Lägre intagningskrav för de som man inte får omnämna

En indisk student utgav sig för att tillhöra de ”svarta” för att komma in på läkarutbildningen. Detta för att antagningskraven är lägre för de ”svarta”!

FjärranÖsternRedaktören som av lärdomsgiganten, folkskolläraren magister Joel Åhs på Nyköpings västra folkskola fick lära sig att innevånarna i Afrika söder om Sahara kallades negrer, Det fanns olika sorter, pygmæer o bantunegrer o zulunegrer med fler och jag  har lite svårt att förstå att det nu skall vara åtalbart att kalla dem vad magister Åhs lärde ut!

7 thoughts on “Lägre intagningskrav för de som man inte får omnämna

  1. Uhm, han ser ju liksom ut att ha mer gemensamt med de ”svarta” om man säger så och sen blir jag lite konfys över varför han anser sig behöva lägre krav för att komma in.

  2. Så har det varit under lång tid i USA samt inkvotering av svarta kvinnor på arbetsplatserna.

  3. Helt OK, enligt PK, Sossarna o Alliansen, ” det räcker med Koranskolan” för att klara vårdbehov, pilotutbildning, läkarutbildning, etc, etc ” you name it” allt annat är djupt rasistiskt och kränkande mot vår nya adel.

  4. Fullkomligt galet att ha olika intagningspoäng beroende på hudfärg! Om jag behöver en läkare vill jag ha en skicklig sådan, inte en inkvoterad!!!

    • Skulle inte förvåna om liknande förslag kommer i Sverige snart, vi har ju redan olika tandläkartaxor beroende på hudfärg!

      Om inte förr kan nog sådana förslag komma i framtiden i och med ändrad demografi…

Kommentera