Politiskt utspel i TV4

Om någon av er fortfarande ser på pajaskanalen TV4, kanske någon av er brukar se pajasprogrammet Sommarkrysset?

Jag tillhör själv alla de som till varje pris försöker undvika att titta på pajaskanalen TV4 och pajasprogrammet Sommarkrysset har jag ingen bekant som tittar på. Dock är sociala medier bra när man vill nås av nyheter av varierande art. Så skedde ikväll.

Det plingade till i mobilen och ett sms talade om för oss i kompisgänget att två kommunister utfört en kupp i pajaskanalen TV4:s pajasprogram Sommarkrysset.

Några som heter Rebecca & Fiona hade tydligen utfört en kupp mot SD i direktsändning. Vi följde den bifogade länken och gick in på Expressens webbsida för att där läsa hur några dansare bakom kommunistduon uppträdde i rosa t-shirts med texten ”Fuck SD”.

Sommarkrysset är ett underhållningsprogram och inte en plattform för politiska utspel, säger Sommarkryssets producent. Skitsnack, sa vi i kompisgänget och är alla tvärsäkra på att ansvariga var fullt medvetna om texten som stod på dansarnas t-shirts innan de äntrade scen. TV4 hävdar att de överraskades av kuppen, men programledaren tyckte det var kul. Självklart var det ingen överraskning och nu väntar vi på att de ansvariga för programmet förklarar sig för pajaskanalens ägare som vi förmodar vill hålla en opartisk linje.

Jisses, tänk om två artister med sympatier för SD uppträdde framför dansare iklädda t-shirts med texten ”Fuck socialism”. Ni ser säkert framför er hur medias representanter skulle explodera i ilska och fördömande texter.

Förresten, kam någon av er läsare beskriva vilka Rebecca & Fiona är? Vi i kompisgänget har aldrig hört talas om dem. Kan i.o.f.s. bero på att vi tycker om musik.

Expressen

29 thoughts on “Politiskt utspel i TV4

    • Och Rebecca &Fiona … som med hot skall förmå folk att inte rösta på SD …Det liknar den sorts terror vi inte vill ha från ett ”annat håll”

  1. Om de inte redan är inbokade på Allsång på Skansen så kommer nog inbjudan snart.

  2. Någonting säger mig att Rebecka och Fiona tycker det är jätte hippt att lägga aborterade barn på hög..

  3. Detta gynnar SD inte tvärtom som dessa båda ”artister” hade hoppats på. TV4 påstår sig ha varit helt ovetande om detta men det litar jag inte ett dugg på. Med medarbetare som Jenny Strömstedt och Jesper Börjesson (som står klart till vänster) säger det allt.
    Jag har ingen TV men hade jag haft det hade jag inte ägnat TV4 en minut av min tid. Jag tycker faktiskt t.o.m. bättre om SVT än TV4. Eller mindre illa om SVT än TV4 kanske är mera korrekt.

  4. TV4 förnekar sig ej. Dom gjorde nog inget för att hindra denna propaganda av kommunister.

  5. Denna extrema vänsterliberala TV-kanal är bara tragisk och patetisk inget att lägga ner onödig energi på och bry sig om programledare och i detta fall dessa två medverkande med denna text på sina T-shirt är det ju bara synd om något blev väldigt fel i deras uppväxt !
    Den här typen av PK-folk har sin blomstertid nu men ingenting varar för alltid.

    • Mattias (SD) tackar med humor eftersom texten ”Fuck SD” på de rosa t-shirten blev en nyhet som säljer, inte fler tidningar, men gör att fler röstar på mitt politisk fack som är SD.

      Vänstergruppens megafoner duger inte längre och när argumenren tryter användet de våld och det är det oskyldiga folkets barn som offras.

  6. Jag har ingen dom helst aning om vilka detta är. Men med tanke på hur de uppträtt så placerar jag dem i facket för stolpskott i gott sällskap av bl.a.Löfven.

  7. De var värdelösa som DJs, och ännu mer värdelösa som ”live”-artister. Detta var helt klart playback. Hade de två varit en manlig motsvarighet hade ingen nånsin uppmärksammat dem alls, men just att de är kvinnor så ska de hyllas tydligen, hur värdelöst det än är.

  8. Tack för det TV4. Nu fick jag ytterligare en anledning att radera bort de sista 2 TB filmresterna av denna skitkanal. Ni kommer att följa samma nedåtgående trend som övrig ljugmedia.

  9. Två popsnören med klart begränsade svenska rötter. Den ena dotter till en fegis, en desertör. Den andra högst troligt en av de första som kommer att pryda en lyktstolpe om vi låter islamisterna ta över, något som i stort sett bara SD kämpar emot.

  10. Själv hör jag till den kategori lyckligt lottade gentlemän som sedan en längre tid tillbaka inte innehar någon televisionsmottagare.
    Livet är för kort för att ägna den obildade massans simpla och degenererade nöjen någon uppmärksamhet.
    God natt, mina herrar!
    Andreas 😃👍🏻

  11. Har heller aldrig hört talas om dessa två bimbos.
    När man bildsöker på dem liknar det mest två glädjeflickor som rymt från en bordell eller liknande. Det man finner på youtube är inget jag själv skulle vilja kalla för musik precis. Mycket enformiga elektroniska slingor som ganska omgående leder till skavsår till öronen. Totalt meningslösa texter utan något sammanhang. Deras outfit även där mycket fnaskig, med ansiktena täckta utav tjocka sminklager.
    Skulle inte förvåna om de med ”Fuck SD” verkligen menade det! (som en invitation).

  12. De förolämpar bara 1,5 miljoner väljare. Jag misstänker att hatet beror på naiv okunskap, men det kan i och för sig vara brist på emotionell intelligens. Kan det vara hets mot folkgrupp?

  13. Bedrövliga Rebecka & Fiona, bara bojkotta
    Idioterna. Föresten gäller det hela
    Etablisimanget som snackar om mobbing.
    Dom är värst själva.
    Men på valdagen får dom se.
    Skulle tro SD är största parti i ett
    Sönderfallande land.
    Men då sätter mobbingmotståndarna
    Igång utfrysningen.
    Som ett skämt alltihopa.
    Nordkorea nivå på dom flesta politikerna.

  14. Egentligen är det oförskämt att SD har så många gratisarbetande valarbetare. Dessa vänstermänniskor lär dom sig aldrig något ?

  15. Dessa två pajaser som påstår att dom är artister säger också att dom alltid röstat på Vänstern och tänker göra så i år också.Vem fan bryr sig vad dessa gör eller röstar på!! Jag skulle inte ägna en sekund åt deras sk musik

Kommentera