Storbråk i Borås: Blev sparkad halvt medvetslös efter lindrig trafikolycka

BROTTSLIGHET. I går eftermiddag backade en lastbil in i en personbil, det blev små plåtskador men inga personskador. Alltså en olycka som tidigare hade löst mellan försäkringsbolag och att den som orsakade olyckan betalade en självrisk. 

Nu är inte Sverige normalt längre, så personerna i fordonen blev osams och ringde in bekanta som försökte lösa problemen på sitt sätt, det vill säga med slagsmål där 20 till 30 personer deltog.

– De försökte lösa det på ett lite udda sätt, säger stationsbefälet Peter Apelqvist på Boråspolise, men där har herr Apelqvist fel. Det är inget udda sätt utan fullt normalt i Sverige sedan några årtionden.

– Det kom dit fler och fler personer, jag såg bland annat hur lastbilschauffören fick en örfil, berättar ett vittne.

Våldsamheterna ledde till att flera personer ådrog sig skador. Ett barn fick smärtor i nacken och en kvinna klagade på ont i handen. Mot slutet av bråket riktade ett större antal personer in sig på en enskild man, som blev sparkad på när han redan låg ner.

– Han blev sparkad halvt medvetslös och fördes med ambulans till sjukhus, säger Peter Apelqvist.

Polisen upprättade en anmälan om bland annat misshandel, men ingen greps.

-Pettersson noterar att även Borås Tidnings fotograf blev hotad. Efter att fotografen tagit några bilder kom en person fram och krävde att bilderna raderades. Mannen stod bredvid fotografen och såg till så att bilderna blev raderade. Fotografen hade dock redan skickat bilderna direkt till redaktionen via internet, så bilderna raderades bara från kameran.

Jag antar att fotografen tog några bilder på de inblandade också och undrar varför inte BT.se publicerar dem?

Bagdad-Bob…

9 thoughts on “Storbråk i Borås: Blev sparkad halvt medvetslös efter lindrig trafikolycka

  1. Jo men, nu är det faktiskt så att svenskarna, som egentligen inte finns, löste sina tvister med den grovt barbariska holmgången så vi är ju minsann inte ett dugg bättre, snarare värre!

    Lite ironi över antirasisterna sitter aldrig fel. 🙂

  2. Högerregeln gäller inte längre. Hotfullast och starkast ger företräde.
    De kommer ofta från länder med vänstertrafik och tillämpar de regler som gäller för detta även här.

  3. På tal om Araber och bilkörning, hur många av dem har ett körkort som är giltigt i Sverige? Vågar Polisen göra någon kontroll av dessa som ofta flyter omkring i Feta BMW och Audi av senaste modeller? Eller är det som det brukar att det är lättare att kolla hastigheten när Svensson är på väg till jobbet för att jobba ihop socialbidragen till fler o fler arbetsbefriade?

  4. Ett ”udda sätt”, bär fram den ”Svenska modellen”, i verkligheten.

    ”Sverige ska utvecklas inte avvecklas”, säger statsministern.

  5. För flera år sedan och inte i Sverige utan i ett annat EU-land så körde jag på en motorcyklist i en rondell, han var dold av en liten lastbil. Visst var jag skräckslagen, dock så var grabben oskadd och vi talades vid.
    Jag ville ringa polisen , han ville ringa sin mamma, till slut så fick han vilja fram.
    Alla papper både från honom och mig var korrekta så det blev ett försäkringsärende.
    Nåväl medan vi stod och fyllde i pappren så dök en rabiat arab upp, som direkt anklagade mig för att ha kört på grabben, som tur var så var grabben på motorcykeln inte arab och vi kunde båda be araben att försvinna.

      • Ama Tona :
        Det som du skriver det var vad mina vänner i det landet sa då, du får vara så tacksam att grabben inte muslim för …….”då hade du fått hela klanen efter dig”.

Kommentera