”Folk vågar inte gå på Centralvägen”

BROTTSLIGHET. Företagare på Centralvägen i Upplands Väsby, norr om Stockholm, störs av ett hotfullt och våldsamt ungdomsgäng vid stationen. Folk vågar inte sitta på uteserveringarna och gå in i restaurangerna. Butiker och krogar påverkas.

Ungdomsgänget, är mellan 16 och 18 år, har tillgång till knivar och knark och är inblandade i bråk och misshandel. Ungdomsgänget måste stoppas, kräver flera företagare vid stationen.

– Något måste hända. Folk vågar inte gå på Centralvägen. De är rädda. Vi måste få en polisstation, få hit fler poliser och sätta upp övervakningskameror, säger Ferit Pek på restaurang Tiger.

Anseliina Kokki på Tiger Lounge har sett pistolhot, verbala hot, trakasserier, misshandel, knarkhandel och gängbråk. Hon är själv hotad av gänget. – De säger att man ska vara tyst, inte anmäla dem. De ska visa att de äger gatan. Den här gruppen söker upp mig där jag arbetar och hänger utanför där jag bor. Jag måste vara vaksam när jag går hem från jobbet. Hur mycket ska jag behöva ta? säger hon och fortsätter: – Tjejer kan inte gå fritt, inte lyssna på musik i hörlurarna efter klockan åtta på kvällen och måste hålla koll på vad som händer runtomkring dem. Mina gäster brukar gå och hämta sina döttrar när de kommer med tåget, för de vågar inte gå från stationen ensamma.

Läs mer på StockholmDirekt,se…

-Pettersson undrar om sjuklövern är nöjd med utvecklingen i Upplands Väsby och i hela vårt land?

Deltagarna i ungdomsgänget heter som vanligt inte Kalle, Anders och Peter men det blir svårt att göra något åt problemet förrän det diskuteras öppet, även av fega journalister.

9 thoughts on “”Folk vågar inte gå på Centralvägen”

    • Han säger att så här SKA DET INTE VARA i Sverige! Men gör han något åt sina ”ska”?

  1. Arbetskraften ska naturligtvis återkrävas av deras hemländer. Det är en braindrain för dem. Modifierade containers från Polarvagnen till Ökenvagnen med a/c är utmärkta bostäder och lättransporterade till sjöss.

  2. Det låter, som en overklig framtidsversion av ett mardrömssamhälle. Är det inte orsak till att ge dem fängelse och utvisning? Att vara respektfull, skötsam och laglydig invånare duger inte i dagens humanistiska stormakt. Regering och riksdag utsätter vanligt folk för deras egenhändigt importerade våldskultur. Lite för typiskt att de kriminella även är mellan 16 och 18 år. Har de inga målsmän, som riskerar att få ta kostbart ansvar för deras brott, eller är föräldrarna också kriminella? Varför går de omkring fritt med vapen och hotar folk fast det är känt? Det är grova brott. Har de diplomatimmunitet? Det tycks finnas ett starkt hat mot sina egna landsmän bland rödgröna aktivister. Det får dessa förödande konsekvenser i samhället trots skyhöga skatter. De rödgröna har för stort handlingsutrymme för sin ansvarslösa och normlösa värdegrund inom riksdag och myndigheter.

  3. Samla ihop skiten i en container och kör hem dem till Afrikas djungler eller öknar där de hör hemma.

  4. Jag säger så här. Välkommen till det Nya Sverige som Nya Moderaterna och resten av 7 klövern älskar och är såååå stolta över.

Kommentera