SwebbTV – prof. Arnstberg : Varför superrika globalister och kommunister slår sig samman5 responses to “SwebbTV – prof. Arnstberg : Varför superrika globalister och kommunister slår sig samman

 • ruben

  Jag tycker han träffar helt rätt i analysen. Han får gärna gräva djupare i den insikten. Men som Arnstberg sa, så kommer alltid verkligheten ifatt förr eller senare. Nu kommer valet att chocka partierna om att deras politik att ta in 1 miljon bidragstagare i Sverige inte fungerar. Pengar och personalresurser kommer senare ta slut också. Synd att det måste gå så långt i katastrofen. Efter att tagit emot så sanslöst många flyktingar från MENA-länderna, måste de nu börja importera sjukvårdspersonal från Filippinerna hörde jag. Det blir nästan komiskt men svårt att skratta. Bland dessa hundratusental högutbildade flyktingar fanns inte tillräckligt för att fylla behovet av sjukvård de ens själva hade. Men för att vara säkra på att få pålitlig personal så rekryterar man från Filippinerna, jag kan förstå det. Det brukar vara plikttrogna och sällan hatfyllda mot västlig livsstil. Men det visste jag och många andra för 30 år sedan också.

  Gilla

 • eva

  Viktigt framförande! Klargörande och informativt.

  Gilla

 • Lena

  En klar och enkel förklaring som jag tror att många av oss kan skriva under på, tack SWEBBTV och prof. K -O Anstberg !

  Lite OT :
  Nu har huvudsäkringen utlösts i Frankrike……
  https://voiceofeurope.com/2018/06/france-in-shock-islamist-rapper-to-give-shows-in-theatre-where-90-people-were-murdered-by-islamic-terrorists/
  Skäms vänstern, ja jag vet att ni saknar uppfostran men att ni även till 100% saknar humanism………dumt av mig ni ser ju aldrig något fel med kommunism och islamism, det är ett bevis om något.

  Gilla

  • Sleven

   Det är ju tyvärr så att vänstern, och folk av andra politiska kulörer för all del, är allierade med denna religion och dess utövare.
   Man är rentav deras trogna, och lojala in till döden, tjänare.
   Deras mentala tjänstehjon helt enkelt.
   Denna undergivenhet grundar sig på ett enorm och bisarrt hat mot väst, mot sitt eget etniska och kulturella ursprung.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: