Utländsk liga sprängd, sålde stöldgods i Rågsved och skickade hem pengar

BROTTSLIGHET. Fyra män har häktats misstänkta för grovt häleri. Stora mängder stöldgods såldes i en butik i Rågsved, södra Stockholm.

När polisen efter en tids spaning slog till mot butiken hittades stöldgods för hundratusentals kronor, bland annat kosmetika och apoteksvaror. Butiksinnehavaren samt tre personer ”leverantörer” greps.

Polisen hittade ytterligare stöldgods när de gjorde husrannsakan mot en bostad och i en bil med koppling till personerna.

– Det har varit en omfattande och organiserad verksamhet där stulna varor i stor omfattning säljs på en svart marknad som till exempel marknader och via nätet, säger Jeanette Lisjak, vid gränspolisen i region Stockholm.

De gripna ingår, enligt polisen, i en georgisk stöldsliga.

– Tidigare var tillvägagångssättet mer att stöldgodset skickades hem till Georgien i paket. Nu på senare år säljs varorna här och pengarna skickas hem istället, säger Bosse Löf, som arbetar på Noas internationella enhet.

Mitti.se

-Pettersson säger att det är inget att gnälla om. Vi har beställt öppna gränser och mångkultur…

Att det nya Sverige håller på att knäcka vårt skattesystem och de hederliga företagarna verkar politiker och journalister inte bry sig om.

Men tycker ni det är bra med stölder, häleri, svartjobb och momsfusk så fortsätt rösta på sjuklövern i höst. De gillar driftiga invandrare…

Polisen hittade olaglig tobak i åtta av nio butiker i Malmö

Bidragsmiljoner går rakt in i skattefuskande invandrarföretag – år efter år

”Malmös prisparadis” skattefuskade för miljoner

Notan efter Abu Ali – 10 miljoner kronor

Jobbade i korvkiosk – fick miljonbidrag

Bussar med stöldgods i linjetrafik mellan Stockholm och Rumänien

8 thoughts on “Utländsk liga sprängd, sålde stöldgods i Rågsved och skickade hem pengar

  1. I Rågsved så tycker man synd om sig själv, över det oförtjänt dåliga ryktet. Man är samtidigt stolt, över nya punk och hiphopartister. Vänd blad och gå vidare. Jonas Sjöstedt är också stolt.

  2. Skärholmens C som hade Sveriges största loppis under flertalet år.
    Sedan fick denna slå igen på gr.av allt stöldgods som där såldes.
    Vilka som var försäljare och sålde var lätt att se.

  3. Intet nytt under solen. Olagliga cigaretter utan kontrollmärke såldes i Sö’tälje på den tiden det var lag på kontrollmärke och även då utan ingripande av myndighet.

    • Det säljs fortfarande . kolla med snubben som har korv vagnen utanför coop på stan i tokstan. där kan du få en limpa prince för 250kr han har sålt några år nu och ingen bryr sig. sen har du ju såklart väldigt många fler ställen som säljer tobak svart.

Kommentera