För exakt tre år sedan sprängdes Luna, 4 år, i luften, hon blev ingen större nyhet

BROTTSLIGHET. Den tolfte juni 2015, strax efter klockan 17, exploderar en bil i Torslandarondellen på Hisingen i Göteborg. Fyra personer omkommer, däribland en liten flicka på fyra år. Tre år senare är bombdådet fortfarande olöst.

Fyraåriga Luna blev ännu ett oskyldigt offer i striderna mellan Göteborgs invandrargäng.

Explosionen som tog Lunas liv var mycket kraftig och vrakdelar spreds över ett stort område. Bilen blev helt demolerad. Polisens tekniker kunde senare konstatera att det var en kraftig sprängladdning som placerats under bilen. Den lilla flickan fördes till Östra sjukhuset i Göteborg. Hon lades i respirator men hennes liv gick inte att rädda. Luna förklarades död på morgonen den 13 juni 04.40

Om Luna på bloggen…

Aylan 3 år drunknade i Medelhavet i september 2015. Bilden på honom påverkade hela Europa och dess flyktingpolitik. Det demonstrerades och skrevs spaltkilometer. Det var TV och radioprogram så det glödde av strålning i luften. Aylan blev en symbol för flyktingkrisen.

Aylan 3 år, död på en strand vid Medelhavet

Omran, en femårig pojke, chockad, täckt av blod och byggdamm, har precis överlevt en flygräd i syriska Aleppo i augusti 2016. Bilden på honom spreds nyligen över världen och Omran har blivit en symbol för kriget och lidandet i Syrien. Omran överlevde men hans storebror dog. Vissa påstår att bilden är arrangerad propaganda.

Omran 5 år, sitter apatisk i en ambulans i syriska Aleppo

Luna 4 år, dog av en bildbomb i juni 2015 tillsammans med sin pappa och två andra vuxna. Lunas död i juni har inte väckt speciellt stor uppmärksamhet, trots att hon dog i ett fruktansvärt terrordåd i Sverige.

Luna 4 år, dog av en bilbomb, en terrorattack i Torslanda, Göteborg, Sverige men för henne hölls ingen manifestation. Luna har inte blivit någon symbol för det meningslösa invandrarvåldet i Sverige.

  • Varför sprids inte bilderna på Lunas död över världen, eller i varje fall över Sverige?
  • Varför var inte Luna förstanyhet i SVT?
  • Varför demonstreras det inte mot de terrorister och våldsverkare som dödade Luna och många andra människor?
  • Varför har inte Luna blivit en symbol för våldet i Sverige?
  • Är Luna mindre värd för att hon dog i Sverige eller är det för att hon var blond?

-Pettersson vet inte svaren, men blir illa berörd när människor dör, speciellt barn, men kan inte begripa varför barn som dör i Sverige av ”svenska” mördare och terrorister väcker mindre uppmärksamhet hos våra ”opartiska” och allsidiga medier är de som dör i fjärran land.

19 thoughts on “För exakt tre år sedan sprängdes Luna, 4 år, i luften, hon blev ingen större nyhet

  1. Håller med dig fullt och fast. Det finns i alla fall en bild på en ung flicka som dog på Drottninggatan i dådet där som inte pressen gick ut med , till skillnad från den på Aylan.
    Min chaufför tror att det kan ha något med propaganda att göra.
    Själv har jag inte en aning.

  2. Sveriges och många EU-länders ofattbara bidragslöften till asyl-sökare orsakade väl döds-racen med leksaksbåtar över Medelhavet. Det känns, som att Sverige förutom byta regering, behöver byta ut eller dra in alla sina EU ledamöter så fort, som möjligt, annars kanske de kokar ihop något ännu värre snart. Skatterna har redan nått övernaturliga höjder.

  3. Att folk berördes starkt av den tragiska bilden på Aylan gör inte Lunas död mindre viktig. De som läste och skrev om henne tyckte säkert att hennes öde var lika hemsk.
    Hon är så söt på bilden i gungan och att visa bilder på hennes sönderspränga kropp kunde väl ändå inte bli aktuellt.

    Jag har svårt att förstå dessa ständiga jämförelser där man alltid försöker visa upp någon slags orättvisa.

    • Minns mycket väl rubriken som sade att Europa hjälpte inte lille Aylan 3.
      Syftet var uppenbart, att beskylla Europa för hans död och det vet du.

    • Är det inte orättvisa när de vita folken berövas allt inklusive sin trygghet av de odugliga och civilisationsförstörande raserna som helt skamlöst tar sig från sina skithålsländer (som ofta är rena naturparadis fulla med naturtillgångar) och ljuger sig in hos oss? Ser du verkligen inte agendan? Så fort en av oduglig ras kan användas som propaganda så gör ju ljugar-medierna det. I Aylans fall var det ju hans onda och helt idiotiske och oduglige far av icke-vit ras som orsakade hans död.

      • Det är sådana som du med det språkbruk du har som SD har fullt upp med att kasta ut ur partiet.

      • Man tvingar dem på oss och Mia är en av de tyvärr många svenskar som ställer sig bakom detta.

  4. Det är samma selektiva empati som man såg i Hitler’s national-socialistiska Tyskland. Vissa människor som t.ex. judar kunde mördas och ingen kände någon empati. Ideologi, propaganda och hjärntvätt kan skapa denna slags människor. I Sverige saknar journalister empati för etniska svenskar som mördas av muslimer, men om en muslim mördas av en etnisk svensk reagerar journalisterna med raseri och avsky.
    Sveriges journalister hade passat perfekt in hos Hitler.

  5. Vi som läser alternativ media vet varför och det är därför vi läser just alternativ media.

  6. Fast Aylan var ju inte ens en ”äkta flykting”, där var det en turkisk flyktingsmugglare som vill komma till ett ”bättre land”, dvs bli bidragstagare i Sverige.
    Han åtalades i Turkiet för det som hände.
    Det skrevs naturligtsvis inget om det i svensk PK-media.

  7. Barn används i propaganda för att väcka indignation. Verkligheten bryr sig inte propagandamakarna om.

  8. Kan svaret finnas i kontraktet S har skrivit under med Muslimska Brödraskapet 1999 att bidra rill att Sverige islamiseras?

Kommentera