”Free Tommy Robinson March” in London yesterday

Igår hölls en stor demonstration nära Downing street för att protestera mot Tommy Robinsons fängelsedom på 13 månader för att han rapporterat om en stor våldtäktsskandal bland muslimer. Demonstranterna krävde att Robinson skulle frias. Geert Wilders, partiledaren för det invandringskritiska PVV i Nederländerna, deltog och talade på demonstrationen. 

Enligt the Daily Mail ska det ha varit 1000 demonstranter men på Robinsons officiella Facebook-sida menar de att det var långt fler, runt 20 000 och bilderna från Facebooksidan verkar ha mest rätt.

9 thoughts on “”Free Tommy Robinson March” in London yesterday

  1. Det tog ca 10 år att dels erkänna ”grooming” och först nu ställs en handfull kebebkameler inför rätta. Antal våldtagna barn beräknas vara bortåt 1500 men mörkertalet är stort. Tommy Robinsson grips och döms samt sätts i fängelse på mindre än 24 timmar.

    Någonting är seriöst helt åt helv..Britterna kan börja tacka deras muslimska arbiska borgmästare för effektiviteten. Folk är så förbannade att det snart blir mer än plakat och demonstrationer i London..

  2. OffT: Jag tittat på dokumentären ”Dox: New York Times och Donald Trump – slaget om sanningen” på SvTplay https://www.svtplay.se/dox-new-york-times-och-donald-trump—slaget-om-sanningen

    Om ni verkligen vill veta vem och vilka som är folkets fiender ska ni titta på den. Man får inte vara äckelmagad då det är verkligen obehagliga scener där journalismens verkliga agenda kommer fram. För oss som hänger med i amerikansk nutidshistoria blir det hysteriskt kul nät Comey hävdar att han inte känner till någon avlyssning av Trump eller hans kampanj. Kongressen har sedermera grävt fram FISA-dokument som visat att tillstånd för avlyssning sökts av Obama-administrationen.

    De verkliga ”deplorables” är att finna bland dessa ”progressiva” lattemänniskor.

  3. Geert Wilders tal vid demonstrationen Free Tommy Robinson.Vilket kraftfullt tal och vilken stor frihetskämpe och supermodig hjälte han också är.
    ”Our message is, we won`t be silenced”.

  4. Minst 20.000 demonstranter!!!
    En mindre stad!!!

    Hur många skulle ställa upp i Sverige?

    • ja, folkets demonstration i stockholm samlade väl några hundra…
      det skulle behövas samordnade demonstrationer på många platser runtom i landet, men det är tveksamt hur många svenskar som skulle deltaga, hade Ruinfeldt rätt i EN sak, så är det väl detdär med ”det sovande folket”

      tyvärr är nog inte heller några tiotusentals så mycket för brittiska förhållanden, det behövs att flera miljoner går ut på gatorna, helst samtidigt i alla landets städer

Kommentera