Erdogan hotar Österrike med krig

Att Österrike stängt moskéer och utvisat ”utländska finansierade” imamer har upprört den Turkiska presidenten Recep Tayyip Erdogan, han varnar för ett krig ”mellan kors och halvmåne” och hotar med att Ankara inte kommer att sitta o titta på.

”De åtgärder som den österrikiska premiärministern fattat,  är jag rädd kan leda världen mot ett krig mellan korset och halvmånen”,  sade Erdogan i ett tal i Istanbul på söndagen.

LÄNK

FjärranÖsternRedaktören ser inget konstigt med Erdogans uttalande, Islam, som av dess utövare ofta kallas den ”fredliga och humana” religionen, har en fruktansvärt blodig historia.

29 thoughts on “Erdogan hotar Österrike med krig

  1. ”..är jag rädd kan leda världen mot ett krig mellan korset och halvmånen”
    Mr, du skall nog förts fråga Putin om detta, om vem du får kriga mot… Annars kommer det att sluta mycket illa för dig.

  2. Ett bevis på att vi har rätt.
    De strävar efter makten i Europa och de har gott om lakejer bland våra egna, väldigt många mentala tjänstehjon.

    Det talas om kränkta vita män.
    Undrar vilka som är mest lättkränkta jag.

  3. Ja, de fick ju på nöten och stoppades vid Wiens försvarsmurar 1683 så de gör väl ett nytt försök med den Trojanska hästens taktik.
    Tyvärr har de ju kommit ganska långt.

  4. Öga för öga, tand för tand. Är det inte så muslimerna behandlar kristna?
    Fast de inte bara bränner ner kyrkor, de våldtar och dödar kristna.
    Heja Österrike, vi håller på er.

  5. Behövs nog inget krig !
    EU har ju genialt bundit upp sig genom att ingå ett avtal med Turkiet när det gäller flyktingpolitik, Turkiet sitter med trumfkortet och kan bara hota Österrike och övriga EU med att öppna upp flyktingvägarna in i Europa igen om inte EU dansar efter Turkiets pipa och då lär inte EU- länderna vara sturska.

    • Det gick om man ville och framförallt fick.
      Det vore inga större problem att bygga höga murar med vakttorn på gränsen mot Turkiet, ifall man vill.
      För att inte tala om effektiv bevakning till havs, så det går.

  6. Varför hotar islam som enligt politiskt korrekta s.k mångkulturälskande experter och andra är en fredlig religion med krig när de inte får som de vill ?
    Mycket märkligt.

  7. Hans hot om ett krig vore kanske det bästa sättet för att få bort skiten. Det skulle i så fall bli ett krig mellan stenålder och utvecklad civilisation (med modern vapenteknik). Ett krig mellan lågbegåvade och utvecklad IQ. Mellan förnuft och idioti. Mellan gott och ont. Deras enda styrka är feg terror (och möjligen kärnvapen), men även det går att bekämpa. Då muslimer inte är direkt kända för att respektera krigets lagar kommer det dock att bli ganska smutsigt.

    • Utgår ifrån att även Sverige då skickar trupper och deltar aktivt i ett ev krig och inte bara tittar på och tycker att andra ska fixa biffen vilket normalt sett brukar ett typiskt svenskt beteende !

      • Vi kommer att bli så illa tvungna att deltaga då fienden redan befinner sig inom vårt eget lands gränser.

      • Ifall det hände slogs säkert svenskarna på Erdogans sida.
        Erdogan och hans folk är ju en förtryckt liten minoritet enligt svensken.

    • Skitsnack. Turkiet ha en väl utrustad armee tänk på att de är med i Nato, underskatta dem inte som Engelsmän gjorde i WWI och fick på nöten av Turkarna vid Gallipolli

  8. Kan det sägas tydligare av det islamska etablissemanget?
    Islam skall erövra världen och sharialagar införas. Märk väl! Ledarskapet, alla män, kommer att ta hand om de ännu ej våldtagna i särskilda Harem.

  9. Erdolf: ”Om ni inte slutar stänga moskéer kommer vi att stänga kyrkorna”

    Någon viskar någonting i Erdolf’s öra, han svarar ”va, har vi redan gjort det? Strunta i det, så stänger vi de i Österrike med”

  10. Turken brukar inte själv gilla när andra stater lägger sig i Turkiets inre affärer, så varför håller inte gubben käften och sköter sitt lilla rike på jorden.

  11. Ja, Islam är ju svärdets religion. Islam har spridits, inte genom missioner, men genom erövringar.

  12. Erdogan tycks söka konflikt. Han krigshetsar på typiskt Islam manér för att hålla de muslimska väljarna nöjda. Moskéer och Imamer har inget att göra i demokratiska västliga samhällen.

  13. Igen? Räcker det inte med att osmanerna fått på nöten två gångar av österrikarna? Den tredje och sista gången stod de på Österrike-Ungerns sida och det blev slutet för kalifatet den gången.

  14. Sektmedlemmarna har direktiv från sin ”lagbok”, koranen, att betrakta oss, ”infidels”, ”otrogna” som fiender!

    Vi bör exportera ALLA våra fiender och stänga deras stridsledningscentraler!

Kommentera