Utländska drängar utkastade och portade från badhus

INVANDRING. En grupp unga män mellan 17 och 18 år visades i måndags ut från Hillerøds simbassäng eftersom de inte kunde uppföra sig ordentligt skriver Nordsjällandss polis i sin dagliga rapport.

Männen ropade och skrek på personal och gäster i poolen och kastade saker på andra badgäster. De ombads flera gånger att lämna platsen men vägrade. De unga herrarna vägrar också att lyssna på kvinnlig personal.

Uppträdandet blev så våldsamt att personalen kontaktade polisen.

De sex männen kommer nu att åtalas för brott mot ordningslagen.

Ekstrabladet…

– Pettersson noterar att personalen i badhuset, polisen och media är noga med att påpeka att det inte var danska drängar utan unga män av annan etnisk härkomst en dansk. De unga männen är nu portade från att besöka badhuset för en längre tid.

Alltså tvärtom mot Sverige där man hellre skyller på oskyldiga svenskar än pekar ut invandrare som inte kan uppföra sig och porta invandrare leder vill till åtal för hets mot folkgrupp…

8 thoughts on “Utländska drängar utkastade och portade från badhus

  1. Sunda förnuftet gör gällande att asocialt beteende icke skall tolereras inom offentliga utrymmen, trots att våra svenska prostituerade pressakrobater inte generas över att praktiskt taget hänga i knäna för att övertyga gemene man om att alla borde ”chilla” med de förargelseväckande primitiva våldsutövarna.
    Andreas, icke utan viss indignation.

  2. Sverige hade badhusdebatt för ett tag sen – om samma problem.
    Hur gick det sedan?

  3. Köra ut stackars missförstådda framtida pensionsräddare från badet bara för att de hade lite roligt, eftersom denna perfekta import förmodligen inte blivit lärda vett och etikett av oss infödda svenskar som enligt det mångkulturälskande etablissemanget är vår främsta skyldighet så är väl inte deras fel utan naturligtvis vårat och naturligtvis även SD:s ?
    Dessa stackars oskyldiga och förmodligen traumatiserade badhusbusar är ju kanske ensamkommande och som via enkelbiljett ännu inte hunnit fått hit hela sin övriga familj och övrig släkt som sedemera ska bli svenska medborgare.

Kommentera