Fyra unga invandrare häktade misstänkta för planerat mord


BROTTSLIGHET. Fyra unga invandrarmän greps i tisdags och häktades igår i Göteborg. De är misstänkta för grova vapenbrott och planering av gängmord. 

Det planerade mordet är en del i den pågående konflikten i det mångkulturella paradiset Biskopsgården och det tilltänkta offret ska ha varit en ledande person i ett av gängen. Polisen har i en lägenhet som en av de anhållna hade nyckel till beslagtagit automatvapen, pistoler och ammunition som man tror skulle användas vid det planerade mordet.

För några dagar sedan fick polisen rapporter om skottlossning med automatvapen i området Lindome. En teori är att det var de nu anhållna männen som provsköt sina vapen inför det planerade gängmordet.

Två av de anhållna tros vara ”torpeder” inkallade från Stockholm. En av de övriga två anhållna uppges vara släkt med de två personer som besköts på Hisingen i april i år. För den händelsen står en 32-årig yrkeskriminell man åtalad.

-Pettersson ser att GP.se skriver om saken bakom betalvägg men det spelar nog ingen större roll för där står nog inte vilka de misstänkta och häktade är…

  • Sajjad Mohammed Siham Al-Husseinawi, född 1998, irakisk medborgare boende i Vällingby
  • Sebastian Makonnen, född 1998, boende i Järfälla
  • Abdulla Osman, född 1999, boende i Göteborg
  • Karamo Fatty, född 2000, boende i Göteborg

2 responses to “Fyra unga invandrare häktade misstänkta för planerat mord

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: