Byggare för ensamkommande

INVANDRING. Nu har propagandan och påverkan börjat för att försöka få de 9000 ljugande afghanerna att få stanna permanent i Sverige. Det är inte ett dugg förvånande utan väntat.

-Pettersson vill först påminna om vilka de 9000 afghanerna är, eller vilka vi inte vet vilka de är.

  • 9000 är c:a och det kan vara några enstaka med annat medborgarskap.
  • 0 procent hade giltiga id-handlingar när de sökte asyl.
  • 0 procent har tappat sina mobiler som de har för kontakt med släkten.
  • 99,4 procent är män.
  • 49 procent har själva uppgett att de bott i Iran i minst ett år innan de kom till Sverige. I snitt uppgav dessa personer att de bott i Iran i 10 år.
  • 2 procent av dem som uppgav att de bott i Iran säger att de någon gång rekryterats av den iranska krigsmakten till kriget i Syrien.
  • 78 procent har fått sin ålder uppskriven av Migrationsverket.
  • 52 av de c:a 9000 är kvinnor.
  • Samtliga har passerat andra länder innan de kom till Sverige och inte följa Dublin-förordningen om första asylland.
  • Alla har fått avslag och saknar asylskäl.

Nedanstående företagare tycker tydligen det är riktigt att premiera dem som ljuger och bryter mot Sveriges lagar.

Från Facebook…

Byggare för ensamkommande

Byggbranschen tar redan krafttag mot det kriminella. Vi arbetar för mångfald och jämlikhet. Vi håller på att bli en bransch i framkant. Nu kan vi företagsledare också gå i bräschen för det mänskliga.

Jag vill be mina VD-kollegor och andra beslutsfattare i branschen att ansluta Er till uppropet: Byggare för ensamkommande.

Det innebär att ni ställer er bakom:

– Att det humana och värdiga är att låta gruppen
ensamkommande ungdomar få stanna i Sverige.
– Att vi ska göra vad vi kan för att ge dem inträde till
arbetslivet, för vi kommer förr eller senare att behöva dem.

Mejla mig så kommer Ni upp på listan. När vi nått 100 namn överräcker jag den till arbetsmarknadsminister Ylva Johansson.

Jens Hoffmann
VD Dipart Entreprenad AB
jens@dipart.se

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Myr Ullhammar, Chef Projektutveckling
Genova Property Group

Siri Hallberg Björklund, Koordinator
Sveriges Byggindustrier

Jouni Ståhlhane, VD
Aros Arbetskraft AB

Lars Svensson, VD
Sh Bygg AB

Steven Pettersson, Ägare
Steven Work Consulting AB

Erik Berg, Ordförande
Egnahemsfabriken

Tinna Harling, Projektledare
Egnahemsfabriken

Anders Wristel, VD
Byggstommar i Mönsterås AB

Jan Jansson, VD
CentrumByggen

#byggareforensamkommande

29 thoughts on “Byggare för ensamkommande

  1. Man blir mer och mer förvånad men skenheligheten har tydligen inga gränser Enligt EU uträckningar är 100 miljoner människor på väg till europa antalet kan också vara större Sen när EU börjar dela på denhär mängden så betyder de att år 2080 sveriges befolkning har ökat med 40% och de betyder att 60 % av befolkningen är invandrare så alla ni rödgröna naiva fanatiker ni kommer att få de mera mångkulturellt än ni nånsin vågat ens drömma om

  2. Man blir mer och mer förvånad men skenheligheten har tydligen inga gränser Enligt EU uträckningar är 100 miljoner människor på väg till europa antalet kan också vara större Sen när EU börjar dela på denhär mängden så betyder de att år 2080 sveriges befolkning har ökat med 40% och de betyder att 60 % av befolkningen är invandrare så alla ni rödgröna naiva fanatiker ni kommer att få de mera mångkulturellt än ni nånsin vågat ens drömma om

  3. Problemet med det här är att det redan finns hundratusentals ”äkta” flyktingar här som är arbetslösa.
    Att snacka om afghaner som inte har asylrätt är bara ett sätt att skaffa sig kred. Om dem är intresserad av att hjälpa invandrare så finns det inget som hindrar dem att ringa AF och beställa praktikanter. Men det är ännu ett sätt att försöka få nya bidrag för anställda.

    Om vi ska följa lagar och regler i byggbranschen så är det ännu viktigare att följa de regler som gäller asylinvandring.

  4. Om initiativtagaren Jens Hoffman kan man bl.a. läsa följande i denna artikel.
    https://www.byggvarlden.se/de-ar-inte-byggforetagare-61570/nyhet.html

    ”Att ha en mångfald inom företaget har varit en medveten strategi…//…varför har vi bara svenskar på Dipart, vi lever inte vår värdegrund”

    Hoffman är uppenbart aktivist och hyllas unisont av nätverket ”Vistårinteut” vars syfte är att alla ensamkommande ska få stanna.

    I denna artikel…
    http://byggindustrin.se/artikel/debatt/motet-mellan-eshaq-och-mig-forandrade-vara-liv-26872
    …kan vi bl.a. läsa följande.

    ”Eshaq nu fått sitt utvisningsbeslut och oavsett om det blir så eller ej, har han för alltid förändrat mig och min syn på svensk migrationspolitik”

    Vi får också i denna artikel veta att Hoffman ordnat en egen lägenhet åt en ung man från Afghanistan och att hans dotter möblerat den åt honom.

    Vi ser alltså en v.d. för ett byggföretag som samtidigt är en aktivist för ensamkommande. Att hans företag förmodligen tjänar på att bygga bostäder åt nyanlända får vi nog ana oss till och om det i sammanhanget spelar någon roll att han kan anställa ensamkommande för bara 8 000 i månaden kanske också det spelar in.
    https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?artikel=6819081

  5. Jag skulle inte vilja att pengar satsas i bostäder, som byggts med anställda i form av spektakulära välgörenhetskampanjer. Jag har sett för mycket byggfusk för att tro att sagokampanjer inom bostadsbyggande garanterar kvalité i förhållande till pris. Dessa ständiga grundlösa propaganda drömmar. Det mesta bygger på att skattebetalarna till slut mjölkats på ytterligare miljarder utan att någon visste hur det gick till.

  6. Vad tyst det är och blev om de s.k stackars 9000 i PK-media och från riksdagens alla ska övriga partier omröstningen verkar inte vara något stort problem från V till SD, det här kommer bara att rinna ut sanden dessa 9000 kommer att bli kvar i Sverige och om ett år bryr sig ingen !
    Däremot så är justieminster Molgan enligt SVT nu upprörd över attacker mot heliga svenska moskéer och vill ge svensk polis ökade befogheter att utöva kameraövervakning för att skydda den fredliga religionen islam och deras moskéer.
    Snart September och ösesval blir tveklöst en röst på AFS, det får räcka nu !!!!!

  7. Jens hoffman är ett namn i byggbranchen dom flesta känner till som äger en hammare.
    Säger du det namnet till en byggare kommer svordommarna, han skulle för några år sen rensa byggbranchen från svartarbete på egen hand.
    Det var väl bra med som fd anställd kan jag berätta att vi anställda blev erbjudna arbete ute på värmdö där han bodde mot svart betalning.
    En komplett psykopat som utger sig för att vurma för homosexuella och invandrare men gör det endast för egen vinning.

  8. Nu vill jag ha en fullständig förteckning över vilka produkter dessa företagare står bakom så att det går att bojkotta dem. Rent hypotetiskt riskerar de ju även att folk tar reda på var de bor och visar vad förräderi får för konsekvenser. För min egen del hoppas jag att alla som stödjer afghan-amnestin våldtas till döds av de afghanska odjuren.

  9. Har ni googlat namnen på de som skrivit under? Förvånar mig inte om de finns med bland de som skott sig på asylindustrin. Vad hette exempelvis företaget som bygde flyktingbyn i Gislaved?

  10. En mer korrekt beskrivning hade varit ”byggföretagens VD:ar och ägare för ensamkommande”, vad byggjobbarna själva tycker framgår inte….

  11. Om det inte går i lås!.? Hoffman, lovar ni att ta det bl.a. den ekonomiska ansvaret över dessa niotusen?

  12. Försöker de sänka sig själva eller? Dipart skriver på sin hemsida att de ”skapar mervärde” för sina kunder men själva förtroendevärdet kör de med detta helt i botten. Ingen kommer kunna lita på ett företag som ställer sig bakom regimens oerhörda svek mot vårt land och våra lagar.
    Denne självgode ”egohumanist” tror sig naturligtvis kunna vinna personliga fördelar när han överlämnar denna lista till Ylva Johansson, men ack vad han kommer att bedra sig… Rövslickeri och landsförräderi vinner man inte särskilt många pluspoäng på hos majoriteten av den svenska befolkningen!
    Spår att detta företag kommer att gå i konkurs inom en ganska snar framtid, såsom hänt företag under liknande omständigheter tidigare .

  13. Hmmm… Byggbranschen är strikt reglerad och för att överhuvudtaget ta dig in på ett bygge krävs ett ID06-kort. Om identitetslösa hazarer ges ID06-kort kan de lika gärna lägga ner systemet.

  14. Hade 0 % tappat sin mobil? Eller var det
    inte 100%…. Kanske 0 – ty var unge har ju en mobil numera….

  15. Känner dessa företagare att de är ute på lös mark?
    ”När vi nått 100 namn överräcker jag den till arbetsmarknadsminister Ylva Johansson”.
    Var har dom visionerna? 100 stycken namn!!!

  16. Man undrar vad det är för dårar som går ut med något sådant.
    Byggbranschen har de ej annat att göra? Bygga tillexempel!

Kommentera