Man skjuten till döds i Malmö

BROTTSLIGHET. En person har skjutits vid Lindängsplan i Malmö. Enligt polisuppgifter till tidningen har den skottskadade, en man, 24 år, har dött av sina skador.

Larmet kom in vid 22-tiden. Flera polispatruller är på plats och polisen har även spärrat av akuten.

Skottlossningen inträffar bara tre dagar efter det att tre personer skjutits till döds och ytterligare tre skadats utanför ett internetkafé i Malmö. Polisen vill inte kommentera om de misstänker något samband mellan händelserna.

Polisen

-Pettersson säger Glad Midsommar…Under morgonen kommer polispersonal att finnas på plats i området i trygghetsskapande syfte. Hoppas det lugnar skåningarna…

23 thoughts on “Man skjuten till döds i Malmö

  1. I dag 22 Juni (Midsommarafton för dem som inte följer traditioner) har ett nytt PK-uttryck lanserats.
    ” Trygghetsskapande åtgärder” låter detta.Något som kommer till bruk när de importerade avfallet skadeskjuter varandra,samt polisen tvingas ockupera våra sjukhus,för att skydda våra svårt inhemska sjuka,och lasarettens personal !
    För stunden råder detta i Kristianstad.
    Annars mestadels dagligen i Malmö-området.

    • Vi får inte hellre glömma bort,de importerade icke omtyckta kvinnor, som flyger från balkonger lite över allt i Absurdistan.
      Även denna som idag i Skellefteå,bör ju skyddas med,
      ” Trygghetsskapande åtgärder” ! ;(

  2. Finns för få ungdomsgårdar och är för lite korvgrillning i dagens trygga och heligt svenska stackars utsatta mångkulturella ghetton !

  3. Malmö påminner om USA med det som var under 1920 – 40 talet.
    Men där borta på den tiden var det de verkliga stora ”big boys” som opererade i Chickago och NY.

    • Sverige har alltid influerats av och tagit efter USA, så även i detta fall !
      Pang, pang.

  4. Någon trygg väljarkår har genom åren röstat fram dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige !
    Snart September och ödesval för Sveriges framtid och då ska dennna trygga väljarkår som förmodligen ännu finns kvar rösta igen.

  5. I vilda västerns Sverige är och ska det alltid vara tryggt som landsfader Lövet säger !

  6. Malmös invånare är ju de första man tänker på när staden sakta förvandlas till ett dödsträsk…men samtidigt tänker man att detta har de självvalt och röstat för 2014. Hoppas att dom fattar vad de måste göra i september. Rösta bort de onda politikerna som förstört den fina staden !

  7. Träff! Inte så ofta de dysfunktionella träffar, ens med lastbil. Ne.er ending story
    Tur att inte den folkgruppen har kärnvapen.

  8. Förutom Malmö då ……attackerna mot oss mottagarstater krossas av polis och säkerhetsstyrkor……….är det lugnet före stormen ?
    Jag vill ha svar för en promenad i min lilla stad , där blickarna från ockupanterna är hatiska säger något helt annat !

  9. Nu måste för fan vår socialdemokratiska statsminister gå ut med att detta beror på att SD vill avskaffa LAS om inte så kommer han att förlora valet.

    Alltså detta är bara ett tips till dig Löfven, Ta gärna in Mona Sahlin i värmen så hon får förklara hur coolt det nya Sverige är och hur töntiga svenskarna är.

    Sen och även om det kanske inte kommer från sossehögkvarteret men hylla gärna Moderaten Reinfeldts förslag om att sända ut mammorna på gatan för att städa upp bland mördarna och våldtäktsmännen.

  10. In med militären!!patruller med automatvapen i varje gathörn i malmö.inför undantagstillstånd på obestämd tid.

  11. Man undrar hur många skadade , skjutna , våldtagna och dödade det krävs innan alla hjärntvättade fattar vad som händer i vårat trygga Sverige ???

    • Operation Självsanering! 🙂
      Så länge de har ihjäl varandra så är det ingen förlust dock så är risken stor att någon oskyldig drabbas när dessa MENA-individer går ”loss”!

Kommentera