Ungsvenskarna utmanar Rebecca & Fiona

Barnens favoriter Rebecca & Fiona röstar på Vänsterpartiet och har tydligen också ett renodlat intresse för politik.

Ungsvenskarnas Tobias Andersson utmanar nu duon på en debatt i politiska frågor.

Barnens favoritartister Rebecca & Fiona söker uppmärksamhet, det är uppenbart. Var befinner man sig då om inte på Gotland och Almedalen. Självklart befinner sig duon i Visby dit man anlände idag. Tobias Andersson vill nu testa deras kunskaper i politik och de samhällsfrågor som utgör grunden för debatter landet runt.

”Ni tycks onekligen ha visst politiskt intresse men givet era utspel idag finner jag fog för att ifrågasätta er politiska kunskap…//…Att tycka är bra så länge man kan backa upp vad man tycker, låt oss ta pulsen på varandra”

Några meningar ur det öppna brev Tobias Andersson skickat. Ett bra initiativ som Rebecca & Fiona självklart kommer att ignorera. Deras kunskaper i samhällsfrågor är nog lika begränsad som de vänsterungdomar som ständigt gapa om rasister på deras gator.

Expressen har sökt duon för en kommentar, men de håller sig uppenbart borta. Kommer att bli en spännande fortsättning…

Expressen

Intressant att Rebecca & Fiona är vänsterpartister och därmed tvättäkta feminister. Besök deras Instagramkonto och fundera över deras trovärdighet. Bilderna ni kommer att se osar sexism och torde vända sig till de män som gillar att titta på halvnakna och hårt sminkade kvinnor i utmanade poser. Inte särskilt feministiskt, men deras kunskaper i samhällsfrågor är förmodligen ganska begränsade.

13 thoughts on “Ungsvenskarna utmanar Rebecca & Fiona

  1. Dom år inte mer politiskt kunniga än romen utanför ica.
    Allt handlar om att fortsätta livet i sus och dus när den sk musik karriären är slut.
    För tänk hemska tanke att behöva ta ett hederligt jobb för dessa sodomist damer.
    Egocentriska brakskitar brukar aldrig bry sig om vanligt folks levene och välfärd om det inte gagnar deras värdelösa karriärer.

  2. Klart de är vänsterpartister. Det MÅSTE man ju vara om man är en riktigt duktig kulturarbetare (vilket de i och för sig inte är) med de normer som gäller inom kulturvärlden. Annars blir man i sann mobbinganda utfrusen och uthängd.

  3. Ja, det blev resultatet när dessa s.k artisters två grå där uppe lyckades samarbeta !
    Bara patetiskt och tragiskt något hände en gång i tiden, är inget att ödsla energi på för hederligt folk med sunt förnuft.

  4. Stefan, det är mest i Sverige det anses vara feministiskt att inte visa sin feminina sida.

    • Hellre en bra svetsare,
      än en dålig statsminister.

      Tycker jag är en trevlig slogan.

  5. Ett par bimbos som vill vara smarta, och använder dessa utspel för att bli kända när det inte längre räcker med sångrösten eller vara frikostig med kroppen, istället för ha begåvning kör de den gamla vanliga visa muffen och pattarna

  6. Kallas detta inte för BARNARBETE att använda sig av ungdomar ej myndiga (tror inte att dom är det iaf) ??
    Vad tycker Jonas Sjöstedt som varande i VÄNSTERPARTIET om BARNARBETE ???

  7. En debatt kombattanterna emellan hade naturligtvis enbart varit stor lyteskomik. Hoppas småflickorna tar emot inbjudan och ställer sig till förfogande.

  8. Låt dessa kommunistiska flator falla i glömska. Dom är inte värda nån uppmärksamhet.

  9. Tar dessa artister betalt per tillställning eller per timme. Vilka förebilder föräldrarna måste vara stolta över sina kommunist våp.

Kommentera