Mohamad antastar flickor från permobil

BROTTSLIGHET. Mohamad Dossouki, född 1966, och statslös och verkar vara en uppfinningsrik herre. Mohamad tycker det är skoj att antasta flickor och kvinnor när han är ute och kör i Linköping tillsammans med sin hund som han brukar ha i en väska bak på permobilen. I bland besöker han även grannstäder för att få omväxling på damerna. Hunden används för att få kontakt med flickor, ibland ber araben flickorna rasta hunden åt honom.  

Alldeles nyligen blev herr Dossouki dömd för sexuellt ofredande vid tre tillfällen. Han dömdes i samma veva för våld mot tjänsteman vid två tillfällen, snatteri och ringa stöld vid tre tillfällen samt vapenbrott. Mohamad hade en tårgaspistol med sig när polisen visiterade honom.

DOMSLUT 2018.06-04
Brott som den tilltalade döms för
1. Sexuellt ofredande, 6 kap 10 § 2 st brottsbalken
2016-05-07 — 2016-06-03 (3 tillfällen)
2. Snatteri, 8 kap 2 § brottsbalken i sin lydelse före 1 juli 2017
2016-06-20 — 2017-01-13 (2 tillfällen)
3. Ringa stöld, 8 kap 2 § brottsbalken
2017-07-04
4. Våld mot tjänsteman, 17 kap 1 § brottsbalken i sin lydelse före 1 juli 2016
2016-06-20 (2 tillfällen)
5. Vapenbrott, 9 kap 1 § 1 st vapenlagen (1996:67) i sin lydelse före 1 januari 2018
2015-03-13
Påföljd m.m. Skyddstillsyn

”Mannen har tidigare dömts för liknande brottslighet. 2010 dömdes han för att utsatt sex flickor mellan 13 och 18 år gamla för sexuella närmanden. Den gången blev straffet fängelse i åtta månader”

I domen står att Mohamad Dossouki vid något tillfälle reste sig från sin permobil.

-Pettersson tycker att indragen permobil och enkelbiljett hem till Palestina är rätt straff för denna fina herre, givetvis av humanitära skäl…

Linköpings tingsrätt Dom 2310-16

14 thoughts on “Mohamad antastar flickor från permobil

  1. Enligt kontraktet, som socialdemokraterna skrev med Muslimska Brödraskapet, ska S bidra till att Sverige islamiseras.
    D.v.s. S och regeringen måste ”vara snälla” mot muslimer.

    => här är ett bra exempel!

    Är det muslimerna eller socialdemokraterna som ska ut ur Sverige?
    – eller de kanske ska göra sällskap

  2. Kanske dags för Försäkringskassan att dra in Permobilen,
    nej dom sysslar mest med att skriva ner bostadsbidragen för fattigpensionärer?

  3. Har han handikappersättning också? Livräntor av något slag? Någon har sett honom resa sig ur permobilen. Hans påföljd av alla brott är skyddstillsyn. Har han assistans också? Det luktar FK-bedrägeri. Vad håller myndigheterna på med? Jag förstår inte hur det är möjligt. Sverige skall inte ta emot kriminella invandrare och belasta samhället med kostsamma störningar utöver de vi redan har. Som om samhället skall fyllas upp råge av elände tills resurserna inte räcker till. Kriminella invandrare bör alltid utvisas när det är möjligt. Det räcker mer än nog med de inhemska kriminella vilket skulle innebära att samhällets resurser då skulle räcka till riktigt bra.

  4. Ännu en individ som behöver hjälp att få en ”intensiv hemlängtan”,

    En uppgift för ”Grannsamverkan mot brott”?

  5. Det importerade korankabinettets perverterade uppfinningsrikedom då det gäller att få utlopp för den abnorma nedärvda erotomanin, synes strömma ur ett outsinligt utlopp av kriminalitetens kloakvatten.
    Hög tid att ställa ultimatum, där valet står mellan patologisk kastration med konstant erektil dysfunktion som resultat, eller deportering.
    Andreas, trött och äcklad.

    • En fröjd att läsa dina kommentarer…..
      Det där med konstant erektil dysfunktion har du så rätt så ,det är nämligen något som enligt koranet Allah premierar män med om de når paradiset..

Kommentera