Mordisk muhammedan fick för tidig utlösning


En explosion i östra Jerusalem sent onsdagskväll inträffade under ett försök att bygga en ”explosiv enhet”, sa Israelpolisen efter en preliminär utredning.  En person vart kritiskt skadad vid explosionen och togs till sjukhus. Polisen hittade ytterligare explosivt material i lägenheten där explosionen ägde rum. Polisen grep ytterligare åtta misstänkta efter explosionen. 
JPost

 


One response to “Mordisk muhammedan fick för tidig utlösning

 • whatthefeng

  Hmmm…

  Kan problemet med ’för tidig utlösning’ vara en av förklaringarna till att många muslimer vill ha sina kvinnor hemma?

  Om kvinnorna har ett starkt behov av att gå ut täcks dom med tyg så att ingen kan se deras anletsdrag. För att ytterligare skydda kvinnorna (från vad?) kan eskortering ske av en eller flera manliga släktingar.

  På så sätt har kvinnorna ingen möjlighet att finna en man som kanske har lite mer förutsättningar att dels behaga kvinnorna utseendemässigt sätt dels behaga kvinnorna genom att inte drabbas av för ’tidig utlösning’. Det sistnämnda något som uppskattas av många kvinnor.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: