Politiker och andra som bedragit oss


Den allmänna opinionen bestämmer politiken och den danas i första hand av medierna. I Sverige är det i första hand Bonnierkoncernen som har dominerat under en mycket lång tid.

Redan under 60-talet började t.ex. DN med att släppa fram (betala) skribenter som propagerade för fri invandring (massinvandring) till Sverige. M.a.o. DNs men också t.ex. Expressens agenda att byta ut det svenska folket och därmed också förpassa den svenska kulturen till de sälla jaktmarkerna, är inte ny.

Det är ett under att de som står bakom inte sedan länge har hamnat i kritikens korseld utan endast deras underhuggare (enskilda journalister och politiker, vilka alla lätt kan bytas ut i det att man ”köper” nya).

I denna SwebbTV sändning berättar prof. Arnstberg  om – ”Politiker och andra som bedragit oss (om DN – tidsavsnitt 08:50  – 14:10)”:

Personer/skribenter som nämns i sammanhang med DN:

 • Jonas Widgren
 • David Schwarz (DN artikelserie, 1964 ->)
 • Inga Gottfarb
 • ”flera andra”

I mina ögon högförräderi, om man betänker  det enoma lidandet som blivit följden av deras handlande (också i dödstal). Dessutom vad som komma skall lär överträffa våra värsta farhågor.

Dessutom är ingen ljusning i sikte och bonnierfamiljens smutsiga handverk tilläts fortgå:

http://www.friatider.se/kasselstrand-youtube-och-bonnier-har-f-rklarat-krig-mot-yttrandefriheten

 

 

 


13 responses to “Politiker och andra som bedragit oss

 • Tony

  Lustigt att höra det lilla självgoda liberalernas Partiledare mopsa sig och säga att vi liberaler kommer aldrig på något vis samarbeta med SD som
  snart är fem gånger större än dom själva? Nej vad väljarna tycker det skiter han i, så har ju hans båda regeringar gjort, och likadant Sosseregimen som styr just nu, så Jan Björklund samarbetar hellre med
  sossarna, man undrar ju över ifall Majoren följer med i debatten eller
  läser han bara sånt som står i Aftonlögnen och Expressen, han har tydligen inte lagt märke till att folket är in i märgen trötta på dom politiker som vanstyrt landet dom senaste 20 åren, och ändå förordar han mer av samma soppa ! ?

  Gilla

 • hllviken

  Det är chockerande hur MSM ljuger med bilder – vad blir följden när människor får reda på sanningen?

  Gilla

 • Gus

  Vem kan man lita på ? Oavsett vem och vad, så återstår vår enda möjlighet nu, att rösta bort regering och riksdag ! Också att se till att få bort bort alla ondskans lakejer i kommuner och landsting ! Tänk på Malmö när du röstar…

  Gilla

 • Lena

  Vilket struntprat, jag flyttade ut ur Sverige före att vi gick med i EU, fanns inga problem om alla papper som begärdes var stämplade och korrekta.
  Tycker att Jimmie Å var mycket bra i den här debatten med Jan B.
  Dessutom är långt ifrån de som kommer flyktingar …..de är flyttningar !
  Inga jobb ordnade före inflyttningen och sedan lever de på skattemedel från det land de flyttar till, utan att någonsin ha bidragit till den gemensamma skatten.

  Gilla

 • centurion

  Folkutbytet -vad går det ut på ? Såsseröster- knappast ! Mussarna drar igång ett eget kalifat-parti.

  Gilla

 • huginomunin

  Inte för att jag förstår en agenda som går ut på att byta ut en idogt arbetande befolkning mot en skock vrålande inavlade analfabeter, som knappast kan göra Bonnierkoncernen rikare.

  Gilla

  • Bertram

   Det blir lättare att förstå när du vet vilken etnisk grupp de tillhör. Samma grupp som skapade Sovjet och som slaktade 60 miljoner vita kristna ryssar. De drivs av hat, inte förnuft.

   Gilla

 • Lena

  Klicka på länken i artikeln, Mutti 2010 någon som tror att det är en slump med immigrantinfernot i Europa ?
  https://voiceofeurope.com/2018/06/the-2011-video-angela-merkel-doesnt-want-you-to-see/

  Gilla

 • hllviken

  Globalt problem, detta.

  Gilla

 • Sven

  Ronald Reagan:
  ”We must reject the idea that every time a law’s broken, society is guilty rather than the lawbreaker. It is time to restore the American precept that each individual is accountable for his actions.”

  Ingen ska skonas från kritk som förtjänar det, oavsett härkomst eller övertygelse.

  Gilla

 • Mike E

  Sveriges problem har inget med Bonnierkoncernen.
  Sveriges problem består i Sveriges korkade journalistskrå som primärt kommer från den värdelösa yrkesskolan som kallas journalisthögskolan. Dessa autonoma vänstervridna journalister har sin egen agenda som de driver oavsett om de arbetar inom Bonnierkoncernen eller SVT/SR. SVT/SR är dessutom ett mycket större problem än DN eftersom SVT/SR har sådan total genomslagskraft,.
  Jag hoppas dessutom att artikel inte insinuerar en judisk (Bonniers) komplott!

  Liked by 1 person

  • Sven

   Varför ska Bonnierkoncernen (deras ledning) gå fria från kritik, när andra t.o.m. oberättigat blir kritiserade?
   immunitet har ingen, om en persons handlande förtjänar faktabaserad kritik, då ska personen inte skonas.
   Fakta och lika måttstockar för alla dessutom mod och ärlighet att stå upp för dessa 2 grundprinciper.

   Gilla

  • Bertram

   Du kan väl ändå inte på fullt allvar hävda att det inte finns en väldigt tydlig koppling till deras etnicitet och vad denna grupp gjort överallt i världshistorien. Slakten av 60 miljoner vita kristna i av dem skapade Sovjet t.ex. Deras etniska nätverk över världen som hjälp till med alla deras ränker. Som exempel i Sverige, Ashbe*g – den röda bankiren, familjen Rotschild, Soros m.fl. Det är ju knappast någon tillfällighet att de blivit utkastade från hundratals länder de senaste drygt 2000 åren. Allt hat och alla deras lögner. T.o.m Martin Luther skrev ju en bok om deras hat och lögner som hette just ”Om juda*na och deras lögner”. Jag vill påstå att det den familjen (Bonn*er) åsamkat det svenska folket kvalificerar för miljarder multipla dödsstraff.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: