Politiker och andra som bedragit oss

Den allmänna opinionen bestämmer politiken och den danas i första hand av medierna. I Sverige är det i första hand Bonnierkoncernen som har dominerat under en mycket lång tid.

Redan under 60-talet började t.ex. DN med att släppa fram (betala) skribenter som propagerade för fri invandring (massinvandring) till Sverige. M.a.o. DNs men också t.ex. Expressens agenda att byta ut det svenska folket och därmed också förpassa den svenska kulturen till de sälla jaktmarkerna, är inte ny.

Det är ett under att de som står bakom inte sedan länge har hamnat i kritikens korseld utan endast deras underhuggare (enskilda journalister och politiker, vilka alla lätt kan bytas ut i det att man ”köper” nya).

I denna SwebbTV sändning berättar prof. Arnstberg  om – ”Politiker och andra som bedragit oss (om DN – tidsavsnitt 08:50  – 14:10)”:

Personer/skribenter som nämns i sammanhang med DN:

  • Jonas Widgren
  • David Schwarz (DN artikelserie, 1964 ->)
  • Inga Gottfarb
  • ”flera andra”

I mina ögon högförräderi, om man betänker  det enoma lidandet som blivit följden av deras handlande (också i dödstal). Dessutom vad som komma skall lär överträffa våra värsta farhågor.

Dessutom är ingen ljusning i sikte och bonnierfamiljens smutsiga handverk tilläts fortgå:

http://www.friatider.se/kasselstrand-youtube-och-bonnier-har-f-rklarat-krig-mot-yttrandefriheten

 

 

 

11 thoughts on “Politiker och andra som bedragit oss

  1. Lustigt att höra det lilla självgoda liberalernas Partiledare mopsa sig och säga att vi liberaler kommer aldrig på något vis samarbeta med SD som
    snart är fem gånger större än dom själva? Nej vad väljarna tycker det skiter han i, så har ju hans båda regeringar gjort, och likadant Sosseregimen som styr just nu, så Jan Björklund samarbetar hellre med
    sossarna, man undrar ju över ifall Majoren följer med i debatten eller
    läser han bara sånt som står i Aftonlögnen och Expressen, han har tydligen inte lagt märke till att folket är in i märgen trötta på dom politiker som vanstyrt landet dom senaste 20 åren, och ändå förordar han mer av samma soppa ! ?

  2. Vem kan man lita på ? Oavsett vem och vad, så återstår vår enda möjlighet nu, att rösta bort regering och riksdag ! Också att se till att få bort bort alla ondskans lakejer i kommuner och landsting ! Tänk på Malmö när du röstar…

  3. Vilket struntprat, jag flyttade ut ur Sverige före att vi gick med i EU, fanns inga problem om alla papper som begärdes var stämplade och korrekta.
    Tycker att Jimmie Å var mycket bra i den här debatten med Jan B.
    Dessutom är långt ifrån de som kommer flyktingar …..de är flyttningar !
    Inga jobb ordnade före inflyttningen och sedan lever de på skattemedel från det land de flyttar till, utan att någonsin ha bidragit till den gemensamma skatten.

  4. Folkutbytet -vad går det ut på ? Såsseröster- knappast ! Mussarna drar igång ett eget kalifat-parti.

  5. Inte för att jag förstår en agenda som går ut på att byta ut en idogt arbetande befolkning mot en skock vrålande inavlade analfabeter, som knappast kan göra Bonnierkoncernen rikare.

  6. Ronald Reagan:
    ”We must reject the idea that every time a law’s broken, society is guilty rather than the lawbreaker. It is time to restore the American precept that each individual is accountable for his actions.”

    Ingen ska skonas från kritk som förtjänar det, oavsett härkomst eller övertygelse.

  7. Sveriges problem har inget med Bonnierkoncernen.
    Sveriges problem består i Sveriges korkade journalistskrå som primärt kommer från den värdelösa yrkesskolan som kallas journalisthögskolan. Dessa autonoma vänstervridna journalister har sin egen agenda som de driver oavsett om de arbetar inom Bonnierkoncernen eller SVT/SR. SVT/SR är dessutom ett mycket större problem än DN eftersom SVT/SR har sådan total genomslagskraft,.
    Jag hoppas dessutom att artikel inte insinuerar en judisk (Bonniers) komplott!

    • Varför ska Bonnierkoncernen (deras ledning) gå fria från kritik, när andra t.o.m. oberättigat blir kritiserade?
      immunitet har ingen, om en persons handlande förtjänar faktabaserad kritik, då ska personen inte skonas.
      Fakta och lika måttstockar för alla dessutom mod och ärlighet att stå upp för dessa 2 grundprinciper.

Kommentera