Ska vi dit och kramas

Det politiska etablissemanget i Malmö ser sig tvingade att efter den förra skjutningen som dom själva är orsaken till öppna upp en lokal för stödsamtal för oroliga Malmöbor.
Ska vi gå dit och kramas?

Malmös politiska etablissemang har blod på sina händer. Sverige behöver ett Återvandringsverk.

”Publicerad 2018-06-19 12:19
Senast uppdaterad 2018-06-19 14:50

Malmö stad öppnar stödcentrum efter skjutning

Efter måndagens skjutning i centrala Malmö, där tre personer dödades och fler skadades, öppnar Malmö stad ett stödcentrum dit du som Malmöbo kan vända dig för att få samtalsstöd.

På plats finns även polisen för att svara på frågor och ta emot information.
Adressen är Djäknegatan 16, våning tre i Plattform Malmös lokaler.
Stödcentrum är öppet från klockan 11-20 idag tisdag den 19 juni, men håller även öppet från klockan 10-20 onsdag den 20 juni samt torsdag den 21 juni.
Känner du dig orolig eller behöver prata om händelsen kan du även ringa 040-34 92 92 eller 040-34 05 50 för samtalsstöd.”

Från SVT

Utveckling av dödsskjutningar i Sverige:

2006 – 8
2007 – 13
2008 – 10
2009 – 10
2010 – 9
2011 – 13
2012 – 12
2013 – 18
2014 – 19
2015 – 28
2016 – 28
2017 – 43

En ökning på 400% på mindre än tio år.

12 thoughts on “Ska vi dit och kramas

  1. Det är INGEN ÖKNING OCH HAR INGENTING MED INVANDRINGEN ATT GÖRA, hälsar PK eliten, Snickisnacki, Feministregeringen, Arnstad, EXPO, AFA, Alliansen o Jonas Kommunister, grattis

  2. Stor invandrargrupp aemnar laemna Malmoe.Nu behoevs trivselinsats av polisens insatsstyrka ,med grillning av roede poelser utdelning av handbajer etc. kanske maasste aeven tyngre insatser som tex. servering av en lille en implementeras.

  3. Som jag skrivit förr – jag brukade åka till Malmö regelbundet förr. Det var härligt sommartid att strosa i staden och sitta på något av torgen och njuta.
    Nu har jag inte varit där på flera år och inget skulle kunna får mig att åka dit igen. Staden är förstörd genom all ”import” som skett och det är skrämmande.

  4. Återvandring är den frågan som AfS driver allra tydligast.
    Men Pettersson gillar ju inte att man ska rösta på dem…?

  5. Jag tycker att vi så många som möjligt skall lyssna på den här intervjun, både sansad och kunnig, mycket lärorik, rekommenderas !

  6. Klippa hjärtan, lära ut tekniken med handhjärtan och träna på låten ”We shall overcome”, fullt program!

  7. Det är ju ett strålande tillfälle för de som har möjlighet att besöka Malmö.

    Ställ de som kan svara inför faktum, be om förklaring till varför Malmö har förvandlats till ett Mellanöstern med ständiga konflikter ?
    Varför politikerna och de styrande vill förvandla en svensk stad till en våldsstad ?

    • Malmö ZZåZZarna kan ju bygga åskådarläktare och ta betalt av turister som vill se gangsterliv live på parkett, en given succé!

  8. Vem kan stödet vara till för? Vill Malmö stödja och krama den kultur, som är anledningen till skottlossningarna? Är det inte dags för Malmö att stödja de skötsamma invånarna? Gör en stödinsats för de som förtjänar det för en gångs skull.

    • Jag håller med! Sluta stöd kriminella element, främst från MENA-länder. De har förbrukat sin rätt i Sverige och fått all möjligt stöd men inget har hjälpt. Säg upp medborgarskap och utvisa! Chanserna är förbrukade!
      Importerar man mellanöstern så får man mellanöstern

  9. Fungerar inte kramande, armband, korvgrillning och stryka medhårs längre i Sverige ?
    Om inte, ja då är det kört eftersom hårda tag ställa krav och ordning och reda är helt otänkbart i dagens mysiga, öppenhjärtliga och välkomnande Sverige.

  10. Ett spel för galleriet för att de skall framställa sig som samhällets sociala och moraliska ryggrad som aviserar och håller i detta stödsamtal.

Kommentera