5 thoughts on “SwebbTV – prof. Arnstberg : Varför superrika globalister och kommunister slår sig samman

  1. Jag tycker han träffar helt rätt i analysen. Han får gärna gräva djupare i den insikten. Men som Arnstberg sa, så kommer alltid verkligheten ifatt förr eller senare. Nu kommer valet att chocka partierna om att deras politik att ta in 1 miljon bidragstagare i Sverige inte fungerar. Pengar och personalresurser kommer senare ta slut också. Synd att det måste gå så långt i katastrofen. Efter att tagit emot så sanslöst många flyktingar från MENA-länderna, måste de nu börja importera sjukvårdspersonal från Filippinerna hörde jag. Det blir nästan komiskt men svårt att skratta. Bland dessa hundratusental högutbildade flyktingar fanns inte tillräckligt för att fylla behovet av sjukvård de ens själva hade. Men för att vara säkra på att få pålitlig personal så rekryterar man från Filippinerna, jag kan förstå det. Det brukar vara plikttrogna och sällan hatfyllda mot västlig livsstil. Men det visste jag och många andra för 30 år sedan också.

  2. En klar och enkel förklaring som jag tror att många av oss kan skriva under på, tack SWEBBTV och prof. K -O Anstberg !

    Lite OT :
    Nu har huvudsäkringen utlösts i Frankrike……
    https://voiceofeurope.com/2018/06/france-in-shock-islamist-rapper-to-give-shows-in-theatre-where-90-people-were-murdered-by-islamic-terrorists/
    Skäms vänstern, ja jag vet att ni saknar uppfostran men att ni även till 100% saknar humanism………dumt av mig ni ser ju aldrig något fel med kommunism och islamism, det är ett bevis om något.

    • Det är ju tyvärr så att vänstern, och folk av andra politiska kulörer för all del, är allierade med denna religion och dess utövare.
      Man är rentav deras trogna, och lojala in till döden, tjänare.
      Deras mentala tjänstehjon helt enkelt.
      Denna undergivenhet grundar sig på ett enorm och bisarrt hat mot väst, mot sitt eget etniska och kulturella ursprung.

Kommentera