taktik: Vägra samtala och snacka skit

SD 2010: 5,70%
Sjuklöverns taktik: Vägra samtala och snacka skit

SD 2014: 12,86%
Sjuklöverns taktik: Vägra samtal och snacka skit

SD 2018: troligen fördubblat resultat igen, och sjuklövern gör samma sak och hoppas att resultatet ska bli annorlunda…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

19 thoughts on “SD ”Ju större vi blir desto kaxigare kommer vi att bli”

    • Om ni orkar att titta på bilderna så känner ni igen ”Stefan och Ulla”, hoppas att de betalade för ståhejet av ”egna” medel ,
      tjja det är ju också skattepengar i deras värld.

  1. Var någonstans bor alla politikerna i riksdagen från V till SD som dagligen talar om invandring, migration och integration, bor de i kvarter fria från mångkultur eller bor de i dagens mångkulturella stackars utsatta ghetton och då vet vad de pratar om ?
    Om inte så luktar det typiskt svenskt hyckleri.
    Tänk om politikerna frågade oss som bor i verkligjetens kvarter där mångkultur existerar men det är ingen risk !!!!!!

  2. Svar:
    Lycka till med mitt AFS ?
    Eftersom det tydligen redan är klart att AFS bara får max 1 % i valet 2018 så vet i sjutton om det är någon mening med att rösta på ett sådant litet parti, får nog bli en blankröst 9/9.
    Istället får man önska SD lycka till i valet och med att leverera riktig verkstad och att börja städa upp i Sverige efter decinnier av misskött politik vilket partiets väljarkår antagligen förväntar sig att J.Å och hans SD ska börja med efter valet i September om de nu får politiskt inflytande i riksdagen.

  3. Just nu när Jimmie Å talar om osäkerhet i hemmet så gick det förbi mitt fönster i den före detta idyllen……..7 afghaner alla män.
    Jag mår illa !

    • Förmodligen går dessa 7 inte förbi fönstret efter valet i September när SD börjat leverera sin utlovade politik !

  4. Så illa som dom har betett sig både mot Sverige, Sveriges befolkning och SD så ska dom vara glada om SD över huvud taget vill sitta bredvid dom i riksdan!
    Och att prata med dessa dödgrävare är väl knappast lönt, vad har dom att prata om?
    SD vill rädda landet, 7-klövern vill förstöra och sänka Sverige!
    Ställ dom inför internationell domstol istället för allt jävelskap dom har ställt till med!

  5. Misstänker att AFS efter valet tar över SD:s roll som Sveriges enda riktiga oppositionsparti, SD lkknar mer och mer ett nytt klöverparti i de finare salongerna !

  6. SD bör vara kaxig när man ha resultatet efter vallokalerna ha stängd, Högmod kommer före fallet. Den här attityden kan skrämma osäkra väljare från att rösta på SD

  7. En sak har jag lärt mig och det är att inte vara kaxig och ta ut saker och ting i förskott.
    Nog för att jag avskyr det samhälle som de andra partierna från vänster till höger påtvingat och påtvingar oss och är väldigt glad över SD:s framgångar, om än jag hellre sett AFS i den position SD nu har, så bör man aldrig vara stor i truten.
    Det kan stå en väldigt dyrt.
    Sen att M och KD skulle bilda regering med SD?
    Knappast.

    • Misstänker att AFS efter valet tar över SD:s roll som Sveriges enda riktiga oppositionsparti, SD lkknar mer och mer ett nytt klöverparti i de finare salongerna !

    • Kommer KD att sitta kvar i riksdagen efter den 9 september??
      Kommer 7-klövern att ingå något närmare samarbete med SD efter valet??

    • Vad händer med det heligt mångkulturella Sverige om SD skulle få över 50%, kommer det s.k vanliga folket som J.Å och övriga politiker kallar oss ute i verkligheten för att märka någon skillnad i samhället ?
      En spännande framtid som väntar, hoppas att SD inte gör sin väljarkår besviken framöver.

      • Kent:
        Tror du kan taga det lugnt,och luta dig tillbaka i soffan.Se tiden an med ett SD som kommer att få större makt,än något annat parti i Absurdien efter 9 September…..
        Sedan blir det svårt som jag skrev redan 2010,innan hela det förfall som de vänsterextrema orsakat landet,kan vändas till normalitet.
        Slutligen önskar jag dig och ditt AfS,att ni får så många röster att ni kan få era valsedlar tryckta på bekostnad av allmänna medel ! Lär vara kring 1 % !!

Kommentera